Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

Mehmet abi sen öyle diyorsan doğrudur inanırım kimsenin günahını almak istemem ama bana öyle gelmiyor.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Tufan - 24 February 2012, 02:18:00
Mehmet abi sen öyle diyorsan doğrudur inanırım kimsenin günahını almak istemem ama bana öyle gelmiyor.

Tufan, sonuçta adamın çevresindekilerin ve hatta sülalesindekilerin çoğu Trabzonlu ve Trabzonsporlu. O da Trabzonlu ama Samsunsporludur. Çok defa şahit olmuşluğum vardır. Kurunun yanında yaşı da kaybetmemek lazım.

buonanotte

Storeden ürün siparişi verdim kaç gün içinde elime ulaşır bilgisi olan varmı.Çoruma gelicek ürün bu arada.

brigand

O sorun bende de var. 9 gün oldu yok sipariş piyasada. :x((

FaTiH_HaN

2 hafta önce store'den atkı ve rozet siparişi verdim, ben kırmızı-beyaz-siyah ve armadan oluşan klasik resimsiz atkıdan sipariş vermiştim, hiç alakası olmayan bir atkı geldi ve gelen atkıdan bende 2 tane vardı zaten, tamam destek amaçlı storeden alışveriş yapıyoruz ama çok ciddiyetsizler, kargo 10 gün sonunda geldi belki 10 sefer aramışımdır ve istediğim ürün gelmedi.

CurvaSs

Alıntı yapılan: führer - 24 February 2012, 02:34:15
Storeden ürün siparişi verdim kaç gün içinde elime ulaşır bilgisi olan varmı.Çoruma gelicek ürün bu arada.
Alıntı yapılan: brigand - 24 February 2012, 10:46:14
O sorun bende de var. 9 gün oldu yok sipariş piyasada. :x((
Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 24 February 2012, 10:51:13
2 hafta önce store'den atkı ve rozet siparişi verdim, ben kırmızı-beyaz-siyah ve armadan oluşan klasik resimsiz atkıdan sipariş vermiştim, hiç alakası olmayan bir atkı geldi ve gelen atkıdan bende 2 tane vardı zaten, tamam destek amaçlı storeden alışveriş yapıyoruz ama çok ciddiyetsizler, kargo 10 gün sonunda geldi belki 10 sefer aramışımdır ve istediğim ürün gelmedi.

reyisler bundan sonra siparişler ve paralar bana gönderiliyor, bi şey denicem. :D

kumköylü ahmet

PSV-tarbzon macina 4 Yasindaki oglumla beraber Bakdim maca..Oglumun Bir sorusunu sizinle paylasim istedim..Baba Bu Macda 1 Tane mi Kale Var ? :D ;D  Yeminlen Yaziklar olsun bu tsye 4 yasindaki oglum bile Anladi Bunlarin nekadar ezik oynadigini..

Ertuğrul Sağlam

"TAK PSV" Yarınki maça yakışır böyle bir köpük yazı...

binikalamadım

4-1 Kere Maşaallah

P erişanlık
S eninle
V ar

cembaba

Ne güzel kadro kurmuş Abdullah Avcı. Özellikle nefret ettiğim, Volkan, Emre ve Sabri'yi almamış. Adam gibi Hasan Ali Kaldırım, Serdar Aziz, Alper Potuk gibi oyuncuları almış. Helal olsun adama.

Milli Takım'ın aday kadrosu şöyle:

KALECİLER:
Cenk Gönen (Beşiktaş), Sinan Bolat (S.Liege), Tolga Zengin (Trabzonspor)

DEFANS:
Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ömer Toprak (Leverkusen), Serdar Aziz (Bursaspor), Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Kesimal (Fenerbahçe)

ORTA SAHA:
Alper Potuk (Eskişehirspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Caner Erkin (Fenerbahçe), Mehmet Ekici (Weder Bremen), Mehmet Topal (Valencia), Necip Uysal (Beşiktaş), Nuri Şahin (Real Madrid), Olcan Adın (Trabzonspor), Olcay Şahan (Kaiserslautern), Selçuk İnan (Galatasaray), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Tunay Torun (Hertha Berlin)

FORVETLER:
Umut Bulut (Toulouse), Mevlüt ERdinç (Rennais), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Trabzonspor)

samuray

oo hayret emre yok kadroda f.b.den isabet olmuş gençlerin önü açılsın biraz

Burak

helal olsun takımda 30 yaşında adam yok nerdeyse  >l<

engin55

Ayberk

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 February 2012, 17:01:10

FORVETLER:
Umut Bulut (Toulouse), Mevlüt ERdinç (Rennais), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Trabzonspor)

Genel olarak güzel kadro inşallah hazırlık maçlarında kalmaz bu tercihler. Ama dikkat ederseniz forvet hattındaki şu 3 adama, hemen hemen aynı tipte oyuncular. Hatta Umut bile eklenebilir bunların yanına.Abdullah Avcı'nın suçu yok bunda, o da isterdi pivot görevi alabilecek bir oyuncuyu kadroya dahil etmek ama, Türkiye'de yok ne yazık ki öyle biri :o

cgr

Lig TV ve Febe TV su an son dakika haberi ile canlı yayın yapıyorlar sıke davası ıle ılgılı. Savcının mahkeme kararını beklemeden karar verme yetkısı varmıs...