Şuan Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz

Başlatan SaMsUnSpOr 55, 15 March 2008, 16:52:56

« önceki - sonraki »

celebi

CurvaSs

Burak

Atakumlu

Fecr_55

Sadece dinliyorum..Sözlerin gereksiz oldugu,sadece müzikle dans eden duygular..

Sagopa Kajmer MTV Performans fon müziği

Emotional Beat ( Instrumental )

CurvaSs

GökhanÇağlar

samet_55

CurvaSs

fatih kısaparmak-kilim

http://fizy.com/#s/1ai48n

harika parça. ülkemizdeki kilim sanatını sevgisel, aşık kafayla kağıda aktarınca böyle bir şey çıkıyor. dedikleri doğrudur yalnız. önceleri kilim kalbin aynasıymış. bayanlar kilimi dokurken sevgiliyi düşünürmüş, ona göre işlermiş. tabi şimdilerde kilim dokuma işi azaldı, insanlar fabrikalara, makinelere boğuldu. buna da üzülmek şart, sonuçta eskinin o saf aşkları yaşanmıyor artık. kimsenin kilim dokumaya, o kilimi dokurken kör olmaya ihtiyacı yok. hergün kahve içebiliyor ama hergün starbucks olmuyor. arada cafe crown da candır felsefesi gereği daldan dala atlıyor. bence sistem bizi buna yönlendiriyor. yani güzel bi' üniversite, sonrasında güzel bi' iş, sonrasında güzel bi' kariyer, sonrasında evli mutlu çocuklu dinliyoruz.

sosyalistlikten eser kalmıyor, düzenin parçası haline geliyorsun. uluslararası ilişkiler bitirip diplomat olmak isteyen o kadar insan vardır ki; ama bilmedikleri bi' şey var, herkes diplomat olamıyor. birisi özel şirkete giriyor, birisi diplomayı alınca kendi işini kuruyor.

benim durum da aynı değil, ben ne diplomat olmak istiyorum, ne de özel şirketlerde emir altında yaşamak. ben sahaf olayım, kitaplar satayım, fanzin çıkartan gençlere yardımcı olayım. tabii bunları yapmak için de sisteme dahil olup, sistemden ayrılman gerekiyor.

neyse, bunu niye yazdım, neden özet geçemedim bilmiyorum ama haklıyım yani. :)

##kdc##

CurvaSs

korkmayın, yazı felan yazmicam. :D bunu bi' de zeynep adında sevgilin olunca dinleyeceksin. aslında sevgilin olduğu zaman bunu dinlemeyi bırakırsın. aşık olacaksın, platonik olacak veya onun haberi olmayacak. offf ne kafa yaşatır var ya. su içsen yarar, kafan bi' dünya olur. :D

Erkan Oğur-İ. Hakkı Demircioğlu Zeynebim

GökhanÇağlar

kabacevizli55

Ollivanders

Çok iyiydi ya dun gece oldum gulmekten :D