Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 09:59:59
kapandı bileeeeeeeeeeee :D

aman abi yapma beee.şöyle azıcık acılsada bi bakıp çıksak en azından..

celebi

Kodalak

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 09:58:21
yine acılmış abi tahta baksana arkadas gazetede okumuş.hemen kapanmasada bi iki transfer yapsak bari..

hemen baktım zaten    ;D ama site güncellenmemiş diğer sitelerdede bişi yok

olursa hemen aktarırım.

Ama adamlar uyarı yazmışlar  haberleri kullananaları mucuk mucuk diye ;D

emre

bu konuyu yazdırmadan ne anlıyor millet bilen varsa acıklarsa sevinirim!!  ???  ;D

55.hakan

Alıntı yapılan: Kodalak - 11 August 2009, 10:02:25
hemen baktım zaten    ;D ama site güncellenmemiş diğer sitelerdede bişi yok

olursa hemen aktarırım.

Ama adamlar uyarı yazmışlar  haberleri kullananaları mucuk mucuk diye ;D
Samsun'da olan biri varsa denge gazetesi alıp baksın 2 dakika yav merak ettim :D

Sercan

Yeni bir duyuma göre sadece yağmurlu günlerde açılacakmış tahta,sadece o arada transfer yapabilirmişiz... ;D ;D

beşnumara

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 11 August 2009, 10:07:32
Yeni bir duyuma göre sadece yağmurlu günlerde açılacakmış tahta,sadece o arada transfer yapabilirmişiz... ;D ;D
ben de aldığım duyuma göre kadir gecesinde açılacakmış sahurda da kapanacakmış :D ama imam-ı şarani hazretlerinin rivayetlerine göre olan kadir gecesinde.iyi takip etmek lazım :D bilmeyenler google'dan bakabilir rivayetlere ;)

celebi

bence artık kapansın şu tahta :D

emre

var mı böyle bişey yaa!kulübün efsaneleri arasına girdi tahta..ne gizemli şeymiş ya.herkes nasıl bişey şekli nasıl,neye benzer neye yarar tartısmaya basladı..aslında i resim yarısması falan yapsak herkes hayalindeki tahtayı resme dökse neler cıkar neler allah bilir.
ha bu arada ilerde çoluk coluga anlatılacak bi efsane işte: bizim bi tahtamız vardı oooofff!!..

Sony

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 August 2009, 10:24:27
ben de aldığım duyuma göre kadir gecesinde açılacakmış sahurda da kapanacakmış :D ama imam-ı şarani hazretlerinin rivayetlerine göre olan kadir gecesinde.iyi takip etmek lazım :D bilmeyenler google'dan bakabilir rivayetlere ;)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D hocaların okursa bunu çok sevinir di fatih var gene bişeler boş değilsin yani imam şarani falan :D helal sana

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 09:33:29
bu yazıdan nasıl üzüldüğümü çıkardın abi??  ???  ;D
şaka yaptık yaw emre.hani bir laf vardır zenginin parası züğürtün çenesini yorar o misal.başladımı fındık kaç ton çıkar.fındık ağası falan ;D

emre

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 11 August 2009, 14:39:45
şaka yaptık yaw emre.hani bir laf vardır zenginin parası züğürtün çenesini yorar o misal.başladımı fındık kaç ton çıkar.fındık ağası falan ;D

yarın gidiyorum köye perşembe baslayacağız inşallah.fındık agası falan millet yanlış anlayacak ama benım yemege fındıgım yok!! :P

celebi

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 14:42:31
yarın gidiyorum köye perşembe baslayacağız inşallah.fındık agası falan millet yanlış anlayacak ama benım yemege fındıgım yok!! :P

perşembe mi ???  ya hu bizimkiler bitirdi bile fındığı. bu arada emreciğim baban hasan hoca ile görüştü mü hiç ben den sonra

emre

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 14:45:49
perşembe mi ???  ya hu bizimkiler bitirdi bile fındığı. bu arada emreciğim baban hasan hoca ile görüştü mü hiç ben den sonra

abi biz daha gec baslıyoruz da malum önü ramazan hem ramazanda sayımızda azalıyor onun için biraz erken baslayalım dedik.
hasan hocayla halısaha maçı vardı orda görüstük biz senden sonra.muhabbet ettik ama pek cıkaramadı seni söyleyeyim ???  :P

celebi

Alıntı yapılan: emre55 - 11 August 2009, 14:48:32
abi biz daha gec baslıyoruz da malum önü ramazan hem ramazanda sayımızda azalıyor onun için biraz erken baslayalım dedik.
hasan hocayla halısaha maçı vardı orda görüstük biz senden sonra.muhabbet ettik ama pek cıkaramadı seni söyleyeyim ???  :P

kim çıkaramadı hasan hoca mı yeme beni  :D