Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

stadmı nerde? ben göremedim siz nasıl gördünüz :D :D

Burak

emre

ntvspor dunya kupasını alamayınca nelere sarmış.i can futbol diye dunya kupası maçlarının oyunlarını online olarak veriyorlar.bir de espri yapıyorlar gerçek maçmış gibi.  ;D

ama ntvspor alsa hakkını verirdi dunya kupasının...

**KaR6**

ve sınavlar biter.. şimdi tatil zamanı :)

fatih55ankara

Başbakan'dan Trabzon'a stad müjdesi     

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'a stad müjdesi verdi.

Başbakan Trabzon' da yaptığı konuşmada stad sözü verdi. Erdoğan "Ben seçim zamanı buraya geldiğimde Akyazı'da stad sözü vermiştim. Bunun için iş adamlarını bekledik. Gelsin Akyazı'yı yapsın istedik. Karşılığında Avni Aker'i verecektik. Bekledik, bekledik olmadı. Sonunda iş başa düştü. Şimdi TOKİ olarak bu stadı inşallah biz şu anda başlıyoruz. Şu anda projeyi süratle bitiriyoruz. Dolgusu hemen başlıyor. Denize dolgu yapıyoruz. 600 bin metrekare alan burada meydana getiriyoruz. 40 bin kişilik bir stad yapıyoruz. İl müdürlüğü hizmet binası, 3 bin kişilik kapalı spor salonu, 3 bin seyircili bir tenis kortu, çin futbol sahaları burada bulunacak. Böyle bir komplekse inşallah sahip oluyor Trabzon.  Dozerler çalışmaya başladığı andan itibaren Allah nasip ederse iki yılda bu işi bitireceğiz" dedi.

ahmetsefa55

evet ya bu haberı gordum ve cok uzuldum basbakanın samsuna geldıgı ılk gun organıze olup mıtıngınde ısteklerımzı yuksek sesle dıle getırmemız lazım

sercan5592

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 June 2010, 19:59:41
evet ya bu haberı gordum ve cok uzuldum basbakanın samsuna geldıgı ılk gun organıze olup mıtıngınde ısteklerımzı yuksek sesle dıle getırmemız lazım

Burak

bu başlık bu ara transfer başlığına taşınmış iyice :D

Burak

Alıntı yapılan: 35ama55 - 13 June 2010, 22:25:18
Samsundayım, inşallah 4 ay buradayım.  :D

nası bir yaz tatili bu 4  ay sürüyo :D  okulu ekme haftalarıda mı dahil :)

ahmetsefa55

Konya'dan bir transfer daha

Süper Lig'e yükseldikten sonra transfere başlayan Konyaspor, önemli bir isimle daha anlaştı. Kalede sorun yaşayan yeşil beyazlılar, geçen sezonu Diyarbakırspor'da geçiren Gökhan Tokgöz ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli oyuncu ile resmi sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak.
ziya doğan topluyo yıne eskılerını  ;D

berusa55

vuvuzelaya hayıııııııııııııııııııırrrrrrrr :D

Vuvuzela

Atakumlu

bugun ahmet Kürt şerefsizinin adliyede gene mahkemesi varmıs sabah yıldızdan yukarı dogru cıkım dedim saolsunlar yollarıda kapatmıslar biraz donemecli de olsa yukarı cıkabildik....

berusa55

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 18 June 2010, 09:38:28
bugun ahmet Kürt şerefsizinin adliyede gene mahkemesi varmıs sabah yıldızdan yukarı dogru cıkım dedim saolsunlar yollarıda kapatmıslar biraz donemecli de olsa yukarı cıkabildik....

O'nun değil de ona yumruk atanın davası vardı. Serbest bırakılmış...

Fecr_55

18 June 2010, 14:12:51 #5938 Son düzenlenme: 18 June 2010, 14:15:16 Fecr_55
Alıntı yapılan: berusa55 - 18 June 2010, 12:36:25
O'nun değil de ona yumruk atanın davası vardı. Serbest bırakılmış...

Yasasin Ismail Celik..
Günün en iyi haberi..Icim rahatladi..Haksiz yere gecen zamanin icinde boguldu, ama su yüzüne cikti nihayet..
Gözümüz aydin..!

AlıntıKapatılan DTP`nin eski Genel Başkanı Ahmet Türk`e yumruk atmaktan 4.5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye olan İsmail Çelik, mahkemede "Benim yumruklarım Ahmet Türk`e değil, PKK terör örgütüne yönelikti" şeklinde savunma yaptı. 
  Samsun 4. Asliye Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmada hazır bulunan sanık İsmail Çelik (27) ile Ahmet Türk`ün içinde bulunduğu TBMM`ye ait araca taş attığı iddia edilen Uğur K. (22), kendilerini savundu. İsmail Çelik savunmasında, bir çay ocağında garson olarak çalıştığını, olay günü kontör almak için çıktığını ve markete gittiğini, adliye önündeki kalabalığı görünce Muş davasından dolayı insanların geldiğini düşündüğünü belirtti. Çelik, "Ahmet Türk adliye çıkışında basın açıklaması yaparken arka taraftan
birisi `Niye geldiniz buraya şerefsizler, Samsun`u da mı karıştıracaksınız` diye söyledi. Bunun üzerine Sırrı Sakık, `Alçaklar, şerefsizler, köpekler` şeklinde sözler söyleyip el hareketi etmesi üzerine ben de gerildim. Önce bağırmak istiyordum. Daha sonra aşağıdaki şahsı polisler alınca ben de bağırmaktan vazgeçip konuşmanın bitmesini bekledim. Yine vurma niyetim yoktu. Yanımdan geçerken dayanamadım ve bir anda patlayıp yumruk attım. Benim yumruklarım Ahmet Türk`e değil, PKK terör örgütüne yönelikti" dedi.

Attığı yumruğun yıllarca oluşan birikimin bir patlaması olduğunu ifade eden Çelik, "Ben belli bir yaş üzerinde olan mağdura yumruk attığımdan dolayı pişmanım, ancak benim hıncım yılların birikimiydi. Yıllardır ülkede oluşan birikime yönelikti. Planlayarak mağdurun yanına yaklaşmam söz konusu değildir. Mağdur ve kapatılan DTP`lilerin PKK terör örgütünü öven nitelikteki açıklamalar sebebiyle birikim olmuştu. O anda mağdura patladım. Bu konuda gazete kupürlerini mahkemeye sunacağız. Terör örgütüne yönelik
yapılan karşılamalar dolayısıyla canım sıkıldı, bu nedenle tahrik oldum" diye konuştu.   

umit

Twitter'da ss.biz'e rastladım. İlgilenen kim acaba ?