Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isyan

su 8tas'da elenseydi keske  :kafa: adamlarda bitmek bilmeyen sans var, kurada ikinci lig takimi cekilirmi ya  :x((

furkan5534

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 18 August 2011, 23:03:40
su 8tas'da elenseydi keske  :kafa: adamlarda bitmek bilmeyen sans var, kurada ikinci lig takimi cekilirmi ya  :x((

walla he  ;D

Gorkem

hacettepeli

**KaR6**

çok inanmışım geçen sene bugün, kanıtlı belgeli bak, öyle ben demiştimle olmuyo  :)

AntZ

Yardımcı antrenörümüz Serdar Dayat TRT Spor'da.

samsunum

jorgensen55

Tüm müdürlerin istifasını aldı

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, tüm genel müdür ve genel müdür yardımcıları, daire başkanları, gençlik spor il müdürleri ve ilçe müdürleri ile bu birimlerde çalışan tüm yetkililerin resmi olarak istifalarını aldı.

DHA'nın haberine göre Bütün genel müdür yardımcıları, daire başkanları, il müdürleri ve ilçe müdürlerinin istifaları istenirken, Bakan Suat Kılıç'ın göreve atadığı ilk iki isim dikkat çekiyor. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılığına, Polis Akademisi Başkanlığı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin getirilirken, Müsteşarlık ise Kırıkkale Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Hakyemez'e verildi.

Aynı zamanda Bakan Suat Kılıç'ın şehri Samsunlu olduğu bilinen Tekin ve Hakyemez'in spor geçmişi ise bilinmiyor.

Yıllardır trabzonun yaptığını ilk kez bizimkiler yaptı , tüm basın bunu yazıyo.

GökhanÇağlar

evet bu haberi birkaç defa gördüm..biraz da biz yapalım..

sosaka

19 August 2011, 14:27:16 #21009 Son düzenlenme: 19 August 2011, 14:51:35 sosaka

Atakumlu

Sercan

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 19 August 2011, 15:08:38
o adamda zaten ekranlık bi surat vardı  :D

abi bende bu adamı ilk gördüğümde çok gülmüştüm,demekki herkesin ilgisini çekmiş :) :)

Serkan

ben  shop sanmıştım o adamı :D

Tufan

öss açıklandı sınavı girip kazanan varmı buralardan  :)

Serkan

Alıntı yapılan: Tufan - 19 August 2011, 15:24:28
öss açıklandı sınavı girip kazanan varmı buralardan  :)

serkan işlek kazanmış odtü uluslararası ilişkiler