Bank Asya 1.Lig 29.Hafta | Samsunspor'umuz - Eskişehirspor

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 30 March 2008, 15:55:51

« önceki - sonraki »

jean

05 April 2008, 21:22:24 #255 Son düzenlenme: 05 April 2008, 21:28:23 berusa55
Rüyam'da gordum ondeydik insallah sonuda oyle biter

selahattin55

bu maçın favorisi biziz.inşallah yeneceğiz.5te5 olacak.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: jean - 05 April 2008, 21:22:24
Rüyam'da gordum ondeydik insallah sonuda oyle biter

benim rüyamda 4 tane gol atmistik  :) ama rakip takimi göremedim insallah yeneriz.

Kadir ÇELEBİ

05 April 2008, 22:07:41 #258 Son düzenlenme: 05 April 2008, 22:19:43 SamsunSpor_34

Paratoner Samsun

Son haftaların başarılı ekibi Samsunspor, yarın yapacağı Eskişehir maçına kilitlendi. Teknik direktör Orhan Kapucu, başarılarının tesadüf olmadığını bu maçta da göstereceklerini söyleyerek, "Biz kendi işimize bakıyoruz. 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz" dedi. 

http://www.fotomac.com.tr/iki107.html

Samsunspor hazırkıta!

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080405/samsunspor_hazirkita.html#yorumekle

mehmet yılmaz

Tuhaf bir süreç yaşıyoruz. İkinci devrenin ilk 7 haftasında sadece 1 puan alabildik ve süratle dibe indik. O dönemde "biz kimi yeneceğiz; Eskişehir'e içeride madara olacağız" diye korkuyorduk. Şahsım adına küme düşme gibi bir ihtimali hiç düşünmedim ama hal ve gidişat ortanın altındaydı elbette.
Artık bir çıkış içindeyiz, son 4 maçın hepsini kazandık. Yönetim-futbolcu, eski yönetici, medya, tribün gerginliğine rağmen acayip bir çıkış bu. Eskişehirspor ise bir düşüş sürecinde. Son haftalarda oldukça kötü sonuçlar aldılar. Ayrıca Samsun'daki maçlarda rakibimize bariz bir üstünlüğümüz de var ve fark yemeyiz inşallah dediğimiz rakibimiz karşısında mevcut form seviyesine göre favori durumundayız.
Futbol böyle bir şey işte... Önceden kestirilemez ve ertesi gün ne olacağı belli olmaz bir şey.
Şayet devre arası ekonomik sıkıntılar aşılabilse ve nokta birkaç transfer yapılabilseydi bu gayya kuyusu ligin zirvesinde olabilirdik belki de. Çünkü bu sene haddinden fazla beraberlik var bu ligde. 18 takımdan 9'u, 10 ve üzerinde berabere kalmış; bu oran TSL'de sadece 1 takım. Bu nedenle hem şampiyonluk hem de ilk 6 puan barajı geçmiş yıllara oranla hayli düşük olacaktır ve galip gelmek önemli bir avantaj olacaktır.

Peki, Samsunspor bir ara düşmenin telaffuz edildiği bir ortamdan sıyrıldıktan sonra ilk 6'yı ve terfi maçlarını gündemine alabilir mi? Aslında kâğıt üzerinde bu olabilir bir şey. Hele ki Eskişehir'i de yenersek bir futbol mucizesine doğru kanat açabiliriz. Ancak realite biraz daha farklı tabii. Samsunspor'a ivme kazandıran dinamikler bence futbolcuya dayalı harici müdahalelerdi. Dolayısıyla sistemli ve içeriden beslenen bir çıkış değil bu. Bu nedenle tıkanma ihtimali hayli yüksek.
Samsunsporluluk böyle bir şey aslında. Taraftar yönüm birkaç galibiyetle bile bir kuş kadar hafiflememe ve beraberinde hayaller kurmama sebep oluyor ancak son yıllarımız hep sükut-u hayalle dolu bizim. Bu anlamda Eskişehirspor'u yenmek başlı başına önemli bir kavram ancak devamı gelir mi, bilinmez.

Son haftaların formda isimleri Celil, Hakkı, Kenan ve Zafer'di. İlk Eses maçında da oynayamayan Zafer Şakar'ın eksikliğini hissedeceğiz diye düşünüyorum. Malatya'da attığı gol bir yana iyi de paslar çıkarmıştı Zafer. Geçen seneki yanlış transferler arasında tuttuğum iki kişiden birisiydi Zafer. Orta sahada dikine gidebilen, şut çıkaran ve oyun ciddiyetini bozmayan bir çocuk. 
Bu arada maça yoğun bir taraftar ilgisi olacağını düşünüyorum. Yönetim, Kocaeli maçından sonra seyirci aldırmadığı Maraton Üst Tribünü bu maçta açmalı -ki açacaklarını söylemişler.
Bir de meraklısına not verelim. İnternet üzerinden yayın yapan Samsunsporluların radyosu, Radyo Samsun Sk, bu maçı canlı olarak verecekmiş.

İnşallah nihayetinde sevinen taraf biz oluruz.

Bugün saat 18 civarında Atakum'da yürüyüşe çıkmıştım. Önce Eskişehir takım otobüsünü gördüm. Demek ki idman yaptılar tesislerde ve muhtemelen OMTEL'de kaldıkları için oraya gidiyorlardı. Sonra ise Serkan Aykut ile Caner'e rastladım. Bir lokantadan çıkıyorlardı, ikisi birden. Bu durumda takım kampa girmemiş demektir. Yarın evlerden maça geçilecek yani. 

HUKUKÇU

05 April 2008, 23:07:43 #260 Son düzenlenme: 05 April 2008, 23:09:02 berusa55
Samsunspor'umuza yarınki maçta başarılar diliyorum inşallah son dört haftadır alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığını bize göstereceklerdir.

körfez55

05 April 2008, 23:14:05 #261 Son düzenlenme: 05 April 2008, 23:22:27 berusa55
bu galibiyetler tesadüf olamaz sanırım.inanç ve azmin sonudur bu en öenmlisidir samsunspor armasının değeri...yarın bu arma için ter dökecek futbolcularımız tabi bzilerde tribünde..

Sadece Samsunspor

yarın yenersek ki zaten gönülden inanıyorum buna bütün türkiye bizi konuşacak

ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

berusa55

05 April 2008, 23:23:54 #263 Son düzenlenme: 06 April 2008, 01:54:48 berusa55
Bu arada sevgili tugberk Samsunspor'umuzun Eskişehirspor'u yenmesi abartılacak bir sey değil. Bütün Türkiye bizi Eskisehirspor'u yendiğimiz icin konusacaksa bu onların ayıbıdır. Samsunspor'umuz Eskisehirspor'u burda cok yenmiştir ve insallah yine yarın öyle olur!

HUKUKÇU

Genelde çevremden duyumların Samsunspor'umuzun son dört haftada alt sıradaki rakiplerle mücadele ettiği bu nedenle başarının fazla büyütülmemesi gerektiği yönündedir. Bence de Samsunspor'umuz rakiplerini deplasmanda teker teker yenerek çok başarılı oldu ve bizleri de çok rahatlattı.Samsunspor'umuz yarınki maçta da  galibiyet alırsa o zaman başarımızın daha fazla takdir edileceğini düşünüyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: berusa55 - 05 April 2008, 23:23:54
Bu arada sevgili tugberk Samsunspor'umuzun Eskişehirspor'u yenmesi abartılacak bir sey değil. Bütün Türkiye bizi Eskisehirspor'u yendiğimiz icin konusacaksa bu onların ayıbıdır. Samsunspor'umuz Eskisehirspor'u burda cok yenmiştir ve insalla yine yarın öyle olur!

ben esesi yeneceğimiz için tüm türkiye bizi konuşacak demedim 5de5 yapacağımız için bütün türkiye bizi konuşacak anlamında dedim  ;)

berusa55

Simdi oldu Sevgili Tugberk!

5te5 cidden harika moral kaynagı olacak takım ve sehir için...

KESKIN

Öncelikle dostluk kazansın....Maçın sonucuna gelince samsun ii bi çıkış yakaldı ama 5 maç üst üste olacak kadar da değil.....ES_ES im bu maçı alır ve çıkış başlar....

FORZA €S_€S...!!!  

Sadece Samsunspor

haydi CELİL haydi SERKAN haydi KENAN haydi HAKKI haydi GENÇLER haydi Değerli SAMSUNSPORLU Futbolcular

5 DE 5 YAPIN 55 OLSUN - SAMSUN GOL GOL GOL

berusa55

Alıntı yapılan: KESKIN - 05 April 2008, 23:31:15
Öncelikle dostluk kazansın....Maçın sonucuna gelince samsun ii bi çıkış yakaldı ama 5 maç üst üste olacak kadar da değil.....ES_ES im bu maçı alır ve çıkış başlar....

FORZA €S_€S...!!!  

İstenirse 5 mac da olur 15 mac da olur üst üste. Olmadı değil, yapmadılar değil...