Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sersa

Alıntı yapılan: brigand55 - 29 August 2011, 16:38:22
http://web03.biletix.com/etkinlik/MFRS1/TURKIYE/tr
Sezon açılışlı Ordu maçı bilet fiyatları.
Sistem çok güzel bence ama herkes biletinde yazan yere oturursa  ;)

yilmazselcuk55

"Zarar vermek isteyen güçlerin gayretlerini boşa çıkarmak hepimizin görevi."

Bugüne kadar Samsunspor'a verdiği maddi ve manevi desteklerle Samsunspor taraftarının gönlünde taht kuran Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, uzun bir aradan sonra Süper Toto Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Samsunspor'un daha çoşkulu ve başarılarla dolu bir sezon geçirmesi için taraftar gruplarına 2 bin kombine bilet alma sözü verdi.

Sporda şiddetin önlenmesine ilişkin yasa gereği taraftara toplu bilet verilemeyeceğini bildiğini ifade eden Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, "Ben Samsunspor'da yönetici değilim. Şirketler toplu bilet alarak bayilerine dağıtabiliyor. Parayla bilet almak ve dağıtmak elbette suç değil. Bunu da gayet iyi biliyorum. Yasaya göre taraftarlara ücretsiz toplu bilet verilemeyeceğini söyleyen Kazım kardeşim canla başla takımımızın başarılı olması için çalışıyor. Bu doğrultuda benim de çorbada bir tuzum olsun düşüncesiyle parasını vererek, taraftar gruplarına 2 bin kombine bilet alıp dağıtmak istedim"dedi.

Bugüne kadar hiçbir yönetimde yer almadığını belirten Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kulüp başkanları da dahil olmak üzere, bugüne kadar herkesten çok, bu kulübe maddi yardımda bulundum. Bunu hiçbir karşılık beklemeden gönülden yaptım. Sanırım bazı basın yayın organlarında aslı olmayan haberler yer alıyormuş. Takımımıza zarar vermek isteyen bir takım güçlerin bu gayretlerini boşa çıkarmak hepimizin görevi. Kimin ne dediği hiç önemli değil. Herkes işine baksın"

Öztürk, yanlış anlaşılmalara mahal vermek istemediğini, bu jestinden maksadının, Samsunspor'a sevdalanmış, süper ligde takımının maçlarını izlemek isteyen, ancak maddi imkansızlar yüzünden bilet alamayan taraftarlarımıza maç izleme imkanı sağlamak olduğunu da belirterek, "Kimse endişe etmesin, Samsunspor ben dahil kimsenin malı değil. Mahkeme de kadıya mülk değil. Bugün görev yapan yönetime, ilkeli davrandıkları etik ve şeffaf yönetim sergiledikleri sürece desteğim ilk günkü gibi devam edecek." diye konuştu.

http://www.samsunkenthaber.com/haber/spor/taraftara-2-bin-bilet/1772.html

Gazteler mi yanlış yazıyo yoksa ben mi yanlış algılıyorum desteğini çekmedi mi bu adam  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

CeLL-O

AlıntıAnkaragücü ile oynanan hazırlık maçının tarihi işlenen biletler taraftara satıldı. Bilet skandalına maruz kalan taraftarlarla güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı.

Samsunspor ile Giresunspor arasında oynanan hazırlık maçını Şirinler Taraftarlar Grubu'nun olduğu kale arkası tribününden izlemek isteyen taraftarlar bilet skandalına kurban oldu. Samsunsporlu taraftarlara 6 Ağustos tarihinde Ankaragücü ile oynanan maçın işlenen biletleri satıldı. Turnikeler de bu biletleri okumayınca ortam bir anda gerildi. Yaşananlara tepki gösteren taraftarlar zor da olsa stada girmeyi başardı.

engin55

Evet maratonda benim biletide okumadı. Üstünde koltuk numarası felan hiçbirşey yazmıyordu. Biletleri değiştirdik öyle girebildik

CeLL-O

Dün akşam gerçekten büyük rezillik yaşandı. Madem eski bileti satıyorsun, söyle kapıdaki güvenliğe okutmadan alsın taraftarı içeri. Bir de güvenlik bize '' eski biletler geçersizdir, giremezsiniz '' demez mi. Sanki biletleri karaborsadan aldık, kendi yönetimimiz bize kazık atıyor. İlk yarıyı izleyemedim. Çok büyük ayıptır bu yapılan ve resmi siteden bir özür dileme zahmetine bile girilmemiştir !

>:(

samsunspor.co.nr

29 August 2011, 19:07:10 #21395 Son düzenlenme: 29 August 2011, 19:10:18 samsunspor.co.nr
Gişe görevlisi ile  Stad giriş kapısı güvenliğinin birbirlerinden haberi yok.
Bileti alırken 3-4 kez sordum. Girişte sorun yasamadım ama hemen arkamdaki eleman giremedi.
Görevli de gidin gişeye dedi :) milleti gereksiz yere gerdiler.
Aklı basında bir tane görevli yok su Stad ici ve cevresinde.
Sürekli, her mac farklı farklı sorun yaşanıyor istisnasiz.

Bakalım ligde daha neler göreceğiz.

berusa55

Şu sayfa numarasını geçelim beyler bir an önce!

kuzey55

engin55

Lusage

al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana al_sana

Lusage

trabzon_spor al_sana samsunspor_x

YaSeF55

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

evolution55

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Ahmeti

Lusage