Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

eski arkadaşlarını görmeye gelmiştir..kapat o defteri cenk denizli ye motive ol cok ihtiyacımız var sana bu maçta

emre

olabilir tabi.ben tam göremediğim için emin olamadım.ondan dolayı sordum  :)

**KaR6**

güngören maçına gelmek isteyen arkadaşlar, pegasus kampanya yapmış, şimdi alırsanız biletleri gidiş dönüş 70 liraya bilet alabilirsiniz, acele edin..

Akyol

Haydaaaa güngören e gelene bilet bedava demişlerdi bu ne şimdi :'(

**KaR6**

berusa55

08 November 2010, 23:35:51 #8060 Son düzenlenme: 08 November 2010, 23:38:07 berusa55
Alıntı

İÇ HATLAR 35.99 TL KAMPANYASI KURALLARI

* Uygulanacak Uçuşlar : Tüm iç hat  seferleri
   * Kampanya Ücreti : Tek yön, direkt uçuşlarda vergiler dahil 35.99 TL
   * Kampanya ücreti flypgs.com'dan belirtilen tarihler için alınan biletlerde geçerlidir. Diğer kanallar üzerinden yapılan satışlarda hizmet bedeli eklenecektir.
   * Satış Tarihi : 8-9-10.11.2010
   * Uçuş Tarihi : 01.12.10 - 31.03.11tarihleri arası
   * Rezervasyon Değişikliği : Uçuşa 1 saat kalana kadar 20 TL + ücret sınıfı farkından oluşan tutar karşılığı yapılabilir.
   * İptal - İade : İptal edilemez, ücretin tamamı yanar.
   * Çocuk İndirimi : Çocuk indirimi uygulanmaz
.

http://www.flypgs.com/pegasus-ile-ucus/pegasus-kampanyalari.aspx/#166

Serkan

Fecr_55

Tarifeli sefer oldugundan yarin bu ücrete koltuk bulamayabilirsiniz..Gidenler icin cok iyi firsat, bu aksamdan alirsaniz karli cikarsiniz..
Macin pazar günü oynanacagini düsünürsek, cumartesi günü iki ucus gerceklesiyor Samsun-Sabiha Gökcen arasi..Sabah ucaginda 5 kisilik, aksam ucaginda ise 8 kisilik koltuk kalmis bu fiyata..Alacaklilara duyurulur..

Serkan

kredi kartı kullanmamanın ceremesini çekiyoruz:S

**KaR6**

niye siliyonuz maç başlıgını yaa, gülüyodum azcık :) o şerefsizin face saldırmamız lazım yalnız, burda kalmamalı, hazırlayın fake leri ;D

Ollivanders

gkhn

Alıntı yapılan: **KaR6** - 09 November 2010, 02:06:00
niye siliyonuz maç başlıgını yaa, gülüyodum azcık :) o şerefsizin face saldırmamız lazım yalnız, burda kalmamalı, hazırlayın fake leri ;D

Bende tam okuyodum yarım kaldı :-\ :D

mehmet yılmaz

çöpe atacaktım ama küfürler havada uçuşuyordu...
gerçek facei olduğunu sanmıyorum, o kadar da serrefsiz bir insan değildir herhalde...
yarın sabah okul var, kaldık forumda, işe bak...

**KaR6**

komançi abimize üstün hizmet madalyası takacam, koptum ;D ;D ;D ;D

mehmet yılmaz

İyi güldük gece gece...
Salakla iyi makara yaptılar :)

İsmetin Önü, Hatun iyiymiş, Samsun'a 80 km, Taflanda taşlayalım, bizde odan yok senin gelmen lazım ilk anda aklıma gelenler :) :)