Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Geçmiş olsun mehmet abi

Denizliye koymak paha biçilemez... Allahım sen nasip eyle ya. Kes cezalarını ya .

vanlioglu

Geçmiş olsun mehmet abi, inş. kısa sürede atlatırsın.

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 10 November 2010, 17:33:54
pazara çok var daha. inşallah taşı düşürsek de düşürmesek de ( ağrılar içinde ) birlikteyiz murat bey :)

Abi geçmiş olsun.Kıranköy dolmuşları hala eskisi gibiyse tam ilacı böbrek taşının :))

Serkan

Süleyman abi ağlatarak bitirmiş  ( = idolüm oldun abi, bitirici oldun

gkhn

Geçmiş olsun Mehmet abi...Kısa zamanda düşer inşallah...

celebi

sülü ne yapmışsın öyle. ulan ertesi günde iş miş yok avazım çıktığı kadar bağıracağım. bu denzlileri dikmek artık şart oldu >:(

YaşarDoğu

Abi , bokunu çıkarmış terbiyesiz bizde aynı dilden cevabını verdik. ;)

Ollivanders

Bonussimolar Denizli maçına çıkarlar mı acaba :D

Ollivanders

Bu denizlilerin benim icin artık teseden bir farkı yok. Bu kadar boburlenmeyi ben başka bir yerde gormedim inşallah kucuk gormenin cezasını cekersiniz. Adamlar stadı dolduramıyorlar taraftar gruplarının resmini koyuyorlar. Eziklik almış basını gidiyor.

Serkan

giresun tribünü bile sizden iyi diyen adamlar;)
o kadar yakından takip ediyorlarki tribünlerinizde bir olun önce demiş,ah şunların diline düşüceğimize bir birleşebilsek ah ah

YaşarDoğu

Belaltı vurmaya devam , baska dilden anlamazlar bu ibibikler.Sinirlenmeyin , keyfinize bakın beyler. ;)

Ollivanders

Her deplasmana gitmek onemli degil sen gittigin mevcudiyeti soyle bakalım ... !5-16 saat gitmiş bizde gidiyoruz ama en az 100 kişiyle sizin gibi 10 kişi ile degil.

Kişisel çıkarlar nedeniyle birlesemiyoruz. Rezil olmaya devam ediyoruz...

Serkan

Bütün grupların önde gelen insanları okuyor burayı bu maçlık gösterin bu denizli piçlerine tribün nasıl olur

denizli deplasman resmi varmı  ?

Ollivanders