Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Lusage

Samsunspor'da büyük şok
29.04.2011 13:02

Samsunspor Kulüp yöneticisi Yaşar Köksal uyuşturucudan gözaltına alındı

Samsunspor Kulübünün yurtdışından sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Köksal, uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

SAMSUNSPOR Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Yaşar K.'nın da aralarında bulunduğu 8 kişi, polis tarafından düzenlenen operasyonda, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüphelilerin, uyuşturucuyu Asya ve Avrupa ülkelerinden getirip, Türkiye'de sattıkları iddia edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 9 ay önce merkezi Samsun olan bir uyuşturucu şebekesinin Asya ve Avrupa ülkelerinden TIR'lar aracılığıyla getirttikleri uyuşturucuyu, Türkiye'de sattıkları yönünde istihbarat aldı. Polis bunun üzerine çeteye yönelik teknik takibe başladı. Yapılan teknik takibin tamamlanmasının ardından polis, Samsun, Şanlıurfa, Sinop, Van, Adana ve Muğla'da 4 gün önce eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Yapılan operasyonlarda, Samsunspor Kulübü'nün yurtdışından sorumlu yönetim kurulu üyesi Yaşar K. (50) ile birlikte, Recep I., (62), Bora Ö., (37), Yusuf B., (38), Ömer A. (53), Sezai K., (42), Abdullah U., (33), Veli Ş., (43), C. A., (24), S. A. ve M.K. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev ve işyerinde yapılan aramalarda paketler halinde 1 kilo 750 gram toz esrar ve 3 ruhsatsız tabanca bulundu. Yapılan sorgulama sırasında şüphelilerden Recep I. ve Bora Ö.'nün polisin 2004 yılında yaptığı uyuşturucu operasyonda 104 kilo eroinle birlikte yakalanan çetenin içinde olduğu belirlendi.

Alınan ifadelerin ardından C.A., S.A. ve M.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakıldı. Diğer 8 şüpheli ise uyuşturucu ve uyarıcı maddeyi yurt dışından getirterek, ülke içinde satmak, başkalarına vermek, sevketmek, satınalmak ve bulundurmak suçlarından nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Zanlılar bugün polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında Adliye'ye getirildi. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Hakan ÇELİKBAŞ- SAMSUN- DHA

http://www.dha.com.tr/samsunspor-kulup-yoneticisi-yasar-koksal-uyusturucudan-gozaltina-alindi-son-dakika-haberi_158792.html

:o

5trawberry

Arkadaşlar; Pes yükledim. Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original Pes... diye hata veriyor.

Deamondan ilk seçtiğimde küçük kare ekran açılıyor.
Play uninstal setting gibi oyun arkaplanlı küçük ekran geliyo ama, play dediğimde yukarıdaki hatayı veriyor.

anlayan var mı acaba, neden olduğunu

kuzeycity

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 April 2011, 21:58:39
Arkadaşlar; Pes yükledim. Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original Pes... diye hata veriyor.

Deamondan ilk seçtiğimde küçük kare ekran açılıyor.
Play uninstal setting gibi oyun arkaplanlı küçük ekran geliyo ama, play dediğimde yukarıdaki hatayı veriyor.

anlayan var mı acaba, neden olduğunu

bilmiyorum ama crack yapmayı dene

Akyol

Seydo gelir gereken açıklamayı yapar diye düşünüyorum..  >l<

5trawberry

Hallettim teşekkürler..
Crack uyarısıymış, dün de denemiştim crack olduğunu öğrenmiştim ama bi kaç farklı linkten crack yaptım olmamıştı. hatasız dosyadan crack yaptım oldu.

Ayberk

vaaay ajan'a bak, milli takım forması kazanmış :)

ahmetsefa55

siteye nasıl video yükleniyo ?

kuzey55

berusa55

kuzey55

http://www.facebook.com/SamsunSK

burada yorumlara bakarsın abi herkes kırmızı beyaz muhteşem göüntü oluyo :)

mehmet yılmaz

cembaba

şimdi bende onu diyecektim... Herkes profiline şanlı armamızı koymuş... Harika...

5trawberry

Facebook sayfamız müthiş.
samsunspor_x
samsunspor_x
samsunspor_x
samsunspor_x
samsunspor_x
samsunspor_x

diye iniyor aşağılara doğru

cembaba

STSL'de, en çok taraftarımızın konuşulacağını, bu sevginin enginlere sığmayıp taştığını, "Burasının Her Yer" olmadığını, bütünleşmenin doruklarında olan kentin, seneye de aynı başarıyı devam ettireceğini, güzel günlerin çok yakında olduğunu ve bu dediklerimin hepsinin olacağını gözümün önüne getiriyorum. İstanbul Medyasının Samsun'a gelmek için canla, başla mücadele edeceğini biliyorum. Seneye artık, deplasman tribünleri bizlere sığmayacak, 17 takımın korkulu rüyası olacağız.

Ne demiştik; Bu güneş yeniden doğacak!

alperen

Uyku tutmuyo yaa,bu nasıl bi heyecandır...