Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Alıntı yapılan: Burak - 29 May 2011, 21:07:16
valla bence onlar seyirci değil işin geyiğindeler zaten ilgi çekmeye çalışan adamlar yarın birgün İBB alt liglere düşer ne bozbaykuş kalır ne başka birşey kaldı ki gerçek taraftarlara da hakarettir bence yaptıkları ben öyle düşünüyorum en azından şahsen

Niye öyle diyosun kardeş hakeme hak vermek, karşı tarafı alkışlamak, eğlenmenin neresi hakaret oluyor. illa nefretle mi izleyecez maçları. Kayseride yaşıyorum ve ztk finalinde ibb tribünlerindeydim. istanbul kocaeli ankara izmir konya bir sürü farklı insan hepside üniversite öğrencisi hep beraber izledik maçı.
şu an fırat aydunusa sövüyolar bu hakaret değil o hakaret öyle mi.

brigand

kabacevizli55

ya bunlar çıkaçağına buca ligde kalsaymış daha iyiydi

Gorkem

Gökberk55

mor gödenler süper ligde en azından yakın bi deplasman çıktı nasılsa seney düşerler

Burak

Alıntı yapılan: ChucKeR - 29 May 2011, 21:40:54
Niye öyle diyosun kardeş hakeme hak vermek, karşı tarafı alkışlamak, eğlenmenin neresi hakaret oluyor. illa nefretle mi izleyecez maçları. Kayseride yaşıyorum ve ztk finalinde ibb tribünlerindeydim. istanbul kocaeli ankara izmir konya bir sürü farklı insan hepside üniversite öğrencisi hep beraber izledik maçı.
şu an fırat aydunusa sövüyolar bu hakaret değil o hakaret öyle mi.

Onlara eyvallah itirazımız yokta 10 bin kartonla tamamen taraftar emeğiyle koreografi yapılıyor bunu göstermeyen tvlerde bozbaykuşlar ne yapsa konuşuluyor böyle şeylerde canımı sıkıyor . Boşluktan yaralanıp ilgi çekiliyor .

brigand

ulan olacak şey değil ya offffff ulan gitti ya len son dakkada

Burak

Alıntı yapılan: brigand55 - 29 May 2011, 21:52:14
ulan olacak şey değil ya offffff ulan gitti ya len son dakkada

oğlum bizim yenge Ordulu değil mi bak söylerim haaa  :D :D :D :D

##kdc##

bu seneki ordu deplasmanında olanları gördük, ipini koparan geldi içkili ayyaş tiplerine baksan sokakta yürütmezsin adamları yanımızda yapmadıkları hareket kalmadı, uzak deplasman olsaydı da antep çıksaydı keşke.
ibb taraftarı ne yapsa konuşulur tabi onlar süper ligde oynuyorlar kendi klasmanlarında yaptıkları hoş bişeydi medyaya yansıdı buda. biz bu seneki desteğimzi bu seneki coşkumuzu devam ettirelim bizimde adımız çokca anılrı medyada önümüzdeki sene;

Uğur Yıldız

travzon köpekleri geldi maalesef!

Tufan

mor gödenler dayanamadı peşimize geldiler playofftaki 4 takımda süperlige çokta yakışacak ekipler değildi en azından Ordu bildiğimiz yer :)

Ertuğrul Sağlam

Playof'a kalan takımlara baktığımız zaman en çok süperlig Orduspor'a yakışırdı onlarda yakışanı yaptılar. Tebrikler Orduspor. >l< >l< >l<

brigand

Alıntı yapılan: Burak - 29 May 2011, 21:54:28
oğlum bizim yenge Ordulu değil mi bak söylerim haaa  :D :D :D :D
istediğini diyebilirsin aga. valla cok sinirliyim bu mamalakları hiç istemiyodum son dk da gitti zaten kafayı yedim >:(

SametYılmaz55

geldikleri gibi giderler diye bir his var içimde nedense

kabacevizli55

his değil o ya ben biliyim sevmediğin için içinden geçen duygular misal bende barcelonaya renklerinden dolayı uyuz oluyorum bu sene şampiyon olamazlar diyorum adamların durum malum ::)