Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunmania

Getz çok kötü bir araba. ;D ;D Elantra verelim kardeşim sana. ;D ;D
Araba temizdir. Samsuni bindiği için 15000tl dir. beğenmeyen sıradan insanların arabasına 14 verip kazıklansın.

mehmet yılmaz

Merak edenlere de niçin sattığımı söyleyeyim...
15.000 lirayı kulübe vererek yönetici olacağım, boy boy resimlerim çıkacak hgazetelerde, ya bir bayilik alırım ya da lokanta açarım kredi ile; çevre edinirim, sonra da ilk futbolcu satışından gelen paradan bugüne kadar verdiklerime sayın diyerek 30-35.000 lira alacağım... :) :(

Şaka bir tarafa, arabamdan hiç bir şikayetim yok; yeni araba almak niyetim var kısmetse...

celebi

ben de dğiştirmeyi düşünüyorum. honda civic yeni kasa yada chevrolet cruze yada dizel volvo s40 2006 ve ü
üzeri olabilir arkadaşlara duyurulur.

samsunmania

Alıntı yapılan: celebi - 21 June 2010, 16:58:28
ben de dğiştirmeyi düşünüyorum. honda civic yeni kasa yada chevrolet cruze yada dizel volvo s40 2006 ve ü
üzeri olabilir arkadaşlara duyurulur.

Kardeşim, para var huzur var diyorsun yani.... :D :D

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 21 June 2010, 16:55:15
Merak edenlere de niçin sattığımı söyleyeyim...
15.000 lirayı kulübe vererek yönetici olacağım, boy boy resimlerim çıkacak hgazetelerde, ya bir bayilik alırım ya da lokanta açarım kredi ile; çevre edinirim, sonra da ilk futbolcu satışından gelen paradan bugüne kadar verdiklerime sayın diyerek 30-35.000 lira alacağım... :) :(

Şaka bir tarafa, arabamdan hiç bir şikayetim yok; yeni araba almak niyetim var kısmetse...

Yakışır kardeşime. Daha büyük bir araba olur sana Mehmedim. Çoluk çocuk anca sığarsın.

celebi

samsunmania

Çelebi kardeşim aklımızda dursun. temiz bir araba olursa haberdar ederim seni.

celebi

samsunmania

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 June 2010, 17:57:37
Abi bende her 3 ayda bir haberini yaparım. Mehmet Yılmaz Samsunspor'a alacaklarını bağışladı diye  ;D ;D
A.Ö hesabı  ;)

Bu arada yaz okuluna gidiyorum, güzelim yaz İzmir'de geçecek.

Olum adam gibi çalış cennette geçir tatilini diyorum sen cehennemde ısrar ediyorsun.Gölgede 37 derecede izmir. Allah yardımcın olsun.

**KaR6**

11 de 10 geçtim dersleri.. tarih yazdım adeta, temmuz 16 dan sonra samsundayım her turlu ;D ;D ;D

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 June 2010, 22:47:22
11 de 10 geçtim dersleri.. tarih yazdım adeta, temmuz 16 dan sonra samsundayım her turlu ;D ;D ;D

Çalışkan Mustafa,tembel teneke Mert. :D ;D

berusa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 June 2010, 22:47:22

11.'ye ne oldu bakiiiiim!  :D

**KaR6**

berusa55

**KaR6**

harbiden çok iyiydi finalim ama vize 20 diye kaldık heralde ;D