Marciel Rodger Back Türk Oluyor !!

Başlatan MeL_55, 24 April 2008, 17:23:09

« önceki - sonraki »

Çaðrý55

Adam site yapmış vay anasını helal valla adam Samsun sevdalısı çıktı Samsunda doğupta tutmayanlar utansın tek kardeş vasgo de gama

körfez55

videosu var ve samsunda cektiği fotoları koymus seviyor samsunu ama bize ne kadar faydalı olur bilmiyorum.yine de kalmalı die düşünüyorum...

veis

Alıntı yapılan: tuqberk - 11 May 2008, 11:27:13
Arkadaşlar Marcielin kendi sitesi var ve adam resmen samsunsporlu yüreğinde var sitenin her tarafında samsunspor amblemleri kendi resimleri var , brezilyadaki takımında oynarkenki videoları falan var buyurun:

http://www.marcielback.org/Copia%20de%20principal.htm

elin brezilyalısı bile samsun aşıgı oldu işte memleketimiz adamı böyle büyülüyor.

US

vay vayy vayy marciel sen neymişsin bee
adam harbisamsunsporlu..

körfez55

Samsunspor'un Brezilyalı futbolcusu Marciel Back, türk vatandaşı olup Mikail ismini almak isterken, tecrübeli futbolcunun soyadının ne olacağı merakla bekleniyor

İŞLEMLER BAŞLADI
Kırmızı- Beyazlılar'ın Brezilyalı futbolcusu Marciel Back, Türk vatandaşı olmak için girişimlere başlamış ve Kulüp Genel Müdürü Bahadır Saraç ile birlikte İçişleri Bakanlığı'na dilekçesini sunmuştu. Mikail ismini almak isteyen başarılı futbolcunun soyadının ne olacağı ise şimdilik belirsiz.

4 SOYADI BELİRLEDİ
Marciel'in en çok, Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş'ün, kendisiyle yakından ilgilenen İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın, AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın ve Marciel'in her sorunuyla yakından ilgilenen Kulüp Genel Müdürü Bahadır Saraç'ın soyadını almak istediği öğrenildi.

EŞİ LEYLA OLUYOR
Marciel ile birlikte eşi Laiza Ramos'un da Türk olmak istediği ve Leyla ismini çok beğendiği öğrenildi. Çok iyi Türkçe konuşun ve okuyabilen Marciel'in, Türkçe Kuran-ı Kerim okuduğu belirtildi. Marciel ailesinin vatandaşlık işlemlerin tüm hızıyla sürüyor.

benim soyadımı alsın :) harbi sevdim adamı futbolculugu ayrı samsunu sevmiş ailesiyle burda yaşayacak bundan sonra türk olmanın onurunu o ve ailesi de yaşayacak...

MeL_55

benim soyadmimi alsin :) Mikail KIRSÜLEYMANOGLU :D

ozkan17

Ne MutLu TÜRK'üm Diyene MarcieL..

eLLis

Konuyu hortlatmak gibi olucak ama bugün orkut ta Samsunspor diye arattım üyelerine baktım bizim marciel ve karısıydı sanırım orada resimleri inceledim marciel Samsunspor şortu giymiş küçük bir kız çocuğununda Samsunspor formalı resimleri var vallahi helal olsun evlerini sülalesini arkadaşlarını baya gördüm  :)  brezilyada durumları pek iyi değil sanki evden çıkardım bu sonucu tabi akside olabilir ama hoşuma gitti yani marcielin bu vefası.

europe_55

Helal olsun Marciel!!!

Bence 55 numarayı Mikail'e verelim! :D
Artı bir motivasyon olur...

tanju55

kendisini fazla gösterememisti ama fena bir futbolcu degildi ya...
keske geri dönebilse...dönme ihtimali yok mu hic arkadaslar...??

beşnumara

Alıntı yapılan: tanju55 - 17 July 2009, 05:32:58
kendisini fazla gösterememisti ama fena bir futbolcu degildi ya...
keske geri dönebilse...dönme ihtimali yok mu hic arkadaslar...??
geri dönmesi için türk olması lazım.türk olsa bile alamayız çünü transfer yapamıyoruz :D kaldı ki onu almakla bir hata yapıldı,2-3 yıl oynatmakla 2. hata yapıldı, türk olup da geri çağırırsan 3. hata olur. ee 3 hata da üstüste aynı kişi üzerine de yapılmaz değil mi? ;)

Kodalak

Alıntı yapılan: beşnumara - 17 July 2009, 10:23:24
geri dönmesi için türk olması lazım.türk olsa bile alamayız çünü transfer yapamıyoruz :D kaldı ki onu almakla bir hata yapıldı,2-3 yıl oynatmakla 2. hata yapıldı, türk olup da geri çağırırsan 3. hata olur. ee 3 hata da üstüste aynı kişi üzerine de yapılmaz değil mi? ;)

halimize bakıyorumda denize düşen yılana sarılır misali olduk,nelere bel bağlamışız,ne hayaller kuruyoruz....
  :(

oguz_5528

Heyyt bee aslan mikail..yüreği var takımdaa her zaman iş yapar..