Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

yazarkende aklıma takılmıştı ankgüçülü barbaros mu barbosa mı diye  barbosaymış pardon        :D :D :D :-[

KareAs55

adam topa iyi vurdu bir vururken gördüm bir kalenin içinde  :)

Ollivanders

Mbillanın goluyle mac 1-1 oldu . iyi oldu :D

ahmetsefa55

Burak

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 25 September 2010, 14:34:11
Ayrıca sahamıza paatesi tarlası diyen elemena GS stadının soğan ekilmek için kullanıldıgnı unutmasın.

sonuçta süper lige çıksak bazı maçlarımızıda rıdvan yorumlayacak ya da köşesine alacak o da samsunsporlu değil. bunu faceteki gruplardan birisi paylaşmış. zaten adam saklamıyorki yazdığı site sarı kırmızı heryerde gsli futbolcuların isimleri var. ben yazıyı beğendim o yüzden koydum

YaşarDoğu

Tamam Burak , beğendiğin şekilde olsun.Rıdvan Samsunlu mu değil yada bizim foruma üye olup saçma sapan yorumlarda bulunup siteden atılmış mı hayır.Neyse Vatan55 in meşhur sözü ile bitireyim.

Seven sever saygı duyulur
seven sevmez yine saygu duyulur :)

Burak

öncesini bilmediğim için birşey diyemem .önce vatan55 :)

Burak

terasta bir fare vardı kapanı kurdum peyniri koydum fare kapana yakalanmadan peyniri yedi gitti. sonra fındık koyduk onuda yedi gitti. sonra bir daha peynir koyduk onu da yakalanmadan yedi gitti.sonra dedim lanet olsun kapanı öylece bıraktım. salak hayvan boş kapana yakalanmış allahımm yaaa   :-X :-X :-X :o :o :o

Turuncu

NtvSpor

19:00 SPORTING G. - VALENCIA
21:00 LEVANTE - REAL MADRID 
23:00 A. BILBAO - BARCELONA

kalptenþimþek

Kastamonuspor uzun bir zaman Trabzon ilçe takımlarının olduğu gruplarda mücadele veriyor..
Adamlar illallah etmişlerdir..

emre

ne kadar Real Madrid'i daha çok sevsemde Barca her türlü top oynuyor abi.Messi li veya Messi'siz..Hele akşam İniesta'nın bir ara pası vardı  :-X bir de villa direğe takılmasa süper olacaktı..

Burak

Alıntı yapılan: emre55 - 26 September 2010, 13:48:06
ne kadar Real Madrid'i daha çok sevsemde Barca her türlü top oynuyor abi.Messi li veya Messi'siz..Hele akşam İniesta'nın bir ara pası vardı  :-X bir de villa direğe takılmasa süper olacaktı..

geçen sezon nerdeyse samsunspor kadar barcelona maçı izledim. renkleri bordo mavi olmasa bugün alacam formasını valla :) diğer renklerden birini almayı düşünüyorum ama  :P :P

maviay55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 26 September 2010, 13:23:16
Kastamonuspor ile ortak yanımız nedir  ;D

Kastamonuspor Tezahürat Usame Baba :)

kastamonuda okuyorum..baya bi sempati var trabzona burda da şanslıyım :D

emre

abi birde sürekli alttan geliyor ya.pedro idi sergio idi bir fırsat verin diğer takımlarda yapsın bişeyler.sergio'nun attıığı barca'nın 3. golü de gayet şıktı..

maviay55