Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş...

Başlatan yk55, 05 May 2008, 21:29:36

« önceki - sonraki »

hasselbaink

05 June 2008, 20:07:34 #420 Son düzenlenme: 05 June 2008, 20:10:09 hasselbaink
İnfraction
Nickinin anlamı "suç, kurala veya kanuna karşı hareket, kuralları bozma" demek. Samsunspor taraftar sitesine üye oluyorsun ve yazdığın ilk ve o an için tek mesaj başgöl'ün başkan adaylığı ile ilgili. Biz buna sanal alemde reklamcı üyeler diyoruz. Ha, Başgöl aday olur ya da olmaz ama sen uzun süre burada kalırsın, maç başlıklarında bizimle sevinir bizimle ağlarsın, samsunspor ile ilgili gelişmeleri yorumlarsın, geçmşi maçlarımızdan, büyük futbolcularımızdan bahsedersin biz de senden özür dileriz ama sen daha önce de birkaç örneğini gördüğümüz gibi samsunspor üzerinden reklam yapan birilerinin üç-beş mesajlık, dönemlik adamları gibi olacaksan, bilelim baştan.

Umarım anlamışsındır.

Ayrıca site yönetiminden bu başlığın kongre başlığı ile birleştirilmesini talep ediyorum. Bütün adaylar tek başlıkta konuşulsun, kimse bedavadan reklam yapmasın.

Saygılar...

infraction

Anladım Dediklerinizi bende bişi sölim 20 ocak ta dayım neredeyse bütün ailem yardıma koşmuşlar resımleri var halen sonra kacınızda forma var neredeyse herkeste ben de 5 tane var ve 3 ü bütün futbolcuların imzası var kolpa samsun taraftarı deilim bunuda belirtim burda çoktandır üyeydim dier nickim uyelim sılınmıs 2.nıckım olan infraction la actım

harbisamsunsporlu5517

Kongreden ÖNCE biz ilkönce bunu yapalım kardesım ben sıze ne dıyorum gelın çiftlığın en işlek caddesine neden samsunlular ÜLKEMİZİN Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün amblemini tasıyan tek klup olan samsunspora sahıp çıkmıyor dıye yazı asalım gorun bakın nasıl sahıp çıkalacak goreceksınız ama nedense burada beni dinleyen yok insan yerıne koyan yok Yarın çok gec olmadan gelin son kozumuzuda kullanalım bunda suc yok nasılki Chpnin Cumhurıyet mitingi yapmaya hakkı varsa bizimde bu yazıyı asmaya  hakkımız var hiç biriniz oralı olmazsa bizzat ben kendim asacagım yazıyı

hasselbaink

05 June 2008, 20:18:30 #423 Son düzenlenme: 05 June 2008, 20:22:59 samsuni
@infraction
o halde devamını da bekleriz.
kişilerin değil samsunspor'un adamı olan herkese kapımız açık bizim.
Ama Hüseyin başgöl'ün gerek futbol bilgi birikimi gerekse de yöneticilik kapasitesi bakmından Samsunspor Başkanlığına layık olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir teşebbüsü varsa bunun için bizden icazet almasına gerek yok. Planını, bütçesinin, listesini kor ortaya ve inandırıcı olursa alır başkanlığı.

GençKozluklu

Ne de ümitlenmiştik adayların ismini görünce. Gene elde var sıfır. Kime güveneceğimizi şaşırdım.

Allah sen aklıma mukayet ol.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 05 June 2008, 20:15:52
Kongreden ÖNCE biz ilkönce bunu yapalım kardesım ben sıze ne dıyorum gelın çiftlığın en işlek caddesine neden samsunlular ÜLKEMİZİN Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün amblemini tasıyan tek klup olan samsunspora sahıp çıkmıyor dıye yazı asalım gorun bakın nasıl sahıp çıkalacak goreceksınız ama nedense burada beni dinleyen yok insan yerıne koyan yok Yarın çok gec olmadan gelin son kozumuzuda kullanalım bunda suc yok nasılki Chpnin Cumhurıyet mitingi yapmaya hakkı varsa bizimde bu yazıyı asmaya  hakkımız var hiç biriniz oralı olmazsa bizzat ben kendim asacagım yazıyı

süper bir fikir kardeşim ama asmak için belediyeden izin gerekiyor heralde

harbisamsunsporlu5517

ATATURK İLE ilgili her guzel yazıya hiçkimse gık çıkarmaz sanırım

eMMo

Halkı uyandırmak ve ateşlemek lazım..hatırlıyorum bir ara her dolmuşta samsunsporumuza yardım edelim tarzında amblemler yapıştırılmıştı...Bu takımı unutmaya yüz tutanlara bu büyük gücü yeniden hatırlatmalıyız...

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: infraction - 05 June 2008, 20:06:23
Başgöl Başkanlığa geldiğinde transferler vs. Petrol parası ile olcak bence yapmamız gereken basgolpet.com a grip iletişimden mesaj atarak lütfen başkan olun dersek bu gece açıklar

Dostum,
Samsunspor'u seven insanı ben taraftar olarak çağırmayacağım !!!
Seviyorsa,Samsunspor'u düşünüyorsa başkanlığa aday olacak,bu iş böyledir.
Ben kimseyi gel başkan ol diye çağırmam ! Samsunspor o kadar da ACİZ durumda değil !!!

Baþkent_55

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 08 May 2008, 14:04:17
samsunsporun başına hüseyin başgöl gelecek basın sözcüsü yine imran okumuş olacak ......bunu biryere not edin
ben tahmin etmiştim büyük ihtimal gelebilir.......bu arada hem tribünde hemde takımda destekçisi bir hayli fazla.....inşallah sonumuz hayır olur ..........bekliyoruz.....

Nuri Asan

05 June 2008, 21:37:05 #430 Son düzenlenme: 05 June 2008, 21:41:18 coleccionista1965
tepki olarak transfer başlığını kitlediğiniz için teşekkür ederim forum yönetimine miğdemize ağrılar girdi artık.
yeter artık lütfen yeter ne olacaksa olsun artık yemin ediyorum miğdeme kramplar girmeye başladı.Tek suçumuz ölümüne sevmekmi u.lan

veis

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 05 June 2008, 21:26:11
   ben tahmin etmiştim büyük ihtimal gelebilir.......bu arada hem tribünde hemde takımda destekçisi bir hayli fazla.....inşallah sonumuz hayır olur ..........bekliyoruz.....

verdigi paraları kan kusturarak ve basına çıkıp aglayarak alan başgöl gelicekse samsunsporumuzun vay haline şimdiden.bide imran okumuş aynı tas aynı hamam misali.

veis

Alıntı yapılan: infraction - 05 June 2008, 20:12:28
Anladım Dediklerinizi bende bişi sölim 20 ocak ta dayım neredeyse bütün ailem yardıma koşmuşlar resımleri var halen sonra kacınızda forma var neredeyse herkeste ben de 5 tane var ve 3 ü bütün futbolcuların imzası var kolpa samsun taraftarı deilim bunuda belirtim burda çoktandır üyeydim dier nickim uyelim sılınmıs 2.nıckım olan infraction la actım

dostum sen formadan bahsediyorsun ya bu çok yanlış benim formalarımı kıçı kırık bir celilin veya serkanın imzalaması önemli degil.benim formamda ASLANLAR GİBİ SAMSUNSPOR  yazıyorya işte o bana 50 tane celil serkan eder bunu anla.

deli 55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 05 June 2008, 18:29:38
tanısanda yapma zaten bence.. ne cıkarı olabilir onu da soyle madem o kadar biliyosun? ben kimsenin avukatlıgını yapmam burada, buna babam da dahil.. benim için -bu platform da- tek önemli olan Samsunspor'dur.. Evet, Trabzonlu olabilir Dobi Hasan ama trilyonları olanlar bile hala yan çiziyoken biz varız diyebiliyosa bu kadar acımasız olmanın bi anlamı yok..
dobi hasan samsunsporumuzun sahipsiz bırakıldığı şu dönemde samsunsporumuzun adını kullanarak kurnazlık yapmak peşinde...fırsattan istifade yanii.sen iyi bir samsunsporlu olabilirsin buna dicek bişeyim yok ama ben dobi hasan ve onun gibi sahte sosyetikleri diil samsunsporun içinde şehrimde bile görmek istemiyorum.anlayan anlar ;)

yönetici

Açıklama:

Samsunspor'umuzun kongre sürecinde başkanlıkla ilgili meydana gelen bütün gelişmeleri; aday olan ya da olacağını iddia eden kişilerle ilgili bütün yorumları sadece bu başlıkta konuşacağız. Daha önceki yıllarda yaşadığımız "x kişisi aday oluyormuş"; "y de çuvalla para varmış" gibi buram buram reklam kokan başlıklara izin vermeyeceğiz.

Aramızda olduğunu sanmıyorum ama birilerinin reklamını yapmak için siteye üye olan varsa kapı karşıda... Lütfen!

Admin Grubu