Bank Asya1.Lig 27.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 0 Mardinspor ( fotolar sf. 38'de.)

Başlatan MeL_55, 16 March 2008, 16:48:21

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Serkan'ın büyük oyunculuğuna sözöüm yok. HAftalardır bu takım kıvranırken hep skatım bahanesiyle takımda yerini almadı. Bu çocuklar sesini çıakrmadan oynadılar. başarıyıda bu çocuklar getirdi.

Artı kSerkan yaptıkalrını yaptı bundan sonra yapacaksa bu takıma ağabeylik yapar. Yaptıklarının karşılığınıda SAMSUNSPOR vermiştir.

Kritik maçları bekliyormuş oynamak için. Daha çok bekler. Ne diyelim. Yanlış bir şey demedik ki :o

cem 55

vay cenkturgut sende mi geldin hosgeldin bende senin msjı görünce sercanı ercüment coskundere getirdi filan diyecen sandım yok mu bu msjındada elestirecegin birileri

tanju55

Shane_Falco

o ne lan istanbulsporun kırmızı kartını dk 70 de gösteriyo ama maçta 65. dk oynanıyo :D:D:D

veis

yok busefer cenkturgutda başarı gelice susanlardan

Baþkent_55

Baþkent_55

tanju55

kritik maclari bekliyorsa haklidir
serkan samsunda 30 golle gol krali olmustur hangi anadolu takimi 3o golle gol krali cikardi
serkan yine bize kurtarir
bir malatya macinda yada eskisehir macinda anlarsiniz serkanin ne demek istedigini
samsunspor serkana muhtac oldugu icin onu dinlendiriyor

cenkturgut

vay cenkturgut sende mi geldin hosgeldin bende senin msjı görünce sercanı ercüment coskundere getirdi filan diyecen sandım yok mu bu msjındada elestirecegin birileri

ben gerceklerı yazarım. Sercan   cok yeteneklı bır oyuncu kabul etmek gerekır.

MeL_55

red_white

Kadir ÇELEBİ

Uzun bir aradan sonra ilk defa ekran karsısında sitressiz bir mac takip ediyoruz hadi 3 nerde  :P

körfez55

Baþkent_55

SaMsUnSpOr 55