Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

AntZ

berusa55

Kısaca "bunlar bi ...kim değil" demiş  :D

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 May 2011, 18:13:42
Caner Erkin'den TS analizi  :)

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=02-05-2011%2018:06

Birden kanım ısındı hergeleye :D :D
Ayrıca arkadaşlar bu gün posterimizi resmimizi vb felan gazeteler hangileri varmı bi bilgisi olan ??

Ajan

Usamede ölmüş Trabzon'u bombalamak Akan abiye kaldı gözün aydın abi  :)

berusa55

-> Matematiksel olarak kümede kalmayı garantileyen geseli oyuncular için yönetim kesenin ağzını açtı...

-> Sezon içinde çalıştırdığı hem Konyaspor hem Kasımpaşa küme düşen Yılmaz Vural, gelecek sezonki hedefini açıkladı: "3 takımı da ben düşüreceğim!..."

zaytung  ;D

özkan

kahkihkokokomuhahahaehueheuhuehehe :D :D :D :D

LisandroLopez

Arkadaşlar Sezer Badur ve Murat Tosun ile anlaştığımızı duydum ama pek emin de değilim..

Serkan

şu  ergül yücedağ'lı maçı izledim de harbi şerefsizmiş bunlar.

umit

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 02 May 2011, 18:31:22
Birden kanım ısındı hergeleye :D :D
Ayrıca arkadaşlar bu gün posterimizi resmimizi vb felan gazeteler hangileri varmı bi bilgisi olan ??

Fotogol ve Fotospor verdi. Başka var mı bilmiyorum.

engin55

AlıntıMustafa Sarp'I isteyen Konyaspor, Samsunspor ve Mersin İY bu oyuncular için bonservis bedeli ödemeye yanaşmıyor.
ve Çağlar Birinci için Samsunspor ve Antalyaspor'un 300 bin euro teklif ettiği bidiriliyor.

Fotomaçta haberlere bakarken gördüm
http://www.fotomac.com.tr/multimedya/galeri/galatasaray/galatasarayin-satilik-yildizlari?tc=22&albumId=31951&page=21

mehmet yılmaz

AlıntıÇağlar Birinci için Samsunspor ve Antalyaspor'un 300 bin euro teklif ettiği bidiriliyor.

hayranım bu spor gastelerine. nasıl da hemen kuruyorlar kafalarında? :)
kimseye bonservis ödemeyiz biz, hele ki çağlar'a, 300.000 dolar  ;D ;D ;D ;D

cembaba

Uydurma haberlere bende bayılıyorum. Ellerinde olsa "Messi: Samsunspor'la anlaştım" haberi yapacaklar :D

twitter

Burak

o değilde Kenny Miller yarım sezonda iskoçya gol kralı olacakmış :)  Caner tespit çok güzel :)