Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: kadir55ist - 11 October 2009, 00:31:40
futbol onbir kişiyle oynanır, almanlar kötü oynar ve kazanır.  Alman atasözü

Doğru söze ne denir ama Alman atasözü değil İngiliz sözü  ;)

mehmet yılmaz

Futbol mu? Hani şu İngilizlerin bulduğu ama sonunda hep Almanların kazandığı oyun! :) Ben böyle biliyorum bu sözü...

AntZ

Futbol basit bir oyundur. Top bir oraya, bir buraya gider gelir ve sonunda Almanlar kazanır

Lineker'in sözü, Lineker olayı çözmüş, Almanlar da kazanmanın formülünü, bu sözden de yola çıkarak İngiliz modeli değil Alman modeli istiyoruz. Alman futbolu oynat bize hocam  ;D

#BAFRALI#

edmontdante

11 October 2009, 22:03:35 #3214 Son düzenlenme: 11 October 2009, 22:06:53 edmontdante
Show Tv de Devler lgini izliyorum.Tanju'nun takımında Osman AKYOL oynuyor.Eski günlere gittim.İsmini söylemeseler bile koşu stilinden anlardım kesinlikle.Acayip tuhaf oldum.Hey gidi günler.Timofte'li,Ertuğrul'lu,Osman'lı beton tribünlü yaz  maçları

sadece55

Devler ligi güzel ya sarıyor ama daha çok samsunsporlu olabilirdi

celebi

Alıntı yapılan: edmontdante - 11 October 2009, 22:03:35
Show Tv de Devler lgini izliyorum.Tanju'nun takımında Osman AKYOL oynuyor.Eski günlere gittim.İsmini söylemeseler bile koşu stilinden anlardım kesinlikle.Acayip tuhaf oldum.Hey gidi günler.Timofte'li,Ertuğrul'lu,Osman'lı beton tribünlü yaz  maçları

abi albenden de o kadar

red_white

red_white

celebi

red_white

celebi

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 12 October 2009, 20:39:33
atilla değil mi boş ver
:D :D çok haklısın abi. adam diyo ki: takım düzelene kadar ben maçlara gitmeyeceğim.söylediğine bak yaaa.ayıp be ayıp. sponsorla gidiyosun zaten maçlara.bi zahmet .ötünü kaldır da samsunsporun yanında ol daa. yoksa ne işin var o mevkide >:(

celebi

medyacı bunlar kanında var artistlik ;D

Jnr.Serkan