2008/2009 Samsunspor'umuzun Transfer Başlığı !!

Başlatan MeL_55, 14 May 2008, 14:33:48

« önceki - sonraki »

cezayir55

forvete fenerden ilhan parlaki kiralasak super olur

Kadir ÇELEBİ

Turgay Gölbaşı
Doğum Yeri  : BÜNDE 
Doğum Tarihi  : 6 Ocak 1983 
Uyruk : TC 
Futbolcu Temsilci : 
Lisans Bilgileri 
Lisans No  : 14557 
Kulüp  : ÇAYKUR RİZESPOR 
Sözleşme Başlangıç T.  : 6 Ağustos 2007 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2010

Sözleşmesi devam ediyor görünüyor rizesporda forma şansı bulamamış bir futbolcu ne kadar faydalı olacak zaman gösterecek..

tolga

Elin yabancısı anladı

Gerçek dost söyler ise doğruyu söyler, gerçek dost söyler ise arkadan konuşarak değil yüze söyler, gerçek dost söyler ise acı söyler; tıpkı sezon açılışı müsabasında 3. Lig temsilcimiz Bafra Belediyespor'un Samsunspor Takımı'nı 3-2 mağlup ederek ''Sen daha beni yenip mağlup edemiyorsun, bulunduğun ligde nasıl ayakta kalıp güçlü rakiplerinin karşısında ne yapacaksın?'' demiş olduğu gibi.
            ISPARTA/Davraz kampında denenmek üzere kampa katılan elin yabancısı Kongo asıllı Fransız kaleci Mandanda bile Samsunspor Takımı'nın lige hazır olmadığını, mevcut oyuncu kadrosunun ve kenar yönetim teknik ekibin yetersiz olduğunun farkına vardı, sözleşme imzalamaya yanaşmadı. Ne hikmetse bu anlamda başta Sayın Başkan Fuat KÖKTAŞ olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşları ise hala daha bu olayın farkına varmış anlamış değiller.
            İşin komik olan tarafı ise kamp süresi boyunca kaleci Mandanda hakkında sürekli olumlu ve yeterli açıklamalarda bulunan Sayın Hayrettin GÜMÜŞDAĞ isminin bu oyuncunun sözleşme imzalamaya ve anlaşmaya yanaşmamış olmasının ardından kendisini yetersiz bulduğumuz için gönderme kararını kendisi ve ekip arkadaşlarının verdiğini açıklaması yapmış olmasıydı.
            Ligin başlaması kapıya geldi, çattı dayandı Sayın Başkan ve yönetici arkadaşları bu teknik ekip ve oyuncu kadrosu yetersizliği bakımından hala daha ısrar ile taraftara ve camiaya olmayacak duaya amin ettirmeye çalışıyorlar.       
            Bu konudaki gerçekleri görmezlikten gelme gayreti içerisinde olmalarını bir türlü anlamış değilim.
            Umarım kamp boyunca yapılmış olan hazırlık müsabakaları skor ve sonuçları ile son olarak Bafra Bel.spor takımı karşısında alınmış olan skor sonuç ve de oynanan oyun hafta sonu ligin ilk haftasında iç sahada oynanacak olan K. Erciyesspor müsabakasının sonucu ve skorunun habercisi olmaz.   

ve alına n futbolcuya bakarmısınız turgay rizeden adamın daha türkiyede maçı yok ne olduğu belli değil

Sadece Samsunspor

ya anlamadığım hocanın çok yetenekli dediği tanju çon kiraya veriliyor, ısparta kampında takımın iyileri arasında gösterilen genç hüseyin canbaz maçların birindede gol atmıştı o kiraya veriliyor - hem gençlerden yararlanacaz diyorlar hemde kiraya veriyorlar bu nasıl bir anlayış biri bana açıklasın

AntZ

9 transfer + alt yapıdan gelen 9 oyuncu + elimizdeki oyuncular

Yaklaşık 30 futbolcumuz var. Birilerini göndermek gerekiyordu. Gelecek vaadediyor olabilirler ama bulunduğu mevkilerde bu sene forma şansı bulamayacaklarsa sezonu oynayarak geçirmeleri çokta mantıksız değil fazla da üstünde durmaya gerek yok bence demek ki bu sene henüz bize faydalı olabilecek kapasite ve olgunlukta değiller

tolga

KALECİ ERAY´A GÜVENİYORUM
Yönetim ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, transfer çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti. 6 Eylül olan trnasferin son gününe kadar bu konuda çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Gümüşdağ, "Eksiklerimizi son ana kadar gidereceğiz. Gerekli yerlere transfer olabilir. Tecrübeli bir kaleci transfer etmeyi düşünüyoruz. Ümit Milli olan kalecim Eray´a da çok güveniyorum. Geçen sezon Konyaspor´da bazı Süper Lig karşılaşmalarında forma giydi. Eray´a çok inanıyor ve güveniyorum" dedi.

bakın şimdi bir hoca nasıl yalan demeç verir eray süper ligte forma giymiş güya yalan haber işte konya sporun gen sezon maçlarında oynayan kaleciler:

beşiktaş maçı
1. ÖZDEN ÖNGÜN                                                                   
3. İHSAN BURAK ÖZSARAÇ   
5. ABDEL ZAHER AHMED MOHAMED HASSAN ELSAKA   
6. ERKAN SEKMAN   
7. MERTOL KARATAY   
11. KAUE CAETANO DA SİLVA   
13. MUSTAFA ER   
14. MOHAMED ABDALLA SOLI GHOBASHY   
18. EREN ŞEN   
50. VEYSEL CİHAN   
99. J.A.DUARTEF. FERNANDES   

Yedekler 
61. OĞUZHAN BAHADIR   
4. ÖMER GÜNDOSTU   
10. MURAT HACIOĞLU   
12. JOSE MANUEL GOMES SA SİLVA   
15. SEDAT AĞÇAY   

kayseri maçı
1. ÖZDEN ÖNGÜN   
3. İHSAN BURAK ÖZSARAÇ   
5. ABDEL ZAHER AHMED MOHAMED HASSAN ELSAKA   
6. ERKAN SEKMAN   
7. MERTOL KARATAY   
11. KAUE CAETANO DA SİLVA   
13. MUSTAFA ER   
14. MOHAMED ABDALLA SOLI GHOBASHY   
18. EREN ŞEN   
50. VEYSEL CİHAN   
99. J.A.DUARTEF. FERNANDES   

Yedekler 
61. OĞUZHAN BAHADIR   
4. ÖMER GÜNDOSTU   
10. MURAT HACIOĞLU   
15. SEDAT AĞÇAY   
21. HASAN HÜSEYİN KARAOĞLU
ve bütün lig bu kalecilerle devam ediyor eray ise:

kasımpaşa maçı
25. DAMIR KAHRIMAN   
4. ÖMER GÜNDOSTU   
6. ERKAN SEKMAN   
7. MERTOL KARATAY   
9. WASHINGTON LUIZ MASCARENHAS SILVA   
10. MURAT HACIOĞLU   
13. MUSTAFA ER   
15. SEDAT AĞÇAY   
27. JONATHAN KAHNE TEHOUE   
32. MILOS MIHAJLOV   
35. KORAY İÇTEN   

Yedekler 
20. ERAY BİRNİÇAN    yedek kaleci
8. MURAT KAYA   
37. GÖKHAN ÇAKIR   
ve bütün sezon paf maçı oynuyor nerede lkigte oynamış neden bizleri kandırıyorsun kardeşim salakmıyız biz  ha inşallah ilerde Türk futboluna katkısı olur çocuğun ama şimdi neden bi,zi kandırıyorsun yalan haberlerle isteyen tff anasyfaya girsin konyasporun 2007-2008 maçlarına baksın

samsunmania

Ankaragücü yeni kaleci almış. Eğer anlaştılarsa Zafer'in gelmemesi için bir neden yok.

http://www.fotomac.com.tr/sup103.html

cezayir55

turk cumhuriyetlerinden oyuncu dusunmuyorlar mi 2 tane oyuncu yerli statusunde oynayabiliyor ozellikle ozbekistanda iyi oyuncular var

cezayir55

ordu aldi bolu aldi birkac takim daha aldi oralardan

cezayir55

mesela sivassoprlu gurbanov boluya gitti idmanlarda cok iyiymis  zaten super lig oyuncusuydu yerli statusuinde oynuyor

Sioux

Bu hoca bizi bitircek, aldığı adamlara bak, kimdir lbu turgay.
hoca.. hoca.. burası SAMSUNSPOR, porsuklar belediye deil. her şeyi ben bilirim havasındasın ama olmuyo böyle.
elalem azerbeyvcandan futbolcu buluyo, sen daha iki yabancıyı tamamlayamadın. kredin 4 haftadır, mübarek ayı çıkarırsın işallah.

cezayir55

ne olursa olsun arkadaslar bu yonetim iyi niyetli insanlardan olusuyor bundan eminim bu sene biz tarftarlar olarak 19 mayis stadinin yeni haliyle 20000 kisiyle orayi dolduralim bak bu genc takim nasil gaza gelip maclar alacak
goreceksiniz

yaman55

4.hafta sonunda 0 puanla kalırız hocada gider

cezayir55

genclerbirligi oftas nasil cikti genclerle bizde cikariz 

yaman55

oftaşın başında futbol dehası cavcav var samsunsporda ise futboldan anlamayan insanlar topluluğu