Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 16 April 2011, 20:07:41
Maç kaçta ?  Kiminle oynuyoruz  ;D

birgün yine maçtan çıkmışız, eve doğru yol alıyoruz. adamın biri önümüzü kesti, "maç kaç kaç bitti" dedi. ben de "0-0 abi" dedim. bi' baktım, golleri kim attı demeye başladı. abi, maç 0-0 bitti ama, bizim golleri turgut attı dedim. ee hani 0-0 bitmişti dedi..

ulan, çıldırdım bi' anda. hemen uzaklaştım oradan, içimden adam mı şeçiyon, adam mı .....? dedim. lanet bi' gündü. :D

twitter

Alıntı yapılan: Serkan - 16 April 2011, 20:10:07
gnirps filan'da vardır orda ;)

abooo şuku.d ben göremedim onu bi suzan bi sexobjesi vardı eskiden

seckin55

twitter

beyler bilet lazım gişelere kaçta gidiyim 2'de bulurum diye tahmin ediyorum ama

seckin55

Alıntı yapılan: twitter - 16 April 2011, 21:04:34
beyler bilet lazım gişelere kaçta gidiyim 2'de bulurum diye tahmin ediyorum ama
11' de gişelerde satışa başlancakmış.

twitter

seckin55

davidsavage

fener gol attı o zman inbe trabzon olamazsın şampiyon  :D ;D kudurmuşlardır ts lier ama aziz var orda ya adam sahaya bile indi :D ;D

berusa55

febe gol atsın diye hayatımda kendimi bu kadar parçaladığımı hatırlamıyorum.  :-X

kamuri

madem 61. dakikada trabzona küfür edince ceza geliyo bizde şöyle bağırsak olmaz mı 61. dakikada anladın sen onu anladın sen onu  ooooooo anladın sen onu:)))

**KaR6**

hemen taklitçi damgasını yiyelim sonra dimi :)

illa bişe yapmak isteyen takımı ateşe atmasın, sokaklar malum takımların formalarıyla gezenlerle dolu ;)

kamuri

o zaman küfür etmeye devam:)))

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 April 2011, 22:30:26

illa bişe yapmak isteyen takımı ateşe atmasın, sokaklar malum takımların formalarıyla gezenlerle dolu ;)

bundan sonra yapacagım her yanlıs harekettte bu msjı sorumlu gösterırım ben  :) banane tahrık var  :P

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 April 2011, 22:30:26

İmzamı atarım...

**KaR6**

yazacak çok şeyim var aslında ama hem ağır tahriğe girecek bir de anlamaya kapasitesi yetmeyenler başka şeylerle damgalamaya calısacak hepten çıldırıcam diye susuyorum..

adamlar ts bayrağı astı, çok bişe yapmak isteyen varsa gitsin önce onu indirsin..