Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55erhan55

bu federayon kesinlikle ne yaptığını bilmiyo sahaya adam girer para cezası verirler

sadece55

bu sene bariz karşıyaka kollanıyor hakemler tarafından hadi hayırlısı

berusa55

Selam arkadaşlar... Sevimsiz Pazartesi günlerine bir de dış saha sendromu, Samsunspor'umuz kahrı eklenince bugün iyice çekilmez bir hal aldı  :-\

berusa55

Dün maç dönüşü iftar soframızı görmeliydin Mert. Masada zorla gülüyor, mecburi bir şeyler atıştırıyorduk. Samsunspor'umuz sen bizim moralsizlik kaynağımız mı olacaksın her daim? Seni sadece kahır çekelim diye mi seviyoruz yoksa  :-\ Hani nerde bize yaşattığın onca zaferler, çoşkular, sevinçler?

55.hakan

adanaspor  2 rize 1 adanaspor ilk yarı sonucu...adana da daha diri takım görüntüsü var rize derli toplu gözükmüyor..adana da tarafsız sahada oynuyor ama takır takır top oynuyorlar  >:(

Jnr.Serkan

Eskiden samsunda maç alamazdık deplasmanda yenerdik o zamanlar niye içeride yenemiyoruz diyorduk şimdi içeride yenilmiyoruz dışarıda gelen giden geçiriyor.yine mutsuzuz.samsunsporum sen beni mutsuz ettikçe seni daha çok seviyorum...

supernatural_55

bi haber gzt.sitesine bakim dedim:alın size yılın haberi:

Geçtiğimiz sezonun 33'üncü haftasındaki Sakaryaspor mücadelesinde kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Turgut Doğan Şahin, Mersin İdmanyurdu önünde hasretine nokta koydu. Uzun bir aradan sonra yeniden formasına kavuşan Turgut, çok istekli görünmesine rağmen gerçek performansından uzak bir görüntü sergiledi.

haber gazetesi senin de yaptığın haberin de emi.....ulan yazık be şöyle yazmayın ahmak adamlar biz malmıyız ya da istek nedir bilmiyo muyuz bu kadar da olmaz ya yazıklar olsun kapatın gidin lan.mübarek günde ne kalay vurdum içimden bu haberi hazırlayana da gazeteye de günaha girmemek elde değil >:( >:( >:(

Turuncu

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 07 September 2009, 22:53:51
bi haber gzt.sitesine bakim dedim:alın size yılın haberi:

Geçtiğimiz sezonun 33'üncü haftasındaki Sakaryaspor mücadelesinde kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Turgut Doğan Şahin, Mersin İdmanyurdu önünde hasretine nokta koydu. Uzun bir aradan sonra yeniden formasına kavuşan Turgut, çok istekli görünmesine rağmen gerçek performansından uzak bir görüntü sergiledi.

haber gazetesi senin de yaptığın haberin de emi.....ulan yazık be şöyle yazmayın ahmak adamlar biz malmıyız ya da istek nedir bilmiyo muyuz bu kadar da olmaz ya yazıklar olsun kapatın gidin lan.mübarek günde ne kalay vurdum içimden bu haberi hazırlayana da gazeteye de günaha girmemek elde değil >:( >:( >:(
biz herhalde ronaldoyu izliyoz  >:( >:( >:(

emre

Alıntı yapılan: Turuncu - 07 September 2009, 22:56:47
biz herhalde ronaldoyu izliyoz  >:( >:( >:(

yad a onlar ronaldoyu izledi..malum karıstırmıs olabilirler takımı..

supernatural_55

ronaldo kim turuncu,ayıp ediyosun turguta ondaki istek ronaldonunkiyle yada messininkiyle ölçülür mü!!!

emre

acaba biliyorlarmıdır samsunsporumuzun renklerini??

supernatural_55

Alıntı yapılan: emre55 - 07 September 2009, 23:00:46
acaba biliyorlarmıdır samsunsporumuzun renklerini??

turguta çok istekli diyen adamlar Samsunsporumuzu zerre kadar önemsemiyorlardr ki renklerimizi bilsinler kardeşim...
ulan ne arka varmış bu turgutta ya herkesi ona göre oynat bi halt yapmasın bide çok istekliydi ama eskiden uzaktı de!!bi halt yemedi yaz demiyoruz da çok kötüydü yaz şuna adamca >:(

emre

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 07 September 2009, 23:05:35
turguta çok istekli diyen adamlar Samsunsporumuzu zerre kadar önemsemiyorlardr ki renklerimizi bilsinler kardeşim...
ulan ne arka varmış bu turgutta ya herkesi ona göre oynat bi halt yapmasın bide çok istekliydi ama eskiden uzaktı de!!bi halt yemedi yaz demiyoruz da çok kötüydü yaz şuna adamca >:(

bende onun içi diyorum karıstırıp baska mac izlemiş olabilirler yoksa insanın arkası olsa bile bi yere kadar allah tan korkar yahu..

Ollivanders

ya yine mi turgut :) ne alip veremediğiniz var ya bu mülayim arkadasimiz la :)

supernatural_55

eğilirse alır kardeşim ;D ;D :D ;D :P 8) by apo abi:))))