bence takım kayyuma kalsın

Başlatan Sadece Samsunspor, 28 April 2008, 21:03:28

« önceki - sonraki »

veis

busaatden sonra bakalım kulübümüze kim bu şartlarda aday olucak bakıp görücegiz.

celebi

Alıntı yapılan: veis - 01 May 2008, 16:02:47
busaatden sonra bakalım kulübümüze kim bu şartlarda aday olucak bakıp görücegiz.

NE OLACAK SANIRIM GEÇEN YAZIN YAŞANAN SENARYOLAR YAŞANACAK GİBİ.AMA YANILAN BEN OLRUM İNŞAALLAH.

veis

yok busene kayyuma kalmayız adayda çıkacak bundan şüphemde yok yeterki samsunsporumuz için hayırlısı olsun çünkü artık başarı zamanı geldide geçiyor.

Sadece Samsunspor

eski konuyu yeniden canlandırıyorum

yeter ulaaaaaaaaaaaan yettii beee 28 hazirana ertelenmiş kongre yuhhhhhhhh

bırakın lannnnnnnn bizi artık kayyuma gidin başımızdan şerefsizler

Mert

Evet kongre yine ertelenmiş.Rezil oluyoruz.Herkes konuşmasını biliyor.ßiz taraftarlar konuşunca da susturuyolar bizi.İşte şimdi onlar susacak biz konuşcaz.Size katılıyorum kayyuma kalsın.

veis

30 trilyon borcu ödemeden kimse süperlig felan diye kendini kandırmasın çok acil küçülmemiz lazım hemde hemen.transfer yapmadan borç kapatmalıyız başka çıkar yolu yok bunun.

harbisamsunsporlu5517

veis

böyle yerlerde geçecegine ömrüm borcumu öderim 10 senede beklerim.

HoliganSamSunLu

harbisamsunsporlu5517

bende katılıyorum veis abi rezil olmaktansa 10 yıl sıkarız dişimizi

CeLiL_55

ne 10 ya 10 yılda bitermi bu büyük borç delik her geçen gün büyüyor Samsunspor'u Kayyuma bırakmaz bazı şerefsizler kimin bu borcu nası yaptığını hiç bir zaman açık etmezler böyle borcu olan bir takıma Samsun içinden hariç kimse başkan olmaz Samsunspor'un Geleceği yok olmak üzere

ozkan17

eger amatore dusersek ben vaad edıyorum..

Takıma baskan olazağmm..!!!

veis

başkan adayı da varsın olmasın ya çok mu dert samsunlu işadamlarından yardım görmedigimizbelli oluyor ama kayyuma kalırsak kimse efsane felan dinlemez görev yaptıgı süre zarfında ne açıkları varsa herkesi alırlar açıga o yüzden bende kayyuma kalmasından yanayım.