Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

denizlinin 6sden aldığı oyuncular tam bankasyalık.iyi kadro kuracaklar anlaşılan

Ollivanders

Biz yapamıyoruz işte buna deliriyorum kardesim ya !!!! Biktim artık birilerinin keyfini beklemekten

Serkan

AntZ

Penaltılarla Çorum elendi: 4 - 2  :-X

brigand

aynen bu çocuklar iş yapar denizlide. bizede lazım bizedee

celebi

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 May 2010, 20:37:06
Penaltılarla Çorum elendi: 4 - 2  :-X

uzun süre sonra trabzona deplasman yapmış oluruz ama o zamanda adamlar bizimle dalga geçerler bizim çocuklarla oynayın diye >:( ama sanırım eyüp yada tokat çıkacak

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 25 May 2010, 21:58:33

uzun süre sonra trabzona deplasman yapmış oluruz ama...

Aman, aman hocam, Allah korusun... Trabzonspor'a değil PAF Takımına deplasman yapmış oluruz!

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 25 May 2010, 22:52:34
Aman, aman hocam, Allah korusun... Trabzonspor'a değil PAF Takımına deplasman yapmış oluruz!

Bi de dillerine düşeriz. Aman.

Tufan

Tokat veya Eyüp çıksa bi ne olduğu belli olmayan Akhisar geldi bide Tavşanlı gelirse hiç çekilmez bu bankasya hele Karadenizspor gelirse elalemin makarasından kurtulamayız bizim ufaklıklar size yeter diye dalganın bini bin para olur >:(

celebi

eyüp gelse de istanbuldakilere en azından bir maç daha çıksa

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 26 May 2010, 07:01:39
eyüp gelse de istanbuldakilere en azından bir maç daha çıksa
Allahım ne günlere kaldık ya Eyüp dediğin semt takımıyla maç yapmak
Allah bizi bu hallere düşürenleri bizden beter etsin

babasamsunlu

EMLAKBANK EYÜP VARDI ABİ BİZ İKİNCİ LİGDEYKEN YİNE... ONLARLA MAÇ YAPMIŞTIK.. HATTA  1- 1 BİTMİŞTİ...

DAHA BUNLAR İYİ GÜNLERİMİZ GALİBA  :( :( :( :( :( :( :(

mehmet yılmaz

bugünkü halk gazetesinde bir haber var. genç bir taraftar yusuf ziyaya tepki gösrtermiş, o da makamına alıp, Samsunspor'a ne  gibi yardımlar yaptığını anlatmış. Fotodaki kişi eğer yanlış görmediyasem bizim sitedeki Özkan17 idi. acaba hangi yalanları sıraladı ve gerçekleri nasıl çarpıttı acaba y.z.yılmaz?

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsuni - 26 May 2010, 11:08:35
bugünkü halk gazetesinde bir haber var. genç bir taraftar yusuf ziyaya tepki gösrtermiş, o da makamına alıp, Samsunspor'a ne  gibi yardımlar yaptığını anlatmış. Fotodaki kişi eğer yanlış görmediyasem bizim sitedeki Özkan17 idi. acaba hangi yalanları sıraladı ve gerçekleri nasıl çarpıttı acaba y.z.yılmaz?

Haberin devamında korumalar eşliğinde dışarı kadar çıkan genç,ikna olmuş şekilde oradan uzaklaştı yazıyor.

Acaba korumalar mı ikna etmiş arkadaşı???Ya da bunlar uzaktan ikna olduğunu nasıl anlamışlar???

Ertuğrul Sağlam

Yusuf Ziya Yılmaz'ın artık bir şekilde konuşması gerek, Samsunspor'a yardım edeceğim veya Samsunspor benim gündemimde yok. Artık her sene Büyükşehir'den ümit beklemekten bıktık. Ya varım, ya yokum desin varsada artık somut birşeyler yapsın.

Birde bugün Haber Gazetesinde okudum, Hafta sonunakadar Maliye'ye 28,000,00 tl gibi bir para yatmaz ise maliyeye olan borç 14 Milyondan 19 milyona çıkacakmış yani 28 bin lira için 5 milyon faiz yiyecek kulüp bu parayı yatırmaz ise, birde utanmadan bunu gazeteye beyan ediyorlar bunların içinde hiçmi kimse yok 28 bin lira'yı ödeyebilecek bir yönetici.

Eğer gerçekten böyle birşey varsa.
Arkadaşlar bu parayı birşeyler yaparak hem kendimizden hem birilerinden toplayıp yatıralım. sonuçta gelecek bu faiz Samsunspor'a gelecek. Samsunspor hepimizin bizde ufakta olsa birşey yapalım.....