Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Mustee13

Arkadaşlar play-off ile ilgili konuları Play-Off Hesapları  konu başlığında tartışırsak daha iyi olmaz mı..
Bu arada İBB-Diyarvbakır maçı tatil edilmiş...Diyarbakır'ın ligden düşürülme ihtimali var...

lucarelli

Alıntı yapılan: Mustee13 - 14 March 2010, 18:49:05
Arkadaşlar play-off ile ilgili konuları Play-Off Hesapları  konu başlığında tartışırsak daha iyi olmaz mı..
Bu arada İBB-Diyarvbakır maçı tatil edilmiş...Diyarbakır'ın ligden düşürülme ihtimali var...

ne olmuş?

lucarelli

Araştırdım ve buldum 85'te yedikleri golden sonra sahaya taraftarlar girmiş ve maç tatil edilmiş.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Futbol Müsabaka Talimatlarının 20. maddesine göre saha olayları nedeniyle 2 kez hükmen mağlubiyet alan takım ligden ihraç edilir diye bir madde varmış..

Ligin suyu çıktı.....

celebi

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 March 2010, 16:40:06
valla bucayı yenersek gıresunla fınal macına cıkarız cunku haftaya karsıyaka orduya gıdıyo banko mağlup

SametYılmaz55

akıllanmaz bu diyarbakır taraftarı klüp kapansın bank asya bile fazla bunlara

beşnumara

beni de yatırdı i.neler. üst oynamıştım tek maça gitti paralar :)

Atesh

Selamunaleyküm, Samsunspor formalarını nerde bulabilirim ?

celebi

aleyküm selam neredesin sen il dışı mı

Sioux

Alıntı yapılan: Atesh - 17 March 2010, 00:52:26
Selamunaleyküm, Samsunspor formalarını nerde bulabilirim ?

aleykümselam... samsun'daysan 56'lardaki Alman Doktor binasının altında Errea mağazası var. orada ne ararsan bulabilirsin.

Atesh

Atesh

Komançi, bana kesin bir adres verebilirmisin ? Eğer o mağza düşündüğüm mağza ise, ordan bir tanıdık, BJK ve TS formalarını almıştı. Fiyatları nelerdir ?

Sioux

Alıntı yapılan: Atesh - 17 March 2010, 00:55:12
İl dışı, yurt dışı hatta :D

o zaman samsunda yaşayan bir akrabanı yada arkadasını yollayacaksın birader. baska türlü bulman zor. çeşit bol orda. yağmuruktan esofmana kadar.

Sioux

Alıntı yapılan: Atesh - 17 March 2010, 00:58:07
Komançi, bana kesin bir adres verebilirmisin ? Eğer o mağza düşündüğüm mağza ise, ordan bir tanıdık, BJK ve TS formalarını almıştı. Fiyatları nelerdir ?

yok, orada o sözünü ettiğin pislikler satılmıyor. sadece errea ve SAMSUNSPOR ürünleri var. 56larda bu. gökdelenin altı derse bulunur. formalar 35 liradan başlıyor, 70'e kadar var. uzun kol, kısa kol.

Atesh

Serkan

Samsun Gfb çok zıplıyorlar..

en yakın zamanda ezilmeleri lazım...