Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

supernatural_55

timofte de huzurdaydı yanlış bilmiyorsam

Ollivanders

Timofte ordaydı birde siyah mercedesi vardı sanırım :D

Ollivanders

BU KADAR DA OLMAZKİ KARDESİM . AKYOL YAPIMI LİSANSLI ÜRÜNÜMÜZÜN ÇAKMASINI YAPMISLAR. NEREDE SİTE YÖNETİMİ ? HUKUKİ YOLLARA BASVURMAYACAKLAR MI? NEYİ BEKLİYORLAR  ? :) :) :)

Turuncu

Arsenal maçı olsa ibo abidir dicektim :)

mehmet yılmaz

Uzaktan Ertan'a benzettim :) 6- Ertuğrul Sağlam :)

Bu arada Liverpool maçı olunca aklıma geldi, bir İngiliz takımını iki maçta da yenerek eleyen tek Türk takımı da Samsunspordur...

1998-99 İnter Toto Kupası 2. Tur
Crystal Palace : 0 Samsunspor : 2 ( Tümer, Uğur )
Samsunspor: 2 Crystal Palace : 0 ( Serkan (2) )

berusa55

27 August 2010, 03:19:53 #6860 Son düzenlenme: 27 August 2010, 03:24:18 Ant55

SSBiz Gençlik

Bizim arkadaşlar liverpool tarafına gitmişlerdi...  :D :D :D

mehmet yılmaz

90+1'de gol atıp turu geçtim diye sevinirken 90+2'de gol yiyip dımdızlak kalan Ulvi!
Yunanla ne zaman eşleşse hep elenen, milli rezil Ulvi!
Kurada "üzümlü kek çektik" deyip, kekler boğazında kalan içeride aslan, dışarıda kedi Ulvi!
Bir sezonda tam iki kere Avrupa'dan elenmeyi başararak rekor kıran Ulvi!

Az evvel aklıma geldi bunlar, tam ulvi la bu Fenerle Cimbom.  ;D ;D

Burak

bazı incilizce düzeyi yüksek trabzonlular da you are alone here yazmışlar adamlar yarı yedek kadroyla yürüyüp geçtiler rüzgarları yetti

Akyol

eLLis

Bu trabzonda insanıda aşırı ilginç maç öncesi premier lig müziğini nediye çalıyosunuz

kaptan 55

adamlar nerdeyse paf takımıyla geldi yine soktu gittİ ts'ye.

renklerinin asilliği yeter liverpol'um..

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: Serpico55 - 27 August 2010, 02:33:33
BU KADAR DA OLMAZKİ KARDESİM . AKYOL YAPIMI LİSANSLI ÜRÜNÜMÜZÜN ÇAKMASINI YAPMISLAR. NEREDE SİTE YÖNETİMİ ? HUKUKİ YOLLARA BASVURMAYACAKLAR MI? NEYİ BEKLİYORLAR  ? :) :) :)

OLAY ŞÖYLE :Herkes polar istiyordu ve polar yaptırma kararı alında ve herkes örnek polar resimleri koyuyordu bende mahchester united ın resmi web storesinden bu örneği sitemize koydum ve herkesin hoşuna gitti ve yapıldı :)

Akyol

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 27 August 2010, 18:22:54
OLAY ŞÖYLE :Herkes polar istiyordu ve polar yaptırma kararı alında ve herkes örnek polar resimleri koyuyordu bende mahchester united ın resmi web storesinden bu örneği sitemize koydum ve herkesin hoşuna gitti ve yapıldı :)
Aydınlatman için teşekkür ederiz Curvasud  ;) Başka beğendiğin bir resim olursa paylaş gerçeğe dönüştürelim emeklerine sağlık... >l<

berusa55

Az sonra Antep - Konya maçı başlayacak tribünler bomboş. Ah Samsunspor'um ah. Çık artık bu sene şu boş takımlara tribün göster  :(