Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Nuri Asan

Uzun zamandir is nedeni ile foruma giremiyordum.su anda cepten giriyorum 1 aylik bedava internet geldi.sizleri gercekten cok ozlemistim.bu gidisle telin bataryasi dayanmayacak :) en buyuk SAMSUNSPOR. anti bizans-ts... BAFRADAN FANATİK ONUR. Bu arada bu isimle aks ye msj atan benim

özkan

27 April 2009, 02:39:58 #872 Son düzenlenme: 27 April 2009, 03:05:32 özkan17
Alıntı yapılan: **KaR6** - 26 April 2009, 19:31:27
yahu sunu izleyipte siz ne anlarsınız diyen adam bana yaptıgı bi hareketi anlatsın akyol kardeşim.. adamlarda birlik beraberlik var.. polis bile bayragın ucundan tutuyo, yok böyle bişe..

meşale yok bişe yok, masrafta yok, sadece biraz yaratıcılıkla neler yapılıyo göruyosun..

biz desekki xx sarkıcının su sarkısını mac oncesı calsak stadda nası olur dıye..adamlar beledıye kızar,yzy baskanım kızar,yasak,asla olurmu oyle sey vsvs bin tane bahane bulurlar..

eskişehir her ne kadar ıyı gecınemedıgımız bır yer olsada sıze yemın ederım herkezden daha ıyı ınsanları var ıllerınde..eskısehıre bıreysel olarak gıttgımde bırıyle tanıdım hemde atkım vardı boynumda sokakda gezerken,gel kardesım sna stadımızı gezdırelım yemek yıyelım gzelım vsvs herseyı yaptılar..helal olsun..dedıgın gıbı adamlarda bırlık beraberlık var..bizim gibi biri anyadan biri konyadan çalmıyo mılletde >:(  ayıp bize..!!! 2 senedir bir defa bir el olamadık bir show yapamadık adam gibi

AntZ

27 April 2009, 03:03:27 #873 Son düzenlenme: 27 April 2009, 03:05:21 Ant55
Polis bir yana kent destek veriyor takımına, yönetenleri biliyorlar ki bu show sadece tribün show u değil, televizyonlarda yayınlanırken "Eskişehir'den güzel görüntüler" diye yayınlanıyor. Eskişehir in güzel görüntülerle hatırlanması için ellerinden geleni yapıyorlar. Kentlerinin reklamını yapıyorlar, markalaştırıyorlar... Bizde "Samsun'un Marka Yolculuğu" hikayeleriyle markalaşıyoruz...

Ollivanders

Alıntı yapılan: Ant55 - 27 April 2009, 03:03:27
Bizde "Samsun'un Marka Yolculuğu" hikayeleriyle markalaşıyoruz...

YZY Stratejisi >:(

Kais

red_white

beşnumara

bu sinanmıdır nedir kim çıkarıyo bu adamı programa bizi temsilen.samsunsporun konuşulduğu programda 3 büyükler diyo adam yaaa.hadi lan ordan  >:(

AntZ

28 April 2009, 20:34:27 #878 Son düzenlenme: 28 April 2009, 20:36:01 Ant55
Ajansspor Malatyaspor sayfasında bir yorum;

AlıntıSosyolog55
geçmiş olsun arkadaşlar şehir takmı olmanızdan dolayı düşmenizi istemezdim sanırırm eden buluyor futbolda biz süper ligde
diyarbakıra verdik maçı sakaryanın ağını aldık düştük bu hallere geldik
sizde sanırım düştüğümüz sene bizi çok üzdünüz herşeyi yaptınız sağa dışında ne siz kalbildiniz o sene ne biz sanırm sizde bize ettiklerinizi çektiniz çünkü biz o sene çok ağlamıştık.bizdde bu hafta çok büyük avantajımız yitirdik 2 maçta 1 puan alamız lazım.inşallah son maçta adanayıyenip ligde kalırız

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20090428/hayati_palanci_donemi_bitti.html#yorumlaroku

Ya sabıırrrrr  >:(

Arkadaş dostmusunuz düşmanmısınız anlamadım gitti, bu kaçıncı ya?
Allah'ım akılsız dostum olacağına akıllı düşmanım olsun  >:(

Fecr_55

Samsun Basket'te oyuncu secmeleri olacak mi? Bilgisi olan var mi ve ya irtibat kuracak kisiler?
Ben ana sayfadan bir mail attim ama cevap gelir mi gelmez mi süpheli..

AntZ

Fecr_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 28 April 2009, 20:42:22
http://www.samsunbasketbol.com/sbk/basketbol.asp?x=spor&tr=spokul

Burası yardımcı olabilir

tesekkür ederim de bu dogum yili 97 den itibaren diyor, ben 85 liyim :D neyse ben mailin cevabini bekleyeyim bari..

AntZ

Rica ederim, malesef bilgim yok ama seçme olmasa bile kendine güveniyorsan iyi bir oyuncuya hayır demezler herhalde  ;) Denemeye değer...

Fecr_55

güvenim sonsuz, nasipse bakicaz 1 ay sonra  ;)

AntZ

İnşallah, Sitemizin bir üyesini, gerçek bir Samsunluyu, Samsunsporluyu bu takımda görmekten gurur duyarız