2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

seckin55

Celil muhabbeti artık sıktı.ole bole celil bizim futbolcumuzdur.yonetıcılere kızıp solemiştir.biraz azı çok laf yapıo dogrudur ama artık kapatalım.celil ve serkan bi kaç sene sonra bu takımın başına gelecektir.kapatın artık bu konuyu..

berusa55

Celil muhabbetini bir kenara bırakıp konu başlığına sadık kalarak yorumlarımıza devam edelim. Karşılıklı konuşmalarınızı, her ne konuda olursa olsun lütfen özel mesaj yoluyla hallediniz!

seckin55

Forvette çok sıkıntımız olabilir.onun için bank asyanın gol makinası taner demirbaş ile ilgilenebiliriz.super olur.hade yonetim bas gaza...

varolcan

gece 11 toplantı devam ediyomuş hala

ozkan17

14 July 2008, 23:21:23 #289 Son düzenlenme: 14 July 2008, 23:28:24 berusa55
toplantıyla ılgılı ayrıntıları ogrennebılsek keske ya

jean

abiler orduspordan ismi gecen oyuncular taninmismi ben hicbirini tanimiyorum da bilgis olan varsa bir zahmet

veis

az ama nokta atışlı transfere ihtiyacımız var.öncelikle kaleci sorunu çözülmeli.daha sonra emre balak ve hakkının yoklugu kenanın durmundaki belirsizlikde düşünülecek olursa defansa sagla 3 adam gerekli.celil kalacaksa zafer şakarın yoklugunda orta sahada top yapacak bir oyuncu almamaız lazım.erciyesi aldıgı evren turhan güzel olurdu mesela.forvetde firemiz caner altındı.onun yerinede serkanı var saysak yinede 2 forvete ihtiyac duyacagız bana kalırsa.turgut koca bir sezonu tek başına tamamlayamaz.

hakkı
sercan
celil
recep asil.alınırsa tabiki
turgut
kenan
serkan aykut
ömür
bunlar direkt ilk 11 de oynayacak oyuncular bunların aralarını doldurmak hiçde kolay olmayacak.

seckin55

veis kardesim zafer ayrıldımı takımdan.. bu cok kotu oldu dogruysa..kaleci ve forvet sorunumuz var. oncelikle ksk nin kalecesi emrehan cok iyi bir kaleci,, şuanda da zaten ksk yle anlaşamadı.emrehanda olabilirmi acaba.forvet olarak ta sakarya dan taner derim,

veis

zafer ayrıldı ve antalya spor anlaşmak üzereydi en son.ama bize geri dönüşü yok.taner yıllardır gündemde bana kalsada gerçekden süperlige bi takımı direkt çıkaracak sezon başı ortalama 20 gol atan bir oyuncu ama sakaryanın onu salmayacagını düşünüyorum.

seckin55

Bende pek sanmıyorum ama  inş bole bi  girişimimiz olur. çünkü sakarya' dan burak' ada birçok takımın  talip oldgunu bılıyorum.ksk eseri almasaydı burak' ı mutlaka alacaktı.burak da çok yararlı olabilir.

seckin55

Bize bide orta sahaya top yapacak oyuncu gerekiyor.zafer de gittigine gore.Antalyaspor' dan serkan rençber super gider.gittiigi her takım şampiyon oluyo..boluspor' da mehmet ayaz da olabilir.

veis

serkan reçber ordusporla anlaşdı.aslında evren turhanda olurdu onuda erciyes aldı bize kiralıkda olsa ceyhun gibi veya ceyhun lazım.

seckin55

hadi yaa.ordu guzel transferler yaptı.haydar felan..kafaya oynucak takım olabilir. bu arada zaferin antalyaspora transferi gerçekleşmemiş.gs bonservisini çok yuksek tutmuş. zafer i tekrar kiralasak.

veis

bizde oynadıgı süre zarfında gerçekden iyiydi zafer antalya ile bonservisde anlaşılamadıysa bizede kiralıkda sorun yaratabilirler.çünkü zaferi antalyanın haricinde antepde istiyordu.antepin hocası nurullah saglam orta sahalarını fb den aldıkları kemal aslan ve zafer şakara emanet etmek istediklerini söylüyordu.

seckin55

veiscim bu arada serkan rencber ordusporla daha anlaşmamış..ordusporun açıklmış oldugu kamp kadrosunda da yok ve suanda altay ın gundemınde.altay 10 numarasını arıyor diye ve goruşmelerin dewam ettigini soyleniyor..geç kalmadık daha:) golcü olarak da şu rafeal i bi geri alabilsek...eridi gitti manisada.