Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Ollivanders

su son sozune de oluyorum bu adamın  8)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 12 October 2009, 20:46:53
çok doğru konuşuyor atilla...

ama çok kötü konuşuyor; televizyonculuk da esas olan düzgün bir türkçedir, maalesef yerlerde sürünüyor türkçesi...

supernatural_55

ne diyo ki ya biz de bilelm ben burdan izleyemyrm internet açmıyo yavaş olduğndan ama maça gitmemek falan ne demek takım kötüyken gideceksn ki destek oldum diyebilesin tabi atilla için değil bu sözüm sponsor vs.bilemyrm çünkü.sonuçta biz bazı ruhsuzlar için değil arma ve renkler uğruna maça gidiyoruz

Jnr.Serkan

evet abi konuşmayı pek bilmiyor ama isyan etmesi canlı yayında çok güzel.futbolcuların bu formayı haketmediğini yönetimde 6-7 kişinin istifa etmeesi gerektiğini bu takımı ilk 10 sıraya girmesi içn gereken yapılmalı gibi şeyler söylüyor

red_white

en doğru sözüde Samsunda doğdum Samsunsporla yaşıyorum Samsunsporlu ölücem demesi  8)

AntZ

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 12 October 2009, 20:54:16
evet abi konuşmayı pek bilmiyor ama isyan etmesi canlı yayında çok güzel.futbolcuların bu formayı haketmediğini yönetimde 6-7 kişinin istifa etmeesi gerektiğini bu takımı ilk 10 sıraya girmesi içn gereken yapılmalı gibi şeyler söylüyor

ilk 10 derken? Atilla isyan edeceksen doğru dürüst et be kardeşim  >:(

**KaR6**

çok şükür, baglandı netim, geldim :)

Yaman55

bıraksın bu işleri zamanında menteşoğlundan samsunspor bandosu için aldığı paraları napmış onu söylesin

AntZ

**KaR6**

oo ant55 bey abi, nasılsın inşallah, çok özlemişin bakıyorum da beni  :)

AntZ

Özledim tabi sıpa, iyiyim sağol kardeşim sen nasılsın  ;) Uzun zamandır yokmuydun ki diyeceğim ama ayıp etmiş olurum diye sormuyorum  :( Epeydir ben de ara ara girebiliyorum kim var kim yok pek bakamıyorum kardeşim, ama sonuç olarak özledim kardeşimi  ;D

Yaman55

**KaR6**

1 ay oldu neredeyse tavla-okey oynadık mi hiç? yok.. demek ki yokmusum ;D

AntZ

Alıntı yapılan: Yaman55 - 13 October 2009, 01:22:16
ant55 izmire gidecekmisin

Malesef, bu aralar Antalya'da maç olsa zar zor gidecek durumdayım.

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 October 2009, 01:24:00
1 ay oldu neredeyse tavla-okey oynadık mi hiç? yok.. demek ki yokmusum ;D

;D Evet ya ben de bir boşluk var ama ne diyorum