Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Fecr_55

bende gurur duyarim takimimda oynamaktan..bakalim, isik görebilecekler mi :D
umarim gittigimde sans verirler de bosa heveslenmis olmam..lig de bittigi icin takim tatile girmis de olabilir..o yüzden mailin cevaplanmasini bekliyorum..

AntZ

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 28 April 2009, 21:07:24
bende gurur duyarim takimimda oynamaktan..

İşte böyle oyunculara ihtiyacımız var, futbolda da basketboldada ben şimdiden ışık gördüm  ;)

Finale kalırsak en az 2 hafta daha tatile girmez kulüp umarım başarırsın, başarırsın diyorum çünkü ne kadar iyi olsan da kısa bir sürede göze girebilmek birazda şans işi, bol şans

YaşarDoğu

Daha önceden lisansınız varmı ? önemli olabilir

Fecr_55

lisans yok, klübte oynamadim, ama 2 senelik kursa gitmistim, ve buldugum her bos vaktimde de oynamaya calisiyorum..iyi oldugum söylenir  ;) benim su an bilmek istedigim zaten secmelerin olup olmayacagi..denemesi bedava, kaybedecegim birsey de yok..ve bu tür sporlar tamamen hobi olarak yapilmali ki ileri de hobini meslege de dönüstürebilirsin..bunun icin aileleri tesvik etmek lazim..

YaşarDoğu

Çok iyi bilmemekle beraber lisansınız yoksa 85 doğumlu  olduğunuz için biraz zor,
Ama...

ZOr ama imkansız değil diyerek noktalamak istiyorum ;D

Fecr_55

niye, 85 liyim diye yasli mi olduk :D ama teselliniz icin ayrica tesekkürler..

bir gün sahada 3'lükleri atarsam pespese, zoru da imkansizi da basarmis olurum degil mi  ;)

YaşarDoğu

Siz SBK için 3 lükleri atın bende göbek atarım tribünde olmaz mı  :D

Not: Göbek dediysem asena vari değil öle misket tarzıdır ;D

Fecr_55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 28 April 2009, 22:50:59
Siz SBK için 3 lükleri atın bende göbek atarım tribünde olmaz mı  :D

Not: Göbek dediysem asena vari değil öle misket tarzıdır ;D

ehh bize de o yakisir zaten  :D

tanju55

SBK kadar birazda samsunsporla ilgilensek nasil olur arkadaslar...

AntZ

Alıntı yapılan: tanju55 - 29 April 2009, 00:53:59

Tanju kardeş o konu farklı, SBK yla hepimiz ilgileniyoruz, sadece Samsunspor la ilgilenmeyip SBK diyenlere sözümüz. Arkadaşların Samsunspor a olan ilgi ve sevgileri tartışma götürmez. Relax...  ;)

YaşarDoğu

Aslanım sen piyango musun nesin?

Beni tanımadan hangi cehaletle bunu söylersin?Bak  sen giit topçu sefa ile ilgilen idman yaptır koştur, kilo versin 

Baskent_Samsunspor

içinde samsun geçen herşey bizim ilgi alanımızdır

Fecr_55

sampiyonluk icin oynayan SBK ya sirt mi cevirelim? adini hic anmayalim mi?
benim de SBK ile ilgili bir düsüncem vardi burda acikladim, elimden gelse bu düsüncemi zaten öncelikle Samsunspor icin kullanirdim..!! Samsunspor'umuza verilen destekleri göremeyenin verdigi destekten süphe ederim acikcasi..

Kais

nasıl böyle birşey söylersin aklım almıyor.SBK da Samsun Samsunspor'da Samsun 2'sini birbirinden ayırmamız mümkünmüdür.Bak Antep maçında 90 dk. susmadım sesim anca kendine geldi ama SBK maçındada bağırdık.Helal olsun.

europe_55