Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Pazartesi Karabük'ü yenersek Gaziantep iyice stres olur güzel gidiyor herşey inş bozulmaz...

cembaba

İçimin yağları eridi. Haydi Samsunspor bas şu Karabük'e iyice umutlanalım.

King Of The North

şu hale bak ya nelere sevinir olduk...

cezayir55

Sercan

Maç bitti, şimdi görmek lazım hikmet'in yüzünün halini. Allah'ım sen utandırma yeneli karabük'ü

lucarelli

Karabük maçı artık çok daha önem kazandı. Haydi gülsün yüzümüz artık.

Burak

Alıntı yapılan: Sercan - 04 February 2012, 21:51:53
Maç bitti, şimdi görmek lazım hikmet'in yüzünün halini. Allah'ım sen utandırma yeneli karabük'ü

2 pozisyon buldular gol attılar diyor arkadaş :) İlk devre Selçuk direğe attı Melo'nun önünden son anda aldılar topu saymayı da unutmuş arkadaş :)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Sercan - 04 February 2012, 21:51:53

Antep'in başına geçince başkan şampiyonluk diyerek ikna etti beni diyordu.Sanırım başkan'ın bank asya şampiyonluğundan bahsettiğini bilmiyordu :)

kumköylü ahmet

iyi oldu hikmet hocaya senin heykelini yapacaklardi ha samsuna seni antepe gomecekler haberin yok  :D

twitter

Hikmetin mac sonu konusmasini dinleyen oldu mu
Akillara zarar ;D

Desiqner

http://www.haberexen.com/ozturk,-sezon-sonunda-sbkyi-kapatmayi-dusunuyoruz-38922h.htm
Üzücü birşey Samsun'unumuzu 1.Lig'de temsil eden kulüplerden biri sezon sonunda kendini kapatmayı düşünüyor.Bir tane Ana sponsor bulamadık diyorlar.Ya ben herzaman istemişimdir Samsunsporumuzun Sbk'yı kendi bünyesine almayı.Akaki'ye , Pal Lazar'a yatırdığımız paralarla bir amatör branşı yürütebiliriz diye düşünüyorum.İnşallah böyle birşey gerçekleşir...

Desiqner

AlıntıAristide Bance saat 02.00 de Samsuna Gelmiştir.

Forza Şirinler Facebook Sayfası

babasamsunlu

antep maçında galibiyet kesinlesince şu tezahuratı yapmayı öneriyorum..
hikmet karamaaan  hikmet karamaaan.
Sana nasıl koydu Samsun kocamaaaannn :):)

binikalamadım