Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 15:10:55
emre ben diyorum ziyaretine geldim diyorum hiç mangal falan yoktu diyorum. açıklayıcı olmuştur yeterince diyorum :D

abi mangalı ben yapmıyorum bir sevdadır samsunspor çook ısrar etti kıramadım.
ayrıca sen bize sabahın 8 inde geldin bi kahvaltı bile yapmadan gittin bilemiyorum yani..

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 11 August 2009, 15:13:49
yaw hepimiz samsunluyuz.alt kimlik babında sordum du ;D

abi durum şöyle benim köyüm termeye baglı nüfustada terme yazıyor,ancak ben carsambada doğdum ve köyümüz çarsambaya daha yakın oldugu için hep çarsambadayız.salıpazarında gelince 17 yıldır falan salıpazarındayım çocuklugum gençliğim salıpazarında gecti anlayacağın..

emre

Alıntı yapılan: Kodalak - 11 August 2009, 15:14:26
emre sen hala neden bahsediyorsun   ;D  ;D  ;D

burada ben bişeyden bahsetmiyordum abi murat abi bahsediyordu  ;D

celebi

gençliğin salıpazarında mı geçti ufalda cebime gir :D

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 15:18:59
burada ben bişeyden bahsetmiyordum abi murat abi bahsediyordu  ;D

çaktırma ben maydonoz oldum  ;D   ;D   ;D   ;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 15:18:17
abi mangalı ben yapmıyorum bir sevdadır samsunspor çook ısrar etti kıramadım.
ayrıca sen bize sabahın 8 inde geldin bi kahvaltı bile yapmadan gittin bilemiyorum yani..
abi durum şöyle benim köyüm termeye baglı nüfustada terme yazıyor,ancak ben carsambada doğdum ve köyümüz çarsambaya daha yakın oldugu için hep çarsambadayız.salıpazarında gelince 17 yıldır falan salıpazarındayım çocuklugum gençliğim salıpazarında gecti anlayacağın..

tamam emre benim kanka yeğenler var ali ve safser onları da alalım bir de benim 8 yaşında ki çocuğu da alalım bir mangal gitsin yani.gerçi ben vejeteryanım yemem ama benim çocuk size bir şey bırakmaz valla.adam taşı yiyor öyle bir boğaz yani ;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 11 August 2009, 15:23:34
tamam emre benim kanka yeğenler var ali ve safser onları da alalım bir de benim 8 yaşında ki çocuğu da alalım bir mangal gitsin yani.gerçi ben vejeteryanım yemem ama benim çocuk size bir şey bırakmaz valla.adam taşı yiyor öyle bir boğaz yani ;D

söylemen yeterli abi sağolasın ;D  ;D  ;D

emre

bu arada senın köy nereydi abi??

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Benim köy kumköy.suat uğurlu barajı altında ki köy.çarşambanın son köyü.ayvacık Yolu üzeri

**KaR6**

Orduspor başkanı Nedim Türkmen, Hürriyet yazarlarından Levent Seğmen'e çok özel açıklamalar yaptı.

* Kötü örnekler de yok değil. Aydınspor amatör kümeye düştü. Karagümrük öyle, Samsunspor'a, Malatya'ya bakıyoruz. Bunlar hep kötü yönetimler, denk bütçe yapmamak, geliriniz üçken dokuz harcamak, futbolcunun parasını ödememek, bunlardan kaynaklanıyor. Üstelik bu denli borçlanmak da zorlaşmışken. Önümüzde bir Samsunspor örneği duruyor. Sporcuların ücretleri ödenmediği için transfer yapamıyor, transfer tahtası kapalı. Lisans çıkartmasına izin verilmiyor, bu nedenle geçen yılki kadro ile devam ediyor. Bunu ne kadar sürdürebilirsiniz? Malatyaspor bir alt lige düştü, 28 trilyon borcu var.

-----

roportajın devamı hurriyet.com.tr'de. Orduspor başkanı sana mı kaldı Samsunspor?

Kodalak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 11 August 2009, 17:28:11
Orduspor başkanı Nedim Türkmen, Hürriyet yazarlarından Levent Seğmen'e çok özel açıklamalar yaptı.

* Kötü örnekler de yok değil. Aydınspor amatör kümeye düştü. Karagümrük öyle, Samsunspor'a, Malatya'ya bakıyoruz. Bunlar hep kötü yönetimler, denk bütçe yapmamak, geliriniz üçken dokuz harcamak, futbolcunun parasını ödememek, bunlardan kaynaklanıyor. Üstelik bu denli borçlanmak da zorlaşmışken. Önümüzde bir Samsunspor örneği duruyor. Sporcuların ücretleri ödenmediği için transfer yapamıyor, transfer tahtası kapalı. Lisans çıkartmasına izin verilmiyor, bu nedenle geçen yılki kadro ile devam ediyor. Bunu ne kadar sürdürebilirsiniz? Malatyaspor bir alt lige düştü, 28 trilyon borcu var.

-----

roportajın devamı hurriyet.com.tr'de. Orduspor başkanı sana mı kaldı Samsunspor?

Şer...e bak sen yaa.

lan sen bas git kendi işine bak,

celebi

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

üç kuruş adamların  ağzına sakız olduk.sana mı kaldı ukala adam bizim durumumuzu değerlendirmek.

Kais

giorgi'yi almışız doğrumu kimse bir şey yazmamış ?? acil cevap yoksa ölücem.karnıma ağrılar girdi ya

celebi

Kodalak

Alıntı yapılan: Kais - 11 August 2009, 18:47:26
giorgi'yi almışız doğrumu kimse bir şey yazmamış ?? acil cevap yoksa ölücem.karnıma ağrılar girdi ya

aldık aldık rahat ol