Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

KocumVolkan

ahahaha :D iyi oldu cinconlara iyi :D allahın adaleti işte sen gel ligde anadolu takımlarının hakkını ye ye böyle 2-0 dan 2-3 :D

Akyol

21 March 2009, 11:14:31 #616 Son düzenlenme: 21 March 2009, 11:17:44 AKYOL55
anadolu akşam bizansa bir tokat daha vurdu acaba ezikler yine güldüler mi  :P çok güldüler başlarına iş geldi valla  :P

yaman55

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 21 March 2009, 11:14:31
anadolu akşam bizansa bir tokat daha vurdu acaba ezikler yine güldüler mi  :P çok güldüler başlarına iş geldi valla  :P

Şu Sercan ivankovun attığı penaltıyı gördümü acaba adam bütün penaltılarında kaleciyi ters köşeye yatırıyor

Akyol

adam grip yatıyodur izleyememiştir sanırım ama iyi vurdu ivankov yaa teknik ve sert bir vuruştu volkan'da avanak gibi baktı   ;D birde benim aklıma antalya kupa maçı geldi akşam ahh hasan ahh dedim  :-\

yaman55

kocaeli 2yi attı bu gidişle düşmezler

kuzey55

iyi bir çıkış yakaladılar.ama ben nefeslerinin yeteceğini sanmıyorum.

yaman55

3-0 yaptılar ankaragücü yanımıza mı geliyor ne :D

cgr

ohhhhhh 3.attı gazianteppppp ii oldu   ;D

kaptan 55

bir kurşun atacağım belindeki kuşağa
şampiyonluk yakışmaz oyyyy oyyyy
trabzon
senin gibi yavşağa
senin gibi yavşağa ;D ;D

yaman55

gozgoz yýlmaz

O gün kan gövdeyi götürür gerçi ama Cenab-ı Allah, Trabzonsporlulara Samsun'da şampiyonluk konvoyu yapmayı nasip etmesin!

Gazi... şıkşıkşık
Antep... şıkşıkşık   ;D

beşnumara

ne şampiyonluğu yaaa onlar uefaya giderseler başarı onlar için.hikaye bunlar

Kais

ts gene yenildi..neyse bu saatten sonra bela okumayı keselim yoksa döncek bize geri.bu konuda duyarlı olalım bir süre ts lafını almayalım azımıza.yeterince tuttu sanırım :D:D:D

emre

antep te kolbastı çalmış maçtan soora...... ;D ;D ;D

Sercan

Antep'te karadenizli arkadaşlar çok ısrar etti maça gidelim ne de olsa karadeniz takımıdır diye.Ama tabiki trabzonsporun maçına vereceğim parayla acılı bir adanayla buz gibi bir kola içtim... ;D ;D