Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Kariyerinde Wolverhampton Wanderers, Coventry City, Inter, Leeds United, Tottenham, Liverpool, Celtic takımları bulunan Robert "David" Keane 6 yıl kesintisiz süren Tottenham kariyeri düşünülmezse Ada'nın Cenk İşler'i ve Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster'in tarif ettiği kısa boylu, vurucu forvet tanımlamasına da uyuyor. Son vuruş konusunda hiçbir sıkıntısı yok.

sporx.com da gordum bu haberı bjk yle ılgılı bı haber ama keane ı cenk e benzetmısler hosuma gıttı paylasım dedım  >l<

mehmet yılmaz

Maraton'un gözü aydın, 62 günlük tatilim bitti ve okul başlıyor... Ayıp be, bu kadar az tatil mi olur? Daha dinlenemedim bile. moralim çok bozuk!  :o >:( :P ;D

Daha okulun ders programı yapıp pazartesiyi deplasman ve maç arefesi nedeniyle boşaltmam lazım, işim çok, tutmayın beni!  8)

celebi

yazık be kardeşim bu kadar az tatil mi olur ayıp gerçektende

usare

Hakikaten Mehmet abi ya, bu kadar tatil mi olur. Daha ne olduğunu anlamadan okul açılıyo. Tadımlık tatil. :D

ahmetsefa55

bank asya 1.lıg gunlugu basladı ; karsıyakanın teknık dırektoru erdogan arıca ıstıfa etmıs

celebi

sanırım bizim maçıon hşkayaesini bu akşam yayınlayacaklar

Serkan

Alıntı yapılan: Vatan55 - 01 September 2010, 11:26:55
sanırım benden habersiz burada dedikodu geçmekdedir vayyy bee 

Medyatik ve populariter olmak böle birşey abi;

Çekemiyorlar seni ;)

King Of The North

01 September 2010, 11:49:11 #7012 Son düzenlenme: 01 September 2010, 12:23:14 Ant55
Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 01 September 2010, 00:22:14
bank asya 1.lıg gunlugu basladı ; karsıyakanın teknık dırektoru erdogan arıca ıstıfa etmıs

Bu Erdoğan Arıca 5 para etmez bir hoca, gittiği yeri kurutuyor, bizi de küme düşürmüştü o kadroyla, (gerçi düştüğümüz yıl organize bir komploya kurban gitmiştik ama ne olursa olsun malatya yı yenmeliydik deplasmanda) inşallah bir daha bize gelmez.

lucarelli

Erdoğan Arıca dönemindeki kadromuz iyi idi ama hoca sağolsun bir türlü oyanatamıyordu. Sadece bizde de değil gittiği hiç bir takıma bir futbol felsefesi, güzel oyun aşılayamamıştır. Gittiği takıma bir hava katamamıştır. Bizden uzak olsun da ne olursa olsun.

Serkan

Vatan abinin twitter entry'si

@Öykü gibi bir aşk bizimkisi; 7'cüceler'le 40'haramileri bile kıskandırıcak kadar Erdem'li

Burak

Kaldır
VildaN A... adlı kullanıcıya boşalmak üzeresiniz. VildaN A...'ı çıkartmak istediğinden emin misin?
Kalıcı Olarak Yasakla

facebook a tercüme eden hangi mal acaba grubumdan çıkarmaya çalıştığım birisi için gelen uyarı töbeeeee  :o :o :o

asoydass

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Vatan55 - 01 September 2010, 11:26:55
sanırım benden habersiz burada dedikodu geçmekdedir vayyy bee 

yalan mı vatan55 bey? ayrıca dedikodu sayılmaz, genele yazıyoruz, özelden mesajlaşmıyoruz...

Atakumlu

su an trt de bizim macın ozetini gosteriyor...

Ahmeti

(cehennem buz tutana kadar samsunspor) gerisi yalan arkaşlar