Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

sercan şimdi seni bi yandan kutluyorum diğer yandan teessüflerimi sunuyorum  :P

yaman55

Sercan

Az önce eski futbol çizgi dizilerini izliodum youtubeden tsubasayla,gol diye bir çizgi film vardı gerçekten ne filmlermiş... :D

celebi

valla haftaya güzel başladı sanırım bursa feneri antep trabzonu bizde malatyayı inşalllah

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Sampiyonluk bu kadar ucuzladimi arkadaslar.trabzon  ruyalarda bulusuruz sarkisini soyleyip avutsun kendini.rize giresun orduda yenildi.insallah daha beter olurlar.bize gelince kral kesiliyorlar.KIRMIZI BEYAZ SEVDAMIZ,BIZ SEVDAMIZI CANIMIZA KATARIZ...

kaptan 55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 21 March 2009, 18:41:41
O gün kan gövdeyi götürür gerçi ama Cenab-ı Allah, Trabzonsporlulara Samsun'da şampiyonluk konvoyu yapmayı nasip etmesin!

Gazi... şıkşıkşık
Antep... şıkşıkşık   ;D
bu iş sanalda sallamaya benzemez SAMSUN'da öyle bi konvoyu rüyalarında bile görmesinler.gerçi zaten şampiyon falanda olamaz bunlar

Kais

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 April 2009, 17:32:48
uleen devlet hizmet veriyor , muhasebe derslerini bilgisayar basında işleyelim diye .. vizeden önceki son ders , bu dönem ilk defa muhasebe dersine girdim , dayanamadım dersi de dinleyesim yok , girdim samsunspor.biz'e ... millet muhasebe tablosu inceliyo , ben samsunun sakatlarını , altayın cezalılarını  :D

Samsunun askından kafayı yedık  ;D ;D

:D

AntZ

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 April 2009, 17:32:48
uleen devlet hizmet veriyor , muhasebe derslerini bilgisayar basında işleyelim diye .. vizeden önceki son ders , bu dönem ilk defa muhasebe dersine girdim , dayanamadım dersi de dinleyesim yok , girdim samsunspor.biz'e ... millet muhasebe tablosu inceliyo , ben samsunun sakatlarını , altayın cezalılarını  :D

Samsunun askından kafayı yedık  ;D ;D

Ohooo sorarım sana ama transfer zamanı kim gelir, kim gider diye. En azından gelir gider hesaplarına çalışsaydın  ::)

kaptan 55

kais bize SAMSUN_altay maçının muhasebesini yapsana:)

kaptan 55

02 April 2009, 13:03:24 #639 Son düzenlenme: 02 April 2009, 13:08:17 **KaR6**

kuzey55

galip öztürk gözaltına alınmışşşş

AntZ

ugrass

samsunspora bi galip öztürk yardım ediyodu ya =(

berusa55

Eski Samsun fotoğraflarından yapılmış harka bir animasyon. Yapan arkadaşımızı tebrik ederim...

http://vimeo.com/1880214

Tufan

çok güzelmiş animasyon kim yaptıysa ellerine sağlık