Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

veis abi, 2 gunde 13 kere unuttun beni, tebrik ediyorum seni :)

Lazuri Bere

Alıntı yapılan: veis - 25 April 2009, 17:10:04
onlara heryer trabzonmuş ya gördüler heryeri.

Yahu böyle Yorumlari birakin artik
Musa bizim akrabalarin Köylüsü ve Rize kökenli
Abdurrahman Akcaabatli ama napsin? Trabzonluyum diye gol atmasinmi Trabzona?
Adamlar Profesyonel Trabzonada oynasa atacak Izmirede Samsunada Profesyonellik bu Memleketim takimidir diye gol atmiicam diyemez ya adam!!

yaman55

gozgoz yýlmaz

Sf. 61 deyiz ve dün Sivasspor, TS'ye 3 tane sallayarak şampiyonluğa dair ham hayallerini suya gömdü. Orta sahada cimşirle forvetle gökhan&umut kazmalarıyla mı şampiyon olacaklarını sanıyorlardı bunlar. her zaman derim, ts 95-96'da şampiyon olamadı ya daha sittin sene olamaz. olamasınlar da zaten.

Ollivanders

Caykur rize satıslarda bu hafta ...

Malatya 2-2 yaptı

AntZ

**KaR6**

http://ligtv.com.tr/videohaber/?r=1&hid=55717

şu videoyu bi izleyip cıkarabileceğimiz dersleri bi yazarmısınız.. 2 dklık video o kadar sey anlatıyo ki insana..

Akyol

mustafa az önce o videoyu kuzenimle beraber izledik ibretle ve imrenek izledim ama biz örnek verince böyle olsa dediğimizde siz ne anlarsınız diyen arkadaşlarımızda izleseler keşke  :-\

**KaR6**

yahu sunu izleyipte siz ne anlarsınız diyen adam bana yaptıgı bi hareketi anlatsın akyol kardeşim.. adamlarda birlik beraberlik var.. polis bile bayragın ucundan tutuyo, yok böyle bişe..

meşale yok bişe yok, masrafta yok, sadece biraz yaratıcılıkla neler yapılıyo göruyosun..

Baskent_Samsunspor

show da sivası izliyorum ve bide bize bakıyorum

Sempatik Bengülü

vayyy be süper bişey helal olsun ne diyelim onların polisi bayrak tutuyor bizimkiler bizim taraftarı copla dövüyor

Kais

benim aklımdada çok güzel şeyler varda birdahaki seneyi bekliyorum.yazın hazırlık yapıcaz.

KocumVolkan

koskoca şanlı SAMSUNSPOR ne hallere geldi ya 2.lib b ye düşmemek için uğraşıyoruz ... yaşım itibariyle son 10 sezonu takip edebildim inşallah geçmişteki gibi şampiyonluğu kovaladığımız ve hatta şampiyon olacağımız yılları görürüm inşallah hepimiz görürüz umutsuz olmamak lazım sivas daha 2-3 yıl önce amatördeyken şuan nerelere geldi şehir olarak birleşsek bizi kimse tutamaz özellikle içimizdeki trabzonsporlular dan kurtulmalıyız (trabzonlu değil trabzonsporlu )

AntZ

Ercüment panter kesilmiş Hacettepe de bu hafta. Eray da seneye Konya da coşar, bize gelen tatile geliyor...