Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Sen ismet'e pas yüzdesini geliştirebilmiş mi diye sormuşsun, bu soruyu da sbcnin sitesindeki listeye eklemişler.

Bu hazır kıta cenk turgut da var böyle soru mu olur deyip, senin sorundan girmiş, siteye sallamış, atmış, tutmuş. soruyu senin sorduğundan bile haberi yok, maksat ss.biz'in onda açtığı büyük yarayı, aşağılık duygusunu başka platformlarda nifak tohumu olarak etrafa saçmak...

Ben de diyorum ona, ss.bizle bir sorunun varsa ev hanımı gibi dedikodu yapma, çık karşımıza diye. aklı sıra sbcye yamayacak kendini, samsunspor'uma samsun takımı diye,n büyük futbolsever!!!

Kaya

Bizim daha büyük sorunlarımız var bu ve bunun gibi kişilik problemi olan insanlar her zaman karşımıza çıkacaktır ben benimle birlikte kareo da çalışan deplasmanda avazı çıktığı kadar bağıran sbç li kardeşlerimi çok seviyorum çünkü aynı yolda ilerliyoruz.

Zamanla ayıklayacağız pirincin içindeki taşları tamamiyle samsunporlu bir tribünümüz olacak ve bunda herkesin payı olacak a'sı b'si yok bunun.İşin bir de emanet boyutu var tabiii SAMSUNSPOR.BİZ sitesi değerli abimizin bize emanetidir onu her türlü platformalarda koruyacağız yine söylüyorum o arkadaşın herhanghi bir problemi varsa bana ulaşsın sitenin adını ağzına almasın...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 March 2010, 16:33:58
   Bizim daha büyük sorunlarımız var bu ve bunun gibi kişilik problemi olan insanlar her zaman karşımıza çıkacaktır ben benimle birlikte kareo da çalışan deplasmanda avazı çıktığı kadar bağıran sbç li kardeşlerimi çok seviyorum çünkü aynı yolda ilerliyoruz.

Sağolun bizlerde sizleri seviyoruz Herşey Samsunspor için.. İnşallah herşey düzelecek.

sBc-1984

biz son uyarımızı yaptık artık bundan sonra Samsunspor.biz ailesine veya herangi bir topluluğa hakaret söz konusu olmayacaktır. Olursa Cenk Turgut adlı şahsın sitemizden üyeliğini sonlandıracağız..Özür Dileriz..

sBc-1984

Cenk abinin Bu davranışını bende anlayamadım açıkçası.bizim sitede zaten kimse samsunspor.biz hakkında kötü bir laf dememiştir tam tersine güzel yazılar yazıyoruz....

AlıntıSanma ki unutur bu taraftar seni
Emek hırsızı
Riyakarın biri
Kaç gün geçti hala unutamadım seni
Alemin en kofti hakemi
Nasılsa elbet bir gün gelirsin S A M S U N'a
Çaren yok o gün bu taraftarı sakın unutma
Izdırap duymasanda şu an vicdanında
Nedeni belli bekliyoruz o günü sabırsızlıkla
Annenin suçu yok kaşarın en önde gideni
Riyakar adamın biri,emek hırsızının türkçe meali

samsunspor.bizden kaptan 55 yazdığı yazı paylaşmak istedim sizlerle...

Alıntısamsunspor.biz de guzel yazı yazan kardeslerımız abılerımız var gerecekten..!

AlıntıAyNn aBi..

AlıntıSamsunspor.biz'de Güzel yazı yazan abilerimiz var ben gerçekten zevkle okuyorum yazıları..

**KaR6**

daha önce hiç fırsat olup bakmamışım sbç li kardeşlerimizin sitesine.. malum olay patlak verince bi bakayım dedim, site gerçekten güzel olmuş.. şirinlerin sitesine dah hiç bakmadım en kısa zamanda oraya da üye olmak lazım..

sbç sitesinde bir olay dikkatimi çekti.. sanki burası Samsunspor'un sitesi değilmiş gibi sbç ile uzaktan yakından alakası olmayan adamlar bu siteye, yazarlara filan sallama ihtiyacı hissetmişler.. çakallar ya, isim de vermiyolar güya.. birilerinin inadına yazarlığa başlayacakmış, bak sen.. sen önce adam ol, onu geçtim insan ol, sonra bakarsın ne olacağına..

sbç li arkadaşlardan ricam, hepiniz akıllı adamlarsınız.. kimin ne oldugunu, iyi ayırt edin.. her şakşak yapanın niyetini iyi olmayabiliyor.. özelden efendi efendi konusup, orada burada kıvırtmak delikanlı adama yakışmaz.. hayatında sögutlubahceden geçmemiş adamları iki tuşa bastı diye adam zannetmeyin.. maratondan maç izleyemeyecek adam ben sbçliyim diyorsa iki sefer düşünmek lazım yanlış mıyım?

sadece55

aslında keşke tc kimlik no ile üyelik kabul edilse

LisandroLopez

Arkadaşlar , yorumlarınızda fazlasıyla haklısınız.Cenk Turgut'un sitemizde yaptığı kışkırtıcı yorumların olduğu bi gerçek.
Cenk Turgut adına sizlerden özür diliyoruz ve bir daha olmamasını temenni ediyoruz.
Ki oda pişman olduğunu açıkca belirtmese de , en son yazdığı yorumlarda söylediği sözlerin yanlış olduğunu farkettiğini bizlere hissettiriyor.
İnşallah böyle bir olay artık yaşanmayacak.

Fakat ben kendi adıma birşeye üzüldüğümü belirtmek isterim.. Hepimiz Samsunspor'luyuz değil mi ?
Çoğunuzun cevabını '' Evet '' olarak algılayabiliyorum.
O zaman Bütün Samsunspor taraftarlarına açık olan sitemizin forumuna neden Samsunspor.biz'den çok az kayıt var ?
Üyelik istekleri de hep yakın zamanda verilmiş site adminliğine..
İlla bir münakaşa mı olması gerekiyor Samsunspor site forumuna üye olmak için ?
'' Ne demiş acaba bir bakayım'' diyip üye olma zorunluluğu mu hissediliyor ?
Ben bu duruma üzülüyorum sadece.Kayıt olmak 5 dakikanızı bile almaz..
Eğer o kadar vaktim yok diyorsanız zaten diyecek birşeyim yok..
Orasıda Samsunspor taraftar sitesi , burasıda Samsunspor taraftar sitesi..
Sizleri sitemizde görmek bizleri çok mutlu edecektir.
Saygılarımla..

**KaR6**

kardeşim, benim mesaja cevap olarak yazdıgını düşündüğümden kendi adıma söyleyeyim, o tipte birinin oldugu yerde olmak bana ters.. bunu kişisel algılamayın.. hatta oraya üye buraya değil olmasın diye şirinlere de üye olmadım.. her zaman belirttiğimiz gibi bir taraftar grubuna taraf değilm ve kimseyi de bu yuzden kırmak istemiyorum..

ama madem üye olmadıgımız yerde ardımızdan rahatca atıp tutanlar var, bugunden itibaren her iki grubun sitesine de üye olup, düzenli olarak takip edeceğim.. benim kabahatim bugune kadar üye olmamak, kusura bakmayın..

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 March 2010, 21:25:37
kardeşim, benim mesaja cevap olarak yazdıgını düşündüğümden kendi adıma söyleyeyim, o tipte birinin oldugu yerde olmak bana ters.. bunu kişisel algılamayın.. hatta oraya üye buraya değil olmasın diye şirinlere de üye olmadım.. her zaman belirttiğimiz gibi bir taraftar grubuna taraf değilm ve kimseyi de bu yuzden kırmak istemiyorum..

ama madem üye olmadıgımız yerde ardımızdan rahatca atıp tutanlar var, bugunden itibaren her iki grubun sitesine de üye olup, düzenli olarak takip edeceğim.. benim kabahatim bugune kadar üye olmamak, kusura bakmayın..

+ olarak bende bişeyler ekleyeyim taraftar gruplarında ki arkadaşlarımız (bizlerle diyologta olanlar) cidden çok samimi yaklaşıyorlar. Onların bu tavırları bizi gelecek açısından umutlandırıyor. Kafamızda tribün anlamında çok farklı projeler var ama hep bir soru işaretide oluyordu son Koreografide yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarımız sayesinde bunlarda ortadan kalktı. Ben Tribün Dergi'de dahil başka hiç bir futbol sitesine üye değilim, benim mekan burası arkadaşlarım kardeşlerim abilerim herkes burda...

mehmet yılmaz

Oradaki konu kilitlendiği için cevap yazamadım ama onun ss.biz ve bizlerle ilgili en az 10 tane eski mesajını göstebilirim size.

- burası demokratki bir platform, baska yerlere benzemez
- kendini yazar sananlara inat yazacağım
- onun oğlu, bunun çocuğu yazar olmuş
- klavyecilerin sitesinde yazanlar var
- onlar sadece klavyeci

vs vs vs...

Sürekli bir aşağılık duygusu ve sürekli olarak bize gönderme çabaları. Kimse ss.biz'i sevmek zorunda değil, ama Allah aşkına biz Samsunsporlu olan kime, ne kötülük etmişiz? Elimizden geldiince maddi-manevi herkesle birşeyler paylaşamaya çalışıyoruz. Samsunspor için uğraşıyoruz. Amcamız yönetime girince, eniştemiz teknik ekipte olunca Samsunsporlu olmuyoruz biz.

Sürekli tahrik, ima, insanın yüzüne söyleyemeyeceğini oradaki kardeşlerimizi de sanki kendi gibi düşünüyormuş gibi lanse etme... Ondan sonra ben samsuniyle de, ss.bizdeki diğer insanlarla da, istnbul grubuyla da barısmak istiyorum. Yok öyle... Sormak isterim, ne yapmış Samsunspor için, SBÇ için? Hangi derdinde fayda sağlamış? Aylardır susuyorsam görmüyor değildim orada yazdıklarını.

Ayrıca benim sbc sitesine ne zaman üye olduğumu sormuş. Birincisi ben sbc sitesinden önce gerceğinde çok maç seyrettim yıllar boyunca. İkincisi sogutlubahceliler.org'un ilk versiyonunda da üyeydim ben, sene 2007. O zaman okumak için üyelik şartı da yoktu üstelik.

Her neyse, fikrimde bir değişiklik yok, barışalım demekle olmuyor o işler, önce davranışlarınla hak edeceksin bunu.

<birebir tanıdığım sbcli kardeslerime ve tanımadığım halde forumda ilgili şahsa gereken cevabı veren kardeslerime de hassasiyetleri için teşekkür ederim. milinkoviçe liberoydu diyen 1985-87 arasında oynadığını yazan birisinin samsunspor bilgilerine de hiç güvenmeyin derim.

erkutdem55

Ne SS.biz,ne SBÇ,ne Şirinler ne de diğerleri.Tek kimlik Samsunsporluluktur.Aynı gemideyiz,batarsak da beraberiz,çıkarsak da beraberiz.

LisandroLopez

Kar6 ; öncelikle oraya Üye buraya değil olayındaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim.Gösterdiğin hassasiyet çok önemli ve güzel bi davranış ama ben gerçekten bu düşündüğünü kastetmedim.
Bir grubun tarafında olup olmamak mesele değil.
Beni gerçekten yanlış anladın.Ben Sadece '' Samsunsporluyum'' diyen herkesin sitemize üye olabileceğini fakat Bu sitedeki üyelerin sitemize ilgisinin az olduğundan yakındım.
Sizleri sevmesek , bizlere karşı yakınlığınızdan ve diyaloglarınızdan memnun olmasak zaten böyle bir sitemde bulunmaya gerek duymayız.
''Ben bu siteden başka hiçbir Taraftar platformuna üye değilim'' diyen abileri anlarım ve saygı duyarım.
Ama söylediğim gibi öyle bir önyargı içerisinde olmayan ve sitemize vaktini ayırabilecek tüm Samsunspor'luları bekleriz.
Sitemiz kimsenin malı değildir Tüm Samsunspor'lulara açıktır.Herkes kendi fikirlerini özgürce ortaya koyabilir.

sBc-1984

Mehmet abi noktasından virgülüne kadar haklısınız cenki uyardık. bir daha Samsunspor.biz platformu hakkında kışkırtıcı aşalağıyıcı kelimeler kullanırsa direkmen atılacaktır siteden.Özür dileriz abi  ;)

sBc-1984

AlıntıSitemiz kimsenin malı değildir Tüm Samsunspor'lulara açıktır.Herkes kendi fikirlerini özgürce ortaya koyabilir.