Samsunspor.biz İddaa Bölümümüz

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 April 2008, 21:12:01

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: cgr - 06 May 2009, 22:56:59

ilk yarı 1 oldu ama alicim aferin sanaaaaaaaaaaaaaaaa  ??? ;D
çağrı sen topçu adamsın öyle bi gol var mı sen söyle essien kaç kere öyle gol atmış ve iddaa ediyorum o maçın ilk yarısı 0 bitseydi ikinci yarı barca hallederdi  ;D

YaşarDoğu

bu akşam Ahmet Çakar ı geçtin Akyol idda ede ede ;D

red_white

yok yok sizin yorumlar bir aileyi batırır  ;D

Akyol

yalnız benimde hiçbirisi tutmamış nasıl attıysam ilk yarı 0 yatmış maç sonu 2 yatmış üst yatmış valla bu gece iddaa ya çalışmışım  ;D

Tufan

geçen haftasonu bu sezonki iddaayı bitirdik.
4 maç 1e84 veren kupon Eses dk87de gol yiyince yattı hala acısını yaşıyorum o kuponun.

Akyol

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 07 May 2009, 00:53:50
geçen haftasonu bu sezonki iddaayı bitirdik.
4 maç 1e84 veren kupon Eses dk87de gol yiyince yattı hala acısını yaşıyorum o kuponun.
2-3 maçtan yatınca pek takılmıyor ama tek maça gidince insan epey üzülüyor sağlık olsun gün gelir bizde kazanarız ;)

veis

vay vay vay evi arabayı satanlar ne oldu ya :Phatda ilk yarı verilmeyen 2 penaltı ki onlarda olsa barçalanacakdınız :P

Akyol

YaşarDoğu

Kais

vallahi üzüldüm chelsea'ye.topa sahip olamadılar ama atakları vardı.2 golde güzeldi ama essien'in ki yerimden zıpladım

Akyol

tamam essien'in golü süperdi ama iniesta'nın ki bi başka güzeldi ben finalde ronaldo-messi kapışması olsun istiyodum olacakta harika bir final bizi bekliyor aslanım messim ezecek ronaldo'yu  ;)

Kais

evet bende çok merak ediyorum bakalım dünyanın en iyisi kim

samsun155

Alıntı yapılan: Kais - 07 May 2009, 10:33:44
evet bende çok merak ediyorum bakalım dünyanın en iyisi kim
En iyisi SAMSUNSPOR;)
2.büyük aranıor:D

veis

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 07 May 2009, 09:42:38
efendim abi  :P

yapmaaaaa  :P vallaha kardeşim iki penaltı verilseydi varya sonuç hezimete giderdi ama rıdvan dilmenin bir sözüyle konuyu kapatalım.bizi türkiyede futbol oynanıyor diye kandırıyorlar

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: veis - 07 May 2009, 14:23:06
bizi türkiyede futbol oynanıyor diye kandırıyorlar

Günün anlam ve önemi vallahide billahide ;)