Kanal S / Spor55 Programı ve Orhan Kapucu

Başlatan Sadece Samsunspor, 21 April 2008, 21:04:06

« önceki - sonraki »

Lazoli

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 22 April 2008, 09:44:03
bizim taraftarımız nankördur orhan hoca gıbı bırını bulmuşlar begenmıyolar bu takıma 6 haftadır harıka futbol oynattı 1 mac kaybedınce hemen istifaya cagırıyorlar ayıptır orhan hocam sonuna kadar arkandayız samsunsporu sen duzluge cıkarırsın sen geleli bu takım ıyı futbol oynamaya basladı bunu cekemıyorlardır bizim nankörler

katiliyorum sana sayin abim

körfez55

bizim taraftarımızın nankör olduğunu her fırsatta söylüyorum yine de söylüyorum.biz bu durumlara düşmüşsek bunda taraftarımızın payı oldukça fazla orhan hocayı istifaya çağırmanın mantığı nedir merak ediyorum.yazık gercekten adam geldi gencleri kazandık takımı toplardık.ama şu var ki herkes çıkarı için uğraşıyo.o yüzden pek de şaşırmamak gerekir.

O.YILMAZ

Samsunsporumuzun ligde kalması adına sevgili samsuni'ninde belirttiği gibi takımdaki mevcut bir kaç oyuncumuzun gayret ve motivesi ile maçlardan gerekli puanları topladığımızda hemfikirim.

Ancak Orhan Hoca'nın takımın başında çıkmış olduğu maçlarda ve kazandığı maçlarda etkisinin olmadığını söylemek ise ona yapılacak en büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Gazetede ve yukarıdaki sevgili Tuqberk'in tvdeki Orhan hocanın söylediklerini özetlediği yazısından anladığım kadarıyla, dili ne kadar öncelik Samsunspor'da desede; Süperlig'ten gelecek teklifleri değerlendireceğini, onlara sıcak baktığı, süperligteki kulüplerin para akışlarının ve sorunlarının Samsunspor'umuz kadar anlaşılmaz bir karmaşada olmadığından, Mayıs ayında yapılması planlanan (yine bir değişiklik olmaz ise) kongrede kendi şahsım adına istifa etmesi ve görevi bırakması gerektiğini düşündüğüm yönetimin gazetede okuduğum aday olmayacağı yönündeki habere istinaden, geçen sene ve önceki senelerdeki başkan odayı çıkarmakta zorlanacağından bu belirsizliğin her zamanki gibi kısa sürede çözümlenememesi gibi en değerli şeyi yani zamanı iyi kullanamayacağımızdan, haliyle yeni gelmesi muhtemel yönetimin Orhan Hoca ile çalışmak istemesi ve istememesi gibi ikilemindeki belirsizliğin Orhan Hoca için gelen tekliflere sıcak bakacağı ve dolayısı ile sezon sonunda Samsunspor'umuzdan ayrılacağı düşüncesindeyim.

Orhan Hoca'nın kariyerindeki hedefine ulaşması için birçok teknik adamın para almadan kulüplere t.direktörlük yapmayı teklif ettikleri gibi!! Orhan Hoca'nın önüne Samsunspor gibi nerede olursa olsun ismini duyurabileceği bir marka gelmiş, amacına ulaşmış, gelen teklifleri değerlendireceğinin diğer ifadesini en güzel olabilecek uslubuyla hem yazılı hemde canlı tlefon bağlantısı vesile ile görsel medyadan aktarmış olduğunu, anlamış ve düşünmeye başlamış durumdayım. Tüm bunlar kendi kişisel görüş ve kanaatimdir.

ali ihsan

Orhan hocanın süper Ligten teklif aldığını pek sanmıyorum.Öyleyse bile en fazla 5 hafta sürer.Kariyerinde çalıştırabileceği en iyi kulüp samsunspordur bence.6 haftalık periyodu çok abartmamak lazım,celilin başını çektiği oyuncular ile yöneticiler arasındaki sürtüşme o dönemde aşikardı.Futbolcularda Samsun kamuoyuna kendi haklılıklarını ispat adına çok iyi bir 6 hafta izlettiler bize.Eğer o periyodu iyi geçiremezsek taraftarın oyuncular lehine değil yönetim lehine tezahürat yapacağını çok iyi biliyorlardı.İstedikleri oldu sonuç olarak.Orhan hocanın yerinde başkasıda olsa sonuç bence değişmezdi.
Bu 6 haftalık periyodu sezona yaymak yerine sadece kendi mağduriyetlerini topluma anlatmak için kullanan futbolcular için söylenebilecek çok şey var aslında.sadece şunu söyleyebilirim O KUTSAL FORMANIN GERÇEK SAHİPLERİ ONLAR DEĞİLLER.

veis

topunu gönderip yepyeni bir takım kadro kurmak lazım bu şekilde düzlüge çıkdık çıkdık.yoksa işimiz çok zor.

ahk34

ya merak ediyorum dilaver hoca giderken siz orhan hoca gelsin diyemi bagırıyordunuz kaçınız orhan hocayı tanıyo tanımıyorsanız bir büyüklerinize sorun yada araştırın samsunsporu satarken demediğini bırakmamışdı ya anlamıyormusunuz bu adam iyi bi hoca degil parasızlıkdan bu adam gelebildi zaten oda koşdu yoksa rüyasında bile göremezdi samsunsporu eger güçlü bi yönetim olsaydı klübe giremeyen adam şuan şov yapıyor nereye gidecegini söylim kesin malatyadır batmamlılar bu adamı gönderirken hocam bizi yaktın başaka takımı yakma dediler:) ayrıca ceyhanspor gibi 3. liğ avaraj takımında futbolcuları bunu kulüpde dövdü ya çok degil orhan kapucu yazın hemen ekranlara çıkar bu takımı bırakacakmış zaten kartal maçından sonra hoca olmadıgı belliydi teklif felanda yokdur 4 maç aldı diye ne sanıyor kendini ki olsa diğelim teklifi hadi prim de yaptı gitti başka klüp kaç maç dayanır hemen kapıya koyarlar ya biz aslında kendi kendimizin hakkını veremiyoruz koca samsunsporu siz gidin antepin belediyesi ile kasaba takımı elazıg yada kum sahada maç yapan mardinle kıyaslayın işmi bu biraz düşünün neden inat ediyorsunuz diğer takımların parasal sorunu yokmu playofdaki tüm takımlar aynı biz liğde kalmışız seviniyoruz ben sevinmiyom arkadaşım samsunsporun ölüsü bu liği silerdi elinizdeki kadroya bi bakın hangi takımda bu kadro var
hakkı,kenan,serkan,celil,can,caner,sercan,feridun,zafer, bu kadro Allahdan başka takımda yok olsa samsunspor bu hocayla kesin fark yerdi kesin samsunsporun orhan hocaya ihtiyacı yok...
samsunspora yakışan hoca adayları (bence)
sakıp özberk
bülent ünder
yücel uyar
rasim kara
mehmet özdilek (samsunslu olması yeter) en azından orhan kapucuya şans veren yönetim mehmet hocayada verir.

ahk34

bu arada orhan hocayı sevenler dernegi kursanıza bu kadar çok gitmesini istemiyorsunuz madem : :)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ahk34 - 22 April 2008, 22:22:10
bu arada orhan hocayı sevenler dernegi kursanıza bu kadar çok gitmesini istemiyorsunuz madem : :)

seven sever sevmeyen sevmez çoğunluk kalmasını istiyor - yok dernek kurun falanmış adam gibi yorumunu yap bitir - ben orhan hoca kalsın istiyorum o dediğin hocalardan hiçbiride gelmez samsuna zaten

ahk34

neden gelmesin samsuna ismail uyanık zamanında o hocalrın çogu araya adam sokuyodu samsunsporun başına gelmek için bu takımın başına kim gelse samsunspor büyük bir klüb diyo sözlerine başlarken adamlıga gelince sanal agır abilikmi yapıyon yoksa uyarı manasımı bu?
nedir yada bu site sanamı ait tugberk

ahk34

Ceyhanspor'da
Kapucu istifa etti

Ceyhanspor'da, İbrahim Okutan'dan sonra Orhan Kapucu dönemi de sona erdi. Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Gurup'ta sezona flaş transferlerle giren Ceyhanspor, ligde istediği sonuçları bir türlü alamıyor. Büyük umutlarla Ceyhanspor'un başına getirilen Orhan Kapucu-Mehmet Gönülaçar ikilisi, Ceyhanspor'un başına geldiklerinden bugüne kadar 4 beraberlik 3 mağlubiyet alarak hiç galibiyet yüzü görmedi. Dün deplasmanda oynanan Kilisspor'un 1-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşma sonunda istifasını sunan Orhan Kapucu ve Mehmet Gönülaçar'ın istifalarının kabul edildiğini belirten Ceyhanspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, bundan sonra takımı yardımcı antrenörler Babür Şahin Terdi ve Bülent Deringöl'ün çalıştıracağını söyledi. Sedat Sözlü, bir türlü kötü gidişatı durduramadıklarını belirterek, "Teknik direktör Orhan Kapucu ve Mehmet Gönülaçar ikilisi Kilis maçının ardından takımın önünü açmak için yönetime istifasını sundu. dedi.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ahk34 - 22 April 2008, 22:30:13
neden gelmesin samsuna ismail uyanık zamanında o hocalrın çogu araya adam sokuyodu samsunsporun başına gelmek için bu takımın başına kim gelse samsunspor büyük bir klüb diyo sözlerine başlarken adamlıga gelince sanal agır abilikmi yapıyon yoksa uyarı manasımı bu?
nedir yada bu site sanamı ait tugberk

site bana ait değil abilik gibi şeylerlede işim yok - gerçekde neyse sanalda da oyum ben  ;) sen yok orhan hocayı çok seviyorsanız dernek açın demişsin resmen dalga geçiyorsun ne haddine !!

ahk34

tugberk samsunspora yakıştırdığın hocaya bak dernek işin espirisiydi bu kadar kızacak ne var klavyemi böyle konuşturdu seni bilmiyom neyse kalbini kırdıysak özür dilerim bence orhan hocan bu takımı bırakıp başka takıma gittiğinde samsunspor için gazetelere veya medyaya ne diyecek biz görelim o zaman yine senle ikili bi yazışma yapalım ha dersen demez örnegi var malatyaya giderken

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: ahk34 - 22 April 2008, 22:39:18
tugberk samsunspora yakıştırdığın hocaya bak dernek işin espirisiydi bu kadar kızacak ne var klavyemi böyle konuşturdu seni bilmiyom neyse kalbini kırdıysak özür dilerim bence orhan hocan bu takımı bırakıp başka takıma gittiğinde samsunspor için gazetelere veya medyaya ne diyecek biz görelim o zaman yine senle ikili bi yazışma yapalım ha dersen demez örnegi var malatyaya giderken

orhan hoca şuana kadar kimsenin yapamadığını yaptı ve son 5 senedir biz hiç genç oyunculardan yararlanmadık çünkü hiçbir teknik adam güvenmiyordu gençlere - ama orhan hoca gençleri daha çok katıyor takıma ve gelecek 5 senenin takımını kuruyor - bunun için orhan hocanın kalmasından yanayım - herkesin görüşüne saygılıyım ama orhan hoca istifaya çağrılcak ne yaptı onu anlamış değilim neyse uzatmaya gerek yok sene sonunda gidermi kalırmı ondan sonra konuşuruz

ahk34

bişe yapmasına gerk yok kartal maçı ortada alsa son 5 sene dedinde caner,can bunları kim oynattı sakıp hoca zamanında can 17 yaşında liğde fenerbahçeye karşı oynuyordu

ahk34

ma orhan hoca gençleri daha çok katıyor takıma ve gelecek 5 senenin takımını kuruyor - bunun için orhan hocanın kalmasından yanayım
  - orhan hoca 5 ay bi takımı çalıştırmışmı ki gelecek 5 senenin takımını kuruyo o aman dönelim levent erişe o hep hençlerle oynadı sameti kazanmış samet gençlerbirliğine giderken bizemi sorduda bizim için kazanıyor samet az top oynasın yine satar bu takımı hiç şüpeniz olmasın