Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

körfez55

trabzonlu oldugu için bu habere sevindim.adnan ölme hemen destek vermiş tabi destek verir hemşehrin ya senin düşrdüğün takımı bitircekya ondandır.

Sadece Samsunspor

boşwer yönetim seçmesek bile kaçacak futbolcu yok şuan olanların hepsinin kontratı var yani gençlerin, seçilse ne olcak seçilmese nolcak ;D

veis

tugberke katılıyorum kaçacak futbolcumuz yok zaten genelde hepsi par alarınıda aldılar geriye çürük elmalar kalıyor onlarda gitsede olur gitmesede.yönetimin oluşacagıda yok zaten.bu gidişle türkiyede yönetimsiz olarak sezona başlayacak ve sezonu bu şekilde biterecek tek takımız olucagız.vardır bundada bir hayır başımızda varlarken de bazılarını gördük kimse olmasada samsunspor var ya gerisi hikaye...

HoliganSamSunLu

böyle giderse lig başlar biz başkan buluncaya kadar ..

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 03 July 2008, 17:22:55
böyle giderse lig başlar biz başkan buluncaya kadar ..

boşwer ne gerek var başkana sonra başkan gelcek para vercek samsunspor'a gelecek sene istifa edip gidecek temlik koyduracak biz yine bank asya 1.ligde olcaz borcumuz dahada katlancak başkan yönetim falan istemiom ben koysunlar futboldan ve mali işlerden anlayan bi adamı kampanyadan toplanan parayı güzelce yönetsin samsunspor için harcasın hazır alacaklı olanda yok takımda

veis

kampanyadan gelecek paranın belli miktarı sezon başında oyunculara dagıtılsın paralarını alsınlar gerçekden başarı gelir ama halen para sadece samsunsporun deplasman giderlerine harcanacak deniliyor.kardeşim 5 yıldızlı otelde kalmayı versinler.

CeLiL_55

veis

akın adnan petkov serkan tufan celil kenan hakkı mustafa çiçek marciel biz bunlarlada olduk bankasyada şimdi can sercan turgut hakan sefa bunlarla deneyelim daha kötüsü ne olabilirki geçen senelerde bank asyada son anlarda kaldık.bu çocuklar iş yapacak ben güveniyorum.hırs var açlar kendilerini göstermekden başka şanslarıda yok.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: veis - 03 July 2008, 17:49:59
akın adnan petkov serkan tufan celil kenan hakkı mustafa çiçek marciel biz bunlarlada olduk bankasyada şimdi can sercan turgut hakan sefa bunlarla deneyelim daha kötüsü ne olabilirki geçen senelerde bank asyada son anlarda kaldık.bu çocuklar iş yapacak ben güveniyorum.hırs var açlar kendilerini göstermekden başka şanslarıda yok.

katılıyorum veis abime ;) samsunlu gençlere hep destek tam destek

Kadir ÇELEBİ

03 July 2008, 18:28:51 #849 Son düzenlenme: 03 July 2008, 18:32:06 SamsunSpor_34
Yahu bu nasıl bir anlayış daha once boyle birşey ne gorulmus nede duyulmuştur samsunspor başkanlığı TEKLİF edilemez samsunsporluluğu yureğinde hissedersin başarışı olacağına inanırsın projen ve maddi manevi desteği arkana alırsın yureğini ortaya koyarsın çıkarsın kongrede üyelerin karşısına onlarda gerekeni yapar.. rica minnet getirilecek bir başkan istemiyoruz bana boyle bir teklif gelmedi diyen birisini hiç hele trabzonsporlu imkansız...

ozkan17

vallaha kımsenın bence bu senede dahıl onumuzdekı bı kac sene maddı olarak reafaha kavusmamızı beklememesı lazım..genclerımız bıze yeter..emınım onlardakı samsunluluk samsunsporluluk askı ıle kalırız bu lıgde..bızden daha kotulerı varken bu lıgde

CeLiL_55

ha ha ha ha yaw gülmemek elde deyil biz Süper Lige çıkmayı beklerken Ligde kalma hesapları yapar haldeyiz vay halimize ya  8)

harbisamsunsporlu5517

bu gencler cıkarırsa bızı hiç şaşırmam bu lıgde tutunarak bu borçlar bıtmez super lıge cıkıp dusmeksek 10 mılyon ytl bırkere kafadan kasamıza gırecek boyle bır durumda samsunsporumuza herkes destek vermek zorunda kalacak hep kotu dusunmeyelım bızım gençlerımız basaracak bu işi

oguz_5528

celile noldu serkan'a noldu teknik direktörümüz var mı?başkan kim olacak?yok abicim bu sene düşecez gençlerle olacak iş diil bu transferde yapılmıo zaten.

harbisamsunsporlu5517

celıl serkan ve kenan takımda oguz lutfen panıklenme bu takım en kotu 10. bıterecektır yönetım ıkı hafta sonra oluşturulacaktır samsunsporu kayyuma bırakamazlar asla >:( >:(