Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Fecr_55

U17 Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi

Teknik Direktör Abdullah Ercan yönetimindeki U17 Milli Takımımız, Liechtenstein'da düzenlenen 2009-10 U17 Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi. Millilerimiz, B Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında İngiltere'ye 2-1 mağlup olmasına rağmen grubu ikinci sırada tamamlayarak yarı finale yükselmeyi başardı. Liechtenstein'ın Vaduz şehrindeki Rheinpark Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın golünü 31. dakikada Okan Derici kaydederken, İngiltere'nin gollerini 35. dakikada Saido Berahino ve 62. dakikada (Penaltıdan) Robert Hall attı.

U17 Milli Takımımız yarı finalde A Grubu birincisi İspanya ile karşı karşıya gelecek. Liechtenstein'ın Vaduz şehrindeki Rheinpark Stadı'nda 27 Mayıs Perşembe günü oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

Milli Takımımızın mücadele ettiği B Grubu'nda oynanan günün diğer maçında ise Çek Cumhuriyeti ile Yunanistan 0-0 berabere kaldı. Alınan bu sonuçlardan sonra B Grubu'nu İngiltere 9 puanla 1., Millilerimiz 4 puanla 2., Çek Cumhuriyeti 2 puanla 3., Yununastan ise 1 puanla 4. sırada tamamladı.

A Grubu'nda oynanan son maçlarda İspanya, Portekiz'i 2-0, Fransa ise İsviçre'yi 3-1 mağlup etti. Alınan bu sonuçlardan sonra İspanya 9 punla birinci, Fransa ise 6 puanla ikinci olarak yarı finale yükseldi.

Stat: Rheinpark
Hakemler: Antti Munukka (Finlandiya), Nikola Razic (Karadağ), Sven Erik Midthjell (Norveç)
Türkiye: Muhammed Uysal, Erhan Kartal, Onur Yavuz, Metin Aydın, Oğuzhan Azğar, Servan Taştan, Taşkın Çalış, Artun Akçakın (Dk. 69 İlker Sayan), Çağrı Tekin (Dk. 74 Recep Niyaz), Okan Derici (Dk. 77 Rıdvan Armut), Okay Yokuşlu.
İngiltere: Jack Butland, Bruno Pilatos, Conor Coady, Andre Wisdom, George Thorne, Benik Afobe, Saido Berahino (Dk. 72 Luke Garbutt), Robert Hall, Benjamin Gibson, Thomas Thorpe, Luke Williams (Dk. 66 Ross Barkley).
Goller: Dk. 31 Okan Derici (Türkiye), Dk. 35 Saido Berahino, Dk. 62 (Penaltıdan) Robert Hall (İngiltere).
Sarı Kartlar: Dk. 9 Conor Coady (İngiltere).

Burak

İSLAMİ HOLDİNGSİZ KONYA İŞADAMIYLA SÜPER OLDU.

1 YILLIK ARADAN SONRA SÜPER LİGE YÜKSELEN KONYASPORUN BAŞARISININ ARDINDA YÖNETİMİN TAMAMEN YENİLENEREK ŞEHRİN İŞADAMLARININ EL ELE VERMESİ YATIYOR.

Yıllardır kombassan başta olmak üzere irili ufaklı birçok şirketin büyük ölçüde yönetiminde bulunduğu konyaspor bu şirketlerin buhran içerisine girmesiyle süper ligden düştü...

Konya Ticaret Odasınının başı çektiği hareketle Başkanlığa davet edilen Bahattin Karapınar büyük oranda iş adamlarından oluşan bir yönetim kurdu. Her üyenin bir deplasman harcamasını karşıladığı sistemde herkes elele verdi...

habertürk gazetesi 23.sayfa  da var haber ufak bir özet geçtim haberi çünkü habertürkün sayfasında bulamadım

elele verince bişeyler oluyor demekki

Ertuğrul Sağlam

25 May 2010, 15:24:35 #5717 Son düzenlenme: 25 May 2010, 15:26:25 6 Ertuðrul Saðlam
(Adnan Bahadır'ın Denge Gazetesindeki Köşe yazısından alıntı)

SAMSUNSPOR"A KÖSTEK OLANLAR AÇIKLANMALI 

Dün sabah Samsuspor eski kulüp başkanı Sayın Sezgin Gümüş Bey"in Tekkeköy"ün üst kısmında, Büyüklü bölgesinde yaptırdığı evde davet ettiği kahvaltıda birlikte olduk. Bu kahvaltı sayesinde Sezgin Gümüş Bey"i daha yakından tanıma fırsatı bulduğum için mutlu oldum, vesile olan dostlara müteşekkirim. Sohbetimiz üç saatten fazla sürdü, keşke giderken muhabir arkadaşımı da götürseydim de anlattıklarını sizlerle paylaşma fırsatım olsaydı, hem adamcağızın çektiği sıkıntıları, hem de bazı insanların gerçek yüzünü daha iyi tanıma fırsatı bulurdunuz. Umarım Sezgin Bey o güzel sohbeti ve kahvaltıyı tekrarlar da biz de sizlere sunma imkanı buluruz. Sezgin Bey Kulüp Başkanlığı yaptığı dönemde Yönetim Kurulu"nun nasıl ve kiminle birlikte hazırladığından tutun da, daha sonra hem kulübe, hem de kendisine yapılan ihanetleri, iki yüzlülükleri teker teker anlattı. Şaşırmadım zira aynı şeyleri ben de yaşadım, ama insan yaşadıklarını başkalarının da yaşadığını görünce üzerindeki yük biraz hafifliyor. Samsunspor işi o kadar enteresan bir iş ki sormayın gitsin, bu güne kadar bu kulübe en büyük zararı kulübü sevdiğini söyleyen, camianın içerisindeki insanlar vermiştir. Konuşmaya sıra geldiğinde mangalda kül bırakmayan insanlar icraata sıra gelince başkaları başarılı olmasın diye her türlü olumsuzluğu rahatlıkla yapabiliyorlar. Çok enteresan bir anekdot sunmak istiyorum, kulübe ekonomik destek sağlamak amacı ile bir formül bulup, malzeme alımı adı altında kulübe ekonomik destek vermek isteyen yöneticilerin karşısına bir parlamenter çıkıp, "bu işe okey veremem, zira daha önceki yönetimlere böyle bir destek verilmezken, bu yönetime bu kadar destek çıkılmasını doğru bulmuyorum" diyerek olayın önünü tıkamıştır. Şimdi bu adama sorsanız Samsunspor sevdalısı olduğunu söyler ve bu yaptığını inkar eder. Bana göre bu tür insanlar tüm açıklığıyla topluma anlatılmalı, toplum kimin samimi, kimin yalancı olduğunu bilmeli. Daha önceki yazılarımda da yazdığım gibi şu anda iş başında olan yönetimi ben başarılı buluyorum, zira bu arkadaşlar onca çileye rağmen, imkansız bütçeye rağmen kulübü küme düşürmemişlerdir, ancak bu insanların başarılarını çekemeyen bazıları el altından kulübe yapılacak desteklere engel olmak için her türlü ahlaksızlığı yapıyorlar. Zamanı gelince bunları da açıklayacağımı bilmelerini isterim. Kulübün Süper Lige çıkması için ekonomik desteğe ihtiyacı olduğu aşikar, bu desteği verecek olanlar da şehri yönetenlerdir, biz bu kulübe destek olmak adına her türlü çileyi çektik. Deyim yerinde ise yerlerde süründük, ama konuşmaya sıra gelince hala biz Samsunlu olamadık, başkaları oldu, bu nasıl iştir ki şehirdeki tüm olumsuz işleri düzeltmek için taşın altına elini koyanlar takdir edilmezken, işin vitrinini oluşturup, sadece konuşanlar eller üstünde tutulmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanı geçmişte Kulüp Başkanlığı yaptığı dönemde altına imza attığı borçları ödetmek için bizleri ateşin göbeğine atarken en ufak bir endişe duymuyordu da şimdi o borçlar ödendikten sonra, bu işe yanaşmamasına bir türlü anlam veremiyorum. Şayet gerekçesi A Takımı davası ise o davada Samsunspor Kulübü"ne veya Büyükşehir Belediyesi"ne yardımda bulunanlardan bir Allah kulu ben şikayetçiyim dememiş olmasına rağmen, endişesi nedendir, ayrıca şayet sıkıntısı o dava ise, o davada üzerinde en çok durulan konulardan birisi de, ihale yapılmaksızın mal alımı olarak adlandırılan 22/d nin işlemden kaldırılması gerektiğidir. İddianamede bu kadar üzerinde durulan ihalesiz mal alımına aralıksız ve artarak devam ederken,  Samsunspor"a yapılan yardımların kesilmesinin ne anlamı olduğunu anlatsınlar da biz de bilelim. Yimpaş"ın bitişiğindeki otoparkı bizim şikayetimiz üzerine boşaltan irade, burayı neden Samsunspor kulübüne vermedi de, başka yere verdi anlayamadım, zira o otopark"ın yıllık geliri eski para ile trilyonun üzerinde, işte size gelir, bundan daha iyi bir fırsat bulunabilir mi? Bu şehirde yaşayıp, nerede doğarsa doğsun, nereden gelirse gelsin kendisini Samsunlu kabul eden ve bu aidiyetin karşısında durmayan siyasetçi, yönetici, bürokrat ve iş adamlarının bir şeyin kararını vermeleri gerektiğini düşünmekteyim; Şayet Samsunspor bir marka ise, ki öyle olduğu kesin bu marka şehrimizin tanınmasında çok önemli bir faktör ise, o zaman Süper Lig"e çıkmalı. Süper Lig"e çıkabilmenin temel şartı ekonomik destektir, bunun nasıl yapılacağı ve kimlerin bu taşın altına ellerini koyması gerektiği de ortada olduğunu göre, herkes öteye beriye vurmadan, kıvırmadan, adam gibi çıkıp niyetinin ne olduğunu, destek mi, köstek mi olacağını açıklamalı, aksi halde kimin destek olma yolunda ne yaptığını, köstek olmak için ne haltlar işlediğini bu köşeden açıkça yazacağımı bilmeleri gerektiğini hatırlatarak, sohbetimize son vermek istiyorum

Bu adam Çiftlik ve Cumhuriyet Otoparklarını Samsunspor'a kanun dışı verirseniz Savcılığa şikayette bulunurum diyen kişi, Ee çıkmış şimdi diyorki; Eski Timpaş yanındaki yıllık getirisi Trilyonun üzerinde olan Otoparkı Samsunspor'a neden vermediniz diyor!...

babasamsunlu

BU NE YAAA....NASIL SATILIYORUZ BİZ...  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

babasamsunlu

Bu kadar kokuşmuşluk bizim biricik Samsunsporumuzu sarmış bizde burda vay kenana öyle deme yok oktaya böyle deme diye birbirimizle tartışıyoruz...Mesele ne kadar büyük farkında değiliz

yok arkadaş bizden de bi bok olmazmış...İğreniyorum artık...Kutsal saydığımız değerlerin içine ediyolar..bizim elimizden bir şey gelmiyor..Kamuoyu oluşturamıyoruz sadece klavyeden yazıyoruz..

Offf offffff  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

YaşarDoğu

neyle adlandırdın , görünmüyor grafittin

**KaR6**

mustafa kar diye aratınca cıkıyo ama görunmesi lazım :o

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 25 May 2010, 15:59:19
mustafa kar diye aratınca cıkıyo ama görunmesi lazım :o

Tamam gördüm kardeşim , arkafonu beyaz üstü kırmızı ile Samsunspor55 yazmışsın afilli :)))

Emeğine sağlık >l< , ama çok çalışmam gerek çok sözünü sana ithaf ederim  :-* :P

**KaR6**

aha da bu :) yaa akılma ilk geleni yaptım, oylamaya filan katilmicam, maksat elimde bi resim daha olsun, avatar yaparım ben bunu ;D

beşnumara

gazi belediyesporda oynadığın nasıl da belli oluyor.tesislere gidip gelirken meskenlerdeki duvarlarda yazılan samsunspor yazıları gibi :)

**KaR6**

ey gidi gençliğim, ömrümüz geçti meskenlerde.. onun etkileri olabilir :)

Ollivanders

Meskenler mi :)

Vay beaaa Meskenlerden konyaya :) 

Bu hadise ne igrenc okumus istiklal marsını ya yuh anasını satim  >:( >:( >:( >:(

beşnumara

değil mi hem hadise kurbağa gözlü geniş kalçalı çirkin bir kadınmış ;D Ahmet çakar hiç tipine de bakmıyonn :D

FK_SAMSUN

Hadise kötü okumuş ama benim şuana kadar duyduğum en kötü İstiklal Marşı yorumu Hakan Aysev'indi.