Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Turuncu

22 February 2010, 22:48:27 #4155 Son düzenlenme: 22 February 2010, 22:56:42 Turuncu
Dardanel 0-2 Karabuk
fbe 2-3 Bursa

Turuncu

Kanals de spor55 programında hüseyin kalpar var izlemek isteyenlere ;)

SametYılmaz55

dardanelden bir cacık olmaz izledim maçı berbat oynuyorlar.taraftar destekleride yok denecek kadar az.düşecek ikinci takım olurlar büyük bir ihtimalle

mehmet yılmaz

Samsunsporlu aktör Polat Bilgin, Yol Arkadaşım'dan sonra epeydir süren arayı bozmuş gibi, Ezel'in reklam arasında gördüm, Halide Edip'in Kalp Ağrısı röamından uyarlanacak olan aynı adlı dizide oynayacakmış...

Bir de Bursa ne çaktı Kadıköy'de be... Ula bir an önce çıksak şu Süper Lige, bizi de heveslendiriyorlar şöyle yapıp :)

KareAs55

Ertuğrul Bursayı Şampiyon Yapcak Heralde bu gidişle

Ollivanders

Ronaldo futbol kariyeri boyunca 450 maca cıkmıs 336 gol atmıs . İstatistiger bakar mısınız yav?

Turuncu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 23 February 2010, 01:27:40
Ronaldo futbol kariyeri boyunca 450 maca cıkmıs 336 gol atmıs . İstatistiger bakar mısınız yav?
ronaldo bizim winnig eleven4 teki ronaldo mu ?  ;D

Ollivanders

Turuncu

Harbi bomba istatislik ama eskiden çok iyidi gerçekten dünyanın 1 numaralı forveti idi .

KareAs55

Adamda Hız vardı Bitiricilik vardı   Daha Ne olsun :)

Sercan

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 23 February 2010, 00:10:16
Ertuğrul Bursayı Şampiyon Yapcak Heralde bu gidişle

Sahadaki futbolla olur ama.Asıl futbol masa başında maalesef...

SametYılmaz55

o değilde guizaya valla üzüldüm.bir an düşündüm ben futbolcu olsam ve sahadan çıkarken bütün stat yuhalasa nasıl olurdu diye zor durum valla

sadece55

Dartagnan

valla bende acidim ya bi yandan 3 eziklerden oldugundan oturu iyi oluyor diyorum ama  insanin ici bi tuhaf oluyor.Aglamakli hali dokundu nedense...

beşnumara

turgutu alsınlar forvete gol sorunu çözülür.bonsevisine guiza kadar vermezler ve guizadan daha fazla verim alırlar ama turgut o baskıyı kaldırır mı bilemem :)