Cola Turka'nın Kampanyası ve Gururu!..

Başlatan Nuri Asan, 29 March 2008, 16:03:47

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

29 March 2008, 16:03:47 Son düzenlenme: 29 March 2008, 16:21:01 berusa55
Alkolsüz içecekler arasında aslında su ve çaydan başka bir ürün içmem,bir gün arkadaşım al şu 4 Cola Turka kapağını bir kendine birde bana Samsunspor bardağı al dedi iyi dedim.Kapakları aldım gittim Bafra'da Cola Turka bayisine benim 4 adet kapağım var,bardak almak istiyorum dedim tamam dedi bayan hangi takımlısınız Samsunspor dedim,kız gülümsedi tamamda dedi gerçekten tuttuğunuz takım hangisi dedi,sen dedim iyimisin Samsunsporluyum dedim ya,hayır dedi 4 büyüklerden kimi tutuyorsunuz tutmuyorum sadece Samsunspor'luyum diyince o zaman hangi takımın bardağından verelim dedi.Ben ilk başka boynumda atkıyı gören bayanı benimle futbol muhabbeti yapıyor sansamda olayın aslını seziyor gibiydim ben dedim Samsunspor bardağı istiyorum,Samsunspor bardağı yok dedi.İyi ama kampanyanız varmış 2 kapağa tuttuğun takımın bardağı veriliyormuş diyince baktı ki benimle uğraşamayacak başka bir yetkili geldi.

Onada derdimi anlatmaya çalıştım,sadece Samsunspor'u tuttuğumu ve haklı olarakta Samsunspor bardağı istediğimi söyledim.Adamcağız kibar bir şekilde ''Beyefendi Samsunspor bardağımız yok,daha doğrusu sadece fabrikamız 4 takımın bardağını üretti'' diyince bende burası Samsun değil mi dedim.Baktım bu iş böyle olmayacak oradan ayrıldım kapaklarıda en yakındaki çöp tenekesine attım.

Geldim internetin başına,şöyle bir bakalım dedim hakikatten Samsunspor bardağı yokmu diye,bayideki yetkili kişiler doğru söylüyormuş 4 takım haricinde başka bir bardak icat etmemişler bu duruma hayret ettim çünkü Cola Turka'nın ana sayfasında aynen ''2 yeşil kapak getine takımının bardağı'' hediye diye.Burada bir çelişki veardı benim tuttuğum takım Samsunspor'du ama Samsunspor'un bardağı yoktu.

Cola Turkanın sitesinde ilerledim,altta bir banner gözüme çarptı tıkladım sonrasında girdiğim sitede kocaman bir yazı çıktı: ''4 Büyükleri destekliyoruz,gururluyuz'' diye 4 takımın amlemleride vardı altınada ayıp olmasın diye o kadar büyük olmayan ama büyük ihtimal tepki gelmemesi için yazılan''Diğer Anadolu kulüplerini de desteklemekten mutluluk duyuyoruz'' yazısı gözüme çarptı.

Diğer Anadolu takımlarını desteklemeden gurur duyuyorsunuzda,diğer anadolu takımlarının bardaklarını neden icat etmiyorsunuz diyerekten siteyi kapattım

harbisamsunsporlu5517

yapacak birsey yok azınlık oldugumuz için

mctlçy

sadece cola turka değil btün markalar böyle yapıor..örn:petrol ofisi çantaları

Nuri Asan

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 29 March 2008, 16:11:14
yapacak birsey yok azınlık oldugumuz için

azınlıkmı?
Sadece Lig A'nin yarısı Türkiye nufusunu oluşturuyor

Kocaeli
Kocaelispor
Şehir Nüfusu: 1.437.926

Sakarya
Sakaryaspor
Şehir Nüfusu: 835.222

Bolu
Boluspor
Şehir Nüfusu: 270.417

Eskişehir
Eskişehirspor
Şehir Nüfusu: 724.849

Samsun
Samsunspor
Şehir Nüfusu: 1.228.959

Ordu
Orduspor
Şehir Nüfusu: 715.409

GiresunGiresunspor
Şehir Nüfusu: 417.505

İzmir
Karşıyaka, Altay
Şehir Nüfusu: 3.739.353

Antalya
Antalyaspor
Şehir Nüfusu: 1.789.295

Kayseri
Kayseri Erciyes
Şehir Nüfusu: 1.165.088

Gaziantep
Gaziantep B.Ş.B
Şehir Nüfusu: 1.560.023

Malatya
Malatyaspor
Şehir Nüfusu: 722.065

Elazığ
Elazığspor
Şehir Nüfusu: 541.258

Diyarbakır
Diyarbakırspor
Şehir Nüfusu: 1.460.714

Mardin
Mardinspor
Şehir Nüfusu: 745.778

Biz tepkimizi koymaz isek,bunlar böyle yapmaya devam eder biz azınlık değiliz,ortada yapılan bir sessizlik var bunu görmezden gelemeyiz.

Zaten haksızlıklar hep bize..

veis

onur dogru diyorsunda yukarıdaki sayıda ilinin takımı destekleyenlerin sayısını çıkartsan enaz %15 e düşer bu rakam neyazıkki.ama senin davranışın süper kardeşim bundan şüphem yok ama senin gibi düşünenler az.

celebi

onurun davranışı gerçektende takdire şayan bir hereket.zaten verilen istatistiklere göre takım tutma olsaydı. süper ligin tablosu şu an farklı olurdu.

körfez55

körfez55

onur önce bafradaki gs fb derneklerini kaldırtın.samsunun yüzkarası.kendi takımları küme düşüyo nelerle karşılaşıyo hala yalakalık peşindeler.utandırıyo bafra bizleri.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: kuzey55 - 29 March 2008, 17:22:49
onur önce bafradaki gs fb derneklerini kaldırtın.samsunun yüzkarası.kendi takımları küme düşüyo nelerle karşılaşıyo hala yalakalık peşindeler.utandırıyo bafra bizleri.

napalım musti adamlar gündüz klüp basıp adam öldürüyor sonra asıl tetikçiler serbest bıraklıyor bizde onlara ABİ GEÇMİŞ OLSUN diyoruz birde bu tür ibnelerin açtığı derneği nasıl kapatacan.çoğu zaten bizans takımı tutuyor biz ise bildiğin gibi burada mücadele içerisindeyiz destek olmalı bize,ama benim gibi düşünenler burada azınlık,destek olmazsa,organizasyon olmassa burada tek başımıza bi şey yapamayız ama Destek olursanız bize burada bir şeyler yaparız.Destek lazım musti destek.napim a.q.tek başıma çıkıp dernek mi basim yapsak bizi öperler diğerleri gibi serbest bırakmazlar

mehmet yılmaz

29 March 2008, 18:01:26 #9 Son düzenlenme: 29 March 2008, 18:39:16 samsuni
Burada çözüm yerel firmaları desteklemekten geçiyor. Mobilya alacaksak ulusal firma değil yerel firma, yoğurt alacaksak öyle, reçel, sarelle alacaksak, seyahat edeceksek öyle... Diğerlerinin Samsunspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Sakaryaspor gibi bir dertleri yok, bu yüzden önce bu şehrin ekonomisine katkı yapmak lazım.

Ayrıca eskiden böyle değildi, bu kadar tekelcilik yoktu. 1980'lerde Paşabaçe'nin promosyon olarak Samsunspor bardakları çıkardığını biliyorum.

ozkan17

yaa daha bugun aydogan fırmasının onunden gecdım malum seyahat fırmasıdır,işde neyse samsunspor filaması gordum vayyyy diyerek ıcerı gırdım hayırdır kardes dedı adam fılamaa dedım..atkıyıdıa gordu boynumda ovv sendemı bızdensın falan dedı baya muhabbet koyulasdı..ısde samsunı abının dedıgı gıbı yerel markalara yonelmek cozum olabılır..metro da bısey goremıyoız samsunspor adına bu yuzden samsuna ne zaman gelsem sahsen ben aydogandan alıyom bıletımı

nomak55

Ama abi 1980 lerde paşabahce babasının hayrına o bardakları cıkarmıyordu gelene gecene sallıyordu o takım ve efsaneydi ayrıca birde su var nasıl ki bugun herkese sivas sempatik geliyorsa ki ben şamp olmasını canıııııı gonulden istiyorum o zamanda samsun sempatik geliyordu bu bir yerde de promosyon işi......Bunun gercekleşebilmesi iicim samsunspor markasını kuvvetli bir hale getirmek sart yoksa sen yerel işletmelere destek versende bir gun buyuduklerinde emin ol seni hatırlamazlar bile misal metro...

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 29 March 2008, 18:01:26
Burada çözüm yerel firmaları desteklemekten geçiyor. Mobilya alacaksak ulusal firma değil yerel firma, yoğurt alacaksak öyle, reçel, sarelle alacaksak, seyahat edeceksek öyle... Diğerlerinin Samsunspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Sakaryaspor gibi bir dertleri yok, bu yüzden önce bu şehrin ekonomisine katkı yapmak lazım.

Ayrıca eskiden böyle değildi, bu kadar tekelcilik yoktu. 1980'lerde Paşabaçe'nin promosyon olarak Samsunspor bardakları çıkardığını biliyorum.

samsuni arkadaşımızın dediği gibi yerli markalara yönelmek ve bu konuda yönlendirmek gerekli.

harbisamsunsporlu5517

sevgili onur abi nufusumuzun 1.600.000 oldugunu bende biliyorumda acaba yarısı  samsunsporlumu  bunu dusunun tepki koyacaksak almayacagız colaturkayı olay budur

HoliganSamSunLu

ama bu tavır ilerledikçe 4 büyükler daha da büyüyecek bizler ise küçülmeye devam edeceğiz artık bu adaletsizliğe tepki koymalıyız