Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 24 February 2010, 18:36:23
Bugün okulda Spor Kulübü ( eski adıyla Spor Kolu ) toplantısında kim hangi takımı tutuyor anketi yaptım, 18'de 8 Samsunspor çıktı. Çektiğim bol esprili ve not vaatli :) nutuktan sonra 1 tane de sonradan eklendi. 23 Nisan'da 2. sınıfa giden 2 öğrenciye Samsunspor forması alacağım. Bazen düşünüyorum da, deli miyiz biz diye, cevap veriyorum; evet :)

18'de 8 şu durumumuzda gayet iyi abi bence..

mehmet yılmaz

Evet, fena bir oran değil Sercan. 4. sınıfta bir uşak vardı, Ts'li imiş. Dedim kökeniniz Trabzon mu? Öyle olsa birşey demezdim ama yok, Samsunluyuz dedi. Oğlum sen var ya, 5. sınıfı bitir ama 6'ya sakın geçme, senin kesinlikle sınıfta bırakırım dedim. Bırakırım da :)

Sercan

Bir tese forumunda okudum yazan muhtemelen Samsun'da ikamet eden bir teseli.

***Bu arada herkes Turgut diyip duruyor;lakin bu takımı oynayatan ortsahada ajax patentli bir çocuk var 21 yaşında olması lazım,asıl eleman o.***

Ollivanders

mehmet yılmaz

Akbabalar iş başında! Dik durmak lazım...

**KaR6**

sözü apo abiye bırakmak lazım bu elemana karşı..

'alırsınız'

KareAs55

Bizim Sınıfda 7 kişi var Samsunspor'lu  :)

usare

25 February 2010, 15:06:10 #4222 Son düzenlenme: 25 February 2010, 15:34:22 usare55
Bugün okulumuza efsane futbolcumuz Temel KESKİNDEMİR geldi. TFF nin Herkes için Futbol projesiyle ilgileniyormuş sanırım. Bu arada TFF nin bölge antrenörü imiş. Alt kategorilerdeki milli takımlara o gönderiyomuş futbolcuları.

Bİraz sohbet ettik ayaküstü. Samsunspor'umuzun durumu ne olacak diye sordum. "Parasız götürüyolar. Gidebileceği kadar gidiyo dedi." İmzalı bir kartını aldım. Koleksiyonuma ekledim.:)

**KaR6**

uzun ugraslarım sonucu londra oxford da da Samsunspor atkısı açtırmayı başardım, bunlar da kanıtları :D eylemlerim sürecek ;D ;D

babasamsunlu

Mustee13

helal olsun... :o alkışlarla karşılıyorum  :D

celebi

kardeşim ben daha önce polonya çek cumguriyeti ve avusturyaya götürmüştüm SAMSUNSPORU BE. helal olsun kardeşim gayet güzel olmuş valla

ahmetsefa55

turgut umıt mıllıye secılmıs tebrıkler turgut emegının karsılıgını alDı Daha guzel basarılara...

emre

kocaeli 2-2 yaptı altay karısında ve iki kırmızı yedi..

emre

77. dk kada yediği golle 3-2 yenıldı kocaeli..