Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

red_white

ya hakikaten bende yıllardan beri bu gruptayım Nuri Asan bize demedğini bırakmadı ayıptır vallaha aramızdan kişilere bile laf atılıo ses çıkarmıyoruz ama sırası geldi susmuyoruz Ant 55 sen gerçek bir grup istanbullusun  ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: red_white - 05 May 2009, 00:22:27
ya hakikaten bende yıllardan beri bu gruptayım Nuri Asan bize demedğini bırakmadı ayıptır vallaha aramızdan kişilere bile laf atılıo ses çıkarmıyoruz ama sırası geldi susmuyoruz Ant 55 sen gerçek bir grup istanbullusun  ;D ;D

hehehe  ;D Bu seferde sen düştün  ;D

Anti İstanbul
Anti Veis
Anti Kar6

Amacım sadece İstanbul sempatizanlarını ortaya çıkarmaktı  ;D

**KaR6**

yusuf gelme oyuna, sallıyo bu antre55 pardon ant55 paso bize.. onur desen zaten ne oldugu belli değil, kimden oldugunu cıkaramadım henuz ;D

ayrıca şu şarkıyı armagan ediyorum grup istanbul düşmanlarına;

bizi kimsee ayıramaz
yolumuza kimse taaş koyamaaz cart curt ;D

Nuri Asan

kimse icin tek kelime etmedim yalan,ettiysem eskisehirli-bizansci-tsli olayim.

red_white

mustafa ikimiz yeteriz biz aralarında sızdım hemencecik kandılar bunları ahu bizim mal turgut şahin doğan serçe mardin   bile kandırır  ;D ;D

**KaR6**

çok agır konusuyon ama yusuf ayıp oluyo :P

nası kıskanıyolar bizi göruyosun dimi.. biri antalyada bi basına, diğerleri deplasman yapamıyo, yazık yaa ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 May 2009, 00:24:52
yusuf gelme oyuna, sallıyo bu antre55 pardon ant55 paso bize.. onur desen zaten ne oldugu belli değil, kimden oldugunu cıkaramadım henuz ;D

ayrıca şu şarkıyı armagan ediyorum grup istanbul düşmanlarına;

bizi kimsee ayıramaz
yolumuza kimse taaş koyamaaz cart curt ;D

Nuri Asan gibi şahsiyetli bir ismi bir İstanbul sempatizanı taşıyamaz...

Bak kar6 denen Çarşı grubuna yamanmaya çalışan şahsiyet, gel yol yakınken bırak bu İstanbul sevdasını. Ama sende gelişme var, ben Dale Cavese yi armağan etmeni beklerdim. Nede olsa biryerlerden alıp sahipleniyorsunuz. Liverpool un acısını büyük Samsunspor camiasından çıkarmaya çalışma, bizden de çok kuyruk acınız var ama...

Ne suçladım be, ben bile beşiktaşlı olduğuna inandım  ;D

Nuri Asan

Tesekkur ederim, olene dek anti bizans

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 May 2009, 00:28:46
nası kıskanıyolar bizi göruyosun dimi.. biri antalyada bi basına, diğerleri deplasman yapamıyo, yazık yaa ;D

Zaten bu takımın deplasmanda galip gelememesinin tek sebebi Mustafa ile Veis tir. Gerçekler İstatistiklerle gün gibi ortada  ;D

**KaR6**

ben sadece semt olarak besiktaslı olabilirim, takım olarak anca tornavida takımını tutarım ;D

ayrıca benim ingiltere de desteklediğm takım liverpool dur, you'll never walk alone u da sizlere armagan etmekten onur duyarım ;D

cop tribunun en önunde bulabilirsin beni anfield road ta ;D

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 May 2009, 00:31:31
ben sadece semt olarak besiktaslı olabilirim, takım olarak anca tornavida takımını tutarım ;D

ayrıca benim ingiltere de desteklediğm takım liverpool dur, you'll never walk alone u da sizlere armagan etmekten onur duyarım ;D

cop tribunun en önunde bulabilirsin beni anfield road ta ;D

Bir Beşiktaşlıyla birlikte yürümektense ormanda tek başıma yürürüm kurtlar yer daha iyi  ;)

(Açtığın pankartta da Çarşı yalnız yürümeye karşı yazıyordur senin  ;D)

Nuri Asan

İs yerinden 5 dakika bile ayrilip karsi dukkandan bu siteye girmek icin cok mucadele verdim,bazen ayda 1 girebildim ama o zaman bile dunyalar benim oldu.

red_white

şaka bi yana bejeke febe maçında ordan geçiodum kızlar bile bağırıo a.... a..... k....yım fenerbahçe dedim bide bayan var diye bizde susarız mustafa ne diosun bu beşiktaşlılara  ;D

AntZ

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 05 May 2009, 00:35:48
İs yerinden 5 dakika bile ayrilip karsi dukkandan bu siteye girmek icin cok mucadele verdim,bazen ayda 1 girebildim ama o zaman bile dunyalar benim oldu.

Duy duy Kar6 denen Çarşı nın bağrından Cop up gelen vatandaş, ne Samsunspor lular var, sen git anfield road ta çarşı bayrağı dalgalandır  ;D

berusa55

Dün de dedim yine diyorum. Ben bir tek çarşı bilirim; o da Mecidiye Çarşısı... Heyt be insan seli ;D