Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

##kdc##

O değilde ben de bütün maçların 90. dakkasında link istiyorum ya da kanalını soruyorum yahu  :deli:

emre

yüreklerin ağza geldiği ana bakar mısınız? sanki rum takımıyla oynuyorlar. iğreniyorum bu tür şeylerden...

futbolun kurallarının değil renklerin çıkarlarının konuşulduğu kanal..

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=107364

mehmet yılmaz

Şu an samanyolu tv de davetsiz misafir ladikte demin tirit yediler çok güzel iki samsun türküsü söylendi birazdan çakallıya menemene gidecekler çok eğlenceli bir program oluyor

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 12 February 2012, 11:00:49
Şu an samanyolu tv de davetsiz misafir ladikte demin tirit yediler çok güzel iki samsun türküsü söylendi birazdan çakallıya menemene gidecekler çok eğlenceli bir program oluyor

Abi daha kahvaltı yapmadım,şu an çakallıya gitmeyi düşünüyorum : )

atakan

Alıntı yapılan: samsuni - 12 February 2012, 11:00:49

ama menemeni ekmek banmadan yiyeceksin diyo usta.öle şeymi olur ya.banmadan tadı çıkarmı :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 12 February 2012, 11:19:04
Abi daha kahvaltı yapmadım,şu an çakallıya gitmeyi düşünüyorum : )

Aynen... Hanımla birlikte şöyle bir bakıştık ama sonradan maç geldi aklıma, git-gel sıkıntı yaparım ben. Ama öbür pazar neden olmasın? :)

Alıntı yapılan: atakan - 12 February 2012, 11:19:10
ama menemeni ekmek banmadan yiyeceksin diyo usta.öle şeymi olur ya.banmadan tadı çıkarmı :)

Turgay Bahadır da elle girişti zaten :) Usta haklı olabilir ama ekmek banacaksın daaa...

Çok güzel Samsun türküleri vardı öncesinde, Ladik yöresinden birini paylaşayım.

Türkülerle Türkiye - Samsun - Garşıda Gördüm Seni

Garşıda gördüm seni..

Burak

Vallahi son bir senede 3 kere gece özellikle bindik arabaya gittik mutlu menemen temiz bir yer tavsiye ederim hemde dönüşte yolun karşısına direkt geçme şansı var dönmek için kavşak aramaya da gerek kalmıyor :)

55cem55

55_OrHaN_55

elazığ rizeye fena patlamış. üzüldüm diyemem. hatta beter olsunlar.

5trawberry

Rizespor taraftarı, mahalle kavgasında toplanmış karı gibi.
uğultudan başka haltları yok, futbolcuya da olumusz yansıyor. Elazığ azmederek ve çok rahat şekilde 3 puanı aldı.

ahmetsefa55

davidsavage

cembaba

Mal Stoch. Mal gibi bıraktı topu. :(