Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kais

Sadece Samsunspor

hacettepe maçında 3-2 öndeymişiz 2 golümüzde turgut atmış, aman Allahım yoksa turgut show mu yapacak bu sene, hadi oğlum topla kendini artık, adam gibi oyna baş tacı yapalım seni

Jnr.Serkan

böyle  adamlarında diline düştük.uLn ordulu ne başarınız var.türk futboluna kimi yetiştirdiniz.samsunspormuza yapılan en büüyk ihanet yetiştirdiğimz futbolcuların büyük takımlara bonservissiz gitmesi...yazık çok yazıkkk...

berusa55

Milli takımımız hazırlık maçında deplasmanda Ukrayna önünde 3-0 önde dakika 76. Umarız bu iyi oyun eleme grubu maçlarında da devam eder.

beşnumara

işimiz bosnaya kaldı.4 maçı alsak da bosnanın puan kaybetmesini beklicezz. fatih terim milli takımın başında olduğu müddetçe bir şey beklemicem.maçı da izlemiyorum

Recep

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 August 2009, 22:39:00
işimiz bosnaya kaldı.4 maçı alsak da bosnanın puan kaybetmesini beklicezz. fatih terim milli takımın başında olduğu müddetçe bir şey beklemicem.maçı da izlemiyorum
aynen
kurtlar vadisi daha heyecanlı

alisan5516

evet gazetede yemek üzerine trabzon lehine yazı yazıp karadenizin en büyüğü trabzon diyen *******(nedim atilla) hepimizi istanbula bekliyomus savcılığa vermiş neyi verdiyse küfür etmediğimizden sanırım ...
Çok şirin çocuklarsınız anlaşılan. Bu e-posta ile adresiniz tespit edildi. Savcılık harekete geçiyor... Alayınızı, sülalenizle beraber İstanbul'a beklerim, sizi çok güzel ağırlayacağız.yazmışşşşşş

Akyol

Vay be adam anlamış şirin çocuklar olduğumuzu  :D Bana gelmedi mail acaba seni sözcümüz mü sandı :D

red_white

alisan5516

Alıntı yapılan: red_white - 14 August 2009, 17:16:05
ne maili anlamadım ben ya  :-\

bi trabzon sempatizanı dergide yemeklerimizi alıp trabzona uyarlayıp karadenizin en büyüğü trabzon diye yazılar yazmıstı ya o lavuk işte mail atanların hepsini savcılığa veriyomuş beni sözcü kabul etti =)

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: alisan5516 - 14 August 2009, 17:01:13
evet gazetede yemek üzerine trabzon lehine yazı yazıp karadenizin en büyüğü trabzon diyen yaramaz(nedim atilla) hepimizi istanbula bekliyomus savcılığa vermiş neyi verdiyse küfür etmediğimizden sanırım ...
Çok şirin çocuklarsınız anlaşılan. Bu e-posta ile adresiniz tespit edildi. Savcılık harekete geçiyor... Alayınızı, sülalenizle beraber İstanbul'a beklerim, sizi çok güzel ağırlayacağız.yazmışşşşşş

Eğer adama küfür ve hakaret etmişseniz, tehdit falan da varsa iş zor ama bunlar olmadığı halde böyle bir cevap yazmışsa, savcıya değil isterse genel kurmaya versin. hikaye...

beşnumara

Allah allaaahh ne güzel bir haber.diyarbakır deplasmanda drabzona gayı gayıvermiş :D :D
forza diyarbakır ;)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: beşnumara - 15 August 2009, 23:22:15
Allah allaaahh ne güzel bir haber.diyarbakır deplasmanda drabzona gayı gayıvermiş :D :D
forza diyarbakır ;)

aynen ayrıca diyarın ilk golünde asisti adnan yapmış, her ne kadar genel olarak samsunspordan olaylı ayrıldığı için sevmesekde 55 numara ile trabzona asist yapması hoşuma gitti ;D

Recep

eeeee adam hayallerinin takımına gitmişken kullanılmış mendil gibi atarmısın  :)

eLLis

Dünkü açılışta trabzon 1 diyar 2 demesi süperdi :)

Yanlız anlamadığım halaa süperlig maçlarını söylüyorlar yahu söylemeyin bizene !!!!!!