Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

19 March 2018, 20:16:52 #46275 Son düzenlenme: 19 March 2018, 21:27:59 eprianu
Vali Bey canlı yayında Samsunspor ile ilgili konuşuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=XkugMDj9grk

Düzenleme :

Vali Bey :

- Samsunspor'un durumu battık bittik seviyesinde değil. Geçende Elazığlılar geldi, 50 Milyon borcumuz var dedik, adamlar 50 Milyon ne ki biz 100 milyon borç ödedik dedi.
- Gelen yönetime yardımcı olacağız.
- İçişlerinden müfettiş istedik, gelecekler. Eğer sıkıntı varsa gereğini yapacağız.
- (Gaziantep maçı için) Bu tür durumlar futbolda olur. Futbolcu kardeşlerimize sahip çıkalım. Bu süreçte bizi bırakıp gidebilirlerdi.
- Şu krizi atlatalım, bu sene ligde kalalım, İnşallah önümüzdeki sene güzel bir kadro ile hep beraber Süper Lig'e çıkabileceğimizi düşünüyorum. Ama vali çıkarsın diye kimse beklemesin. Hep birlikte yapacağız. Süper Lig'e çıkınca arkadaşlar 70-80 Milyon TL'lik gelirden bahsediyor, bu bizi kurtaracaktır. Bizi kurtuluşumuz Süper Lig'dir.
- Kendisine Osman Baba diye yorum yapan birine "Samsun'un hizmetkarıyız babası değiliz" :)

- Kulüp henüz bakanlıktan resmi olarak teslim alınmamış. Giderleri çok fazla olduğu için idare ediyoruz dedi Vali.
- Valilik olarak işin içine girmemiz güven ortamı sağladı. Bu şehirrde futbolcu bilen çok insan var. Bu güven ortamı sayesinde bunları bir araya getirmeye çalışıyoruz.
- Hakem hataları her maçta oluyor. Art niyet varsa gereğini yapacağız. Ama futbolcu çıkacak hakeme rağmen yenecek arkadaş. Samsunspor'u sahipsiz bırakmayacağız.

Programı başından sonuna kadar izledim. Çok samimi ve Samsunspor için bizim gibi dertlenen bir valimiz var. Kıymetini bilip destek çıkmamız lazım. Yeni yönetimden tutun da ÜniSam'ın teklif ettiği sponsorlu ürünler üretimine kadar her şeyi düşünüyor. Ama kayyum yönetimi olarak yetersiz kaldıklarını belirtti, yani tüm güzel projeler için takımın bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyledi. Yeni gelen yönetimin sonuna kadar arkasında duracağını, maddi olarak kaynak oluşturacağını vs ısrarla defalarca söyledi. Daha da güzel olan bu sene ligde kalalım seneye Allah kerim havasında değil kendisi, bu seneyi atlatalım seneye iyi bir yapılanma ile Süper Lig'e çıkacağız İnşallah diyor. Bu çok anlamlı bir cümle.

Sadece Samsunspor

Sadece Samsunspor

Bende biraz izleyebildim. Bana gore en onemli cumlesi su:
Bizim desteklerimizden rahatsiz olanlar olsa bile ben destege devam edecegim...
Guclu durusunu sevdim.
Ayrica stad hala tam olarak Samsunspora gecmemis. O yuzden stada isim gibi projeleri yapamiyorlarmis bekleniyor. Stada isim takimin basina isim. Staddaki dukkanlar gibi her seyi dusunuyor

Karabudun

Alıntı yapılan: isa55 - 19 March 2018, 13:10:29
Bence düşecek üçüncü takım Adanaspor

Adanaspor'u Adana'da yenemezsek düşmenin en bariz adayı biz oluruz.

cakir55

Alıntı yapılan: Karabudun - 20 March 2018, 00:38:55
Adanaspor'u Adana'da yenemezsek düşmenin en bariz adayı biz oluruz.
37 puan ligde tutar bizi. 1 galibiyet, 1 beraberlik yeterli olacaktır. Tabi ki Denizli'ye yenilmemek kaydıyla.

cakir55

Adana 40
Ads39
Samsun 37
Eskişehir 36
Denizlispor 35

Giresun'u hesaba kaymaya gerek bile yok. Eskişehir 36'dan daha fazla alabilir. Ama kesin ligde kalır. Denzili eğer içerdeki maçlarından 2 galibiyet alırsa sıkıntıya düşeriz.

Karabudun

Alıntı yapılan: cakir55 - 20 March 2018, 04:38:49
37 puan ligde tutar bizi. 1 galibiyet, 1 beraberlik yeterli olacaktır. Tabi ki Denizli'ye yenilmemek kaydıyla.

Denizli 30 puanda ve kalan altı maçta 7 puandan çok daha fazlasını çıkarır diye düşünüyorum. Keza Denizli'den ziyade Adanalılar ve Eskişehir ile kapışacağız diye düşünüyorum.

cakir55

Alıntı yapılan: Karabudun - 20 March 2018, 23:57:33
Denizli 30 puanda ve kalan altı maçta 7 puandan çok daha fazlasını çıkarır diye düşünüyorum. Keza Denizli'den ziyade Adanalılar ve Eskişehir ile kapışacağız diye düşünüyorum.
Denizli nasıl bu halde inanılır gibi değil. Çok sağlam kadro kurdular ikinci yarı. Mehmet Akyüz çok formda eğer Ankaragücü veya Rize'yi mağlup edelerse bunu söylemek istemiyorum ama ligde kalırlar. Antep maçlarına kadar galibiyet almamaları lazım tabi bizim de mutlaka İstanbul'u evimizde yenmemiz lazım başka şansımız yok.

eprianu

Bence Denizli'nin düşmesiyle ilgili hesabımız varsa rafa kaldıralım. Eğer çok büyük aksilik olmazsa onlar için Denizli düşmez. Bakmayın Altınordu'ya kaybettiğine iyi bir futbol sergilediler. Altınordu iki duran toptan attı golü. Uzatmada verilen faul ise hatalı. Bizim gibi hakem kurbanı oldular diyebiliriz.

Shane_Falco

Denizli ligdeki son 2 maçını kazanır. 6 puan kafadan yazın o adamlara.

5trawberry

Geride kalan maclara göre bence;
Giresun 42
SAMSUNSPOR 40
Adanaspor 39
Adana Demir 38
Eskişehir 38
Denizlispor 38 olur.

AhmetDenizci

CELİL SAĞIR:
"Son üç sene bu camianın maddi ve manevi kayıplarını,arma değerinin yerlerde süründüğünü,bunları söylediğim için geçmiş yönetim ve başkanının ,bazı taraftar grupları ve bir kaç satılmış kalemlerini bana kışkırtacak kadar aciz olduklarını elimden geldiğince devamlı söylemeye çalıştım..Şimdi ise şunu söylüyorum arkadaş..Sonucu ve etkisi bu saatten sonra Ne olur bilemem ama..Bir tarafta son 3senedir Samsunspor camiasına yapılan yanlışlıklara gık diyemeyen (güya)bağımsız bir yönetim ve başkan,diğer bir tarafta Kayyım olmasına rağmen bu camiaya yapılan hatalarda her kesime ayar veren ve rest çeken bir heyet..Tarih geçmişdekileri unutmayacak ve affetmeyecektir..!"

Karabudun

Eyvallah, Vali uğraşıyor. Bir şeyler yapmaya çalışıyor, didiniyor. Kimseye ayar vermek gibi bir derdi yok, olmasın da zaten. Kimsenin kimseye ayar vermesini  beklemiyorum. Tek beklentim kendilerini zerre ırgalamadığı için bahsi geçen heyetin kulübün hesaplarını, defterlerini bir bir inceletip ortaya çıkacak tabloyu herkesle paylaşmasıydı ancak görüyoruz ki buna kudretleri yok. Onlar açısından bakarsak makul de bulunabilir bu durum. Velhasıl kelam Celil mübalağa etmiş. Ortada bir şey yok. Eski yönetim dediği gibi berbattı, orası su götürmez.

Sadece Samsunspor

Samsuna 2.universite icin yök onayi geldi. Ismi Samsun Universitesi olarak onaylandi. Yarin tayyip erdogan gelecek buyuk ihtimal hayirli olsun konusmasi yapar. Isminide degistirebilir tabi kafasina gore

eprianu