Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıKAPUCU: AYAKTA ALKIŞLIYORUM

Kapucu, 90 dakika boyunca mükemmel performans sergileyen futbolcularına övgüler yağdırarak, "Adımıza yakışır bir futbol oynadık. Oyuncularımı ayakta alkışlıyorum" dedi

KAPUCU'YLA 2. ZAFER

Teknik Direktör Orhan Kapucu'yla ilk galibiyetini geçen hafta alan Samsunspor, seriyi Gaziantep deplasmanında da sürdürdü. Kırmızı- Beyazlılar'da karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşanırken, Teknik Direktör Orhan Kapucu oyuncularına övgüler yağdırdı. Kapucu, "Maç içinde etmediğim dua kalmadı. İnanılmaz iyi oynadık. 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmadam mücadele edip, Samsun halkına büyük sevinç yaşatan futolcularımı ayakta alkışlıyorum" dedi.

ETMEDİĞİM DUA KALMADI
Kapucu, "2 hafta önce yaptığım basın toplantısında hedefimiz 10 maçta 30 puan demiştim. Bu açıklamanın ardından oynadığımız 2 karşılaşmadan galibiyetlerle ayrıldık. Bu çıkışımız sürecek. Takımımızda böylesine inanan ve hiçbir şeyi sıkıntı etmeden futbolcular olduğu müddetçe, bizim sırtımız kolay kolay yere gelmez. böylesine zor bir deplasmanda maçından daha üç puanla ayrılarak, gücümüzü herkese gösterdik" diye konuştu.

SON DAKİKALAR BİTMEDİ

Son anların geçmek bitmediğimi söyleyen Kapucu, "89. dakikada Turgut galibiyeti getiren golü attı. Ancak sanki o gol maçın 50. dakikasında gelmiş gibiydi. Çünkü kalan sayılı dakikalar hiç bitmek bilmedi. Yedek kulübesinde heyecandan ölecektik. Fakat futbolcularım soğuk kanlılıklarını muhafaza ederek, kalan süreyi tamamladılar. Söyleyecek birey yok. Biz sözümüzü sahada söyledik. Bütün oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.

AlıntıBAŞGÖL: ASLANLARIM BENİM

Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bütün oyuncularımız aslanlar gibi mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum" dedi

ÇOK İYİ OYNADIK
Samsunspor, bir deplasman maçından daha galibiyetle ayrılırken Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, "Son haftalarda çok iyi mücadele ediyoruz. Boluspor maçı ile birlikte takımda gördüğümüz kıpırdanma yavaş yavaş kendini hissettiriyor. Önce Elazığspor, şimdi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve sırada da Mardinspor var" dedi.

OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Oyuncuları tebrik eden Başgöl, "Oyuncularımız 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettiler. Sanki deplasmanda değildik de, evimizdeydik. Futbolcularımı o kadar rahat oynadılar. Karşılaşmanın son dakikaları bizler için geçmek bilmese de alınan bu zaferden dolayı bütün futbolcularımızı kutluyom" diye konuştu.

TAKIMA DESTEK VERİN
Artık bir tek sorunları kaldığını söyleyen Başgöl, "samsun'da birlik ve beraberlik duygusunu başlattığımız an, her şey düzelecek. Samsun'da sayılı bir iki kişi dışında takıma sahip çıkan kimse yok. bu çok ücüzü bir durum. İnşallah Samsun halkı zor durumda olan takımlarından desteğini esirgemez" diye sözlerine son verdi.

MeL_55

AlıntıTURGUT'DAN ALTIN VURUŞ

Samsunspor Gaziantep'den de son dakika golü ile galip ayrılırken, sahneye yine Turgut Doğan şahin vardı.

Kırmızı- Beyazlı ekibin genç forveti Turgut Doğanşahin, Orduspor maçında olduğu gibi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşısında da puanları getiren golü attı. Orduspor önünde 90. dakikada beraberlik golünü atıp, Samsunspor'a 1 puan armağan eden genç forvet, Gaziantep deplasmanında da, galibiyeti getiren vuruşu yaptı.

Alıntı
GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN

CELİL'DEN İKİ ASİST
Orta sahanın başarılı isimlerinden Celil Sağır maça damgasını vurdu. Hakkı'nın ve Turgut'un attığı gollerin asistini yapan tecrübeli kaptan, bir kez daha klasını konuşturdu. Kaptan Celil maç sonrası, "rakibimiz çok iyi mücadele etti. Ancak bizlerde bu maç öncesi kazanacağımıza inanmıştık. bütü arkadaşlarıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

ÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Samsunspor'u kümede bırakacaklarına söz verdiklerini hatırlatan Celil, "Geçen hafta içi yaptığımız açıklamada, Samsunspor her ne olursa olsun kümede kalacak demiştik. Biz sözümüzü tutacağız. Takımımızın kümede kalması için ne gerekiyorsa, biz sahada bunu yapmaya hazırız. Evimizde oynayacağımız Mardinspor maçı ile birlikte taraftarımızla aldığımız iki deplasman galibiyetini kutlayacağız" dedi.

Alıntı
CELİL'İN YÖNETİME İSYANI

Samsunspor Kaptanı Celil, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl'e, "Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Sıra sizde" dedi

alınan galibiyet sonrası Samsunsporlu futbolcular soyunma odasında büyük sevinç yaşarken, Kaptan Celil, Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl'le uzun bir süre konuştu. Celil'in, Başgöl'e, "Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu takım kümede kalacak dedik. Çıktık ve iki deplasmandan 6 puan çıkarttık. Artık sıra sizde. Bizlerin hakkık verin" derken, Başgöl ise, "Bu hafta içi herşey düzeliyor" dedi

Alıntı

Çaðrý55

bengülü

2 haftadır yüzlerimizi güldürüyorsunuz tebrikler samsunspor özlemişiz bu galibiyetlere gençlerimiz gerçekten harika geçen hafta sercan bu haftada turgut kurtardı bizi. tebrikler genç futbolcularımıza başarıların devamını diliyorum oyuncularımaza geleceğin yıldızları.....!

veis

biz bu çocukları takım iyi giderken ve hedefe yol alırken oynatsaydık dahada verimli olurlardı.şimdi çok büyük sorumluluk altında lar ama yinede saglam ve karakterli duruşlarıyla 10 puanı haketdiler.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55cem55 - 17 March 2008, 00:57:54
seni tebrik ediyorum arkadasım muhtesem bir tahmindi gerçekten..

evet kardeş bildim 85.de turgut atacak demiştim - yeterki gol olsunda bilmesekde olur  :D

yaman55

ister şans deyin ister tesadüf 2 haftadır konu açıyom kazanıyoruz

MeL_55

Alıntı yapılan: yaman55 - 17 March 2008, 18:31:08

yaman bu haftada sen acaktin ama yoktun sonra bana denildi acim diye.  ;)

yaman55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 17 March 2008, 18:37:54
yaman bu haftada sen acaktin ama yoktun sonra bana denildi acim diye.  ;)

olsun  önemi yok inş kazanırız

MeL_55

yaman55

bu aldığımız 6 puan çok önemli çıkmamızda vaya düşmemizde

veis

evet bu maçın önemi çok fazla.yaman umarım ugurunu malatya-giresun-kartal maçlarında da devam ettirirsin. bu maclarda topigi sen aç olur mu çünkü bizim galibiyete ihtiyacımız var.

samet

Alıntı yapılan: yaman55 - 17 March 2008, 18:31:08
evet gerçekten senin bir uğurun olduğuna inanıyorum daha önce 1.ligdeykende açtığın konularda kazanmıştık bundan sonra hep sen aç...

Kadir ÇELEBİ

İşte Samsun farkı! 1-2

Hafta arasında paralarını alamadıkları gerekçesiyle yönetimi protesto eden Samsunspor, ligin formda takımlarından Gaziantep Belediye'yi 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yendi.
17.3.2008

Hafta arasında paralarını alamadıkları gerekçesiyle yönetimi protesto eden Samsunspor, ligin formda takımlarından Gaziantep Belediye'yi 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 yendi. Kırmızı-Beyazlı takımın golleri Hakkı ve Turgut'tan geldi.

STAT: GASKİ
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Serdar Diyadin, F.Utku Yılmaz
G.ANTEP BLD.: Eser 6, Ogün 3, Serkan 5, Muhammet 5, Mustafa Şahintürk 5 (Dk.46 Mehmet Ayaz 4), Hakan 5, Osman 5 (Dk.72 Ulaş 4), Veysel 5 (Dk.46 Mustafa Marangoz 4), İsmail 5, Ufukhan 5, Ahmet 6
SAMSUNSPOR: Ercüment 5, Hakkı 6, Kenan 6, Marciel Back 5, Zafer 6, Can 5, Sefa 5 (Dk. 79 Emre 4), Feridun 5, Doğan 5 (Dk.90 Ömür), Celil 6, Sercan 5 (Dk.67 Caner 4)
GOLLER: Ahmet (Dk.5) (G.Antep Bld.), Hakkı (Dk.20), Turgut (Dk.88) (Samsun)
SARI KARTLAR: Mustafa Şahintürk, Osman, İsmail (G.Antep Bld.), Sercan, Feridun, Kenan (Samsun)
KIRMIZI KART: Ogün (Dk.34) (G.Antep Bld.)

Zeki GÜNAY/DHA

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=89&articleID=103127

Kadir ÇELEBİ

18 March 2008, 15:06:48 #509 Son düzenlenme: 18 March 2008, 15:10:01 SamsunSpor_34
BANK ASYA 1 Lig Panorama

Haftanın Takımı: Samsun
Karadeniz ekibi, ligin diplerinden kurtulmak için müthiş bir performans ortaya koyarak, Gaziantep BŞB'yi deplasmanda yendi ve kırmızı çizgiden uzaklaştı.

Altın karma
Yusuf (Erciyes) Turgay (Malatya) Ümit (Ordu) Kenan (Elazığ) Ferdi Tatlı (Bolu) Doğan Şahin (Samsun)[/b] Şehmus (K.Yaka) M.Albayrak 
(Malatya) Hakkı (Samsun) Cem (İstanbul) Cem Baki (Altay)

HAFTANIN FUTBOLCUSU
Doğan Şahin (Samsun)

HAFTANIN HOCASI
Orhan Kapucu (Samsun)

HAFTANIN KARE ASI
Doğan Şahin ...................(Samsun)
Mehmet Albayrak ..........(Malatya)
Ümit ....................................(Ordu)
Cem ...................................(İstanbul)

GOL KRALLIĞI
16 Gol: Taner (Kocaeli), 15 Gol: Cenk (Antalya), Coşkun (Eskişehir), Taner (Sakarya), 14 Gol: Müslim (Elazığ), İskender (Kartal), Erman (Sakarya), 11 Gol: Hüseyin (Diyarbakır), M.Şahintürk (G.Antep BŞB), Şeyhmus (Karşıyaka), Ümit Tütünci (Ordu), 10 Gol: Mehmet Batdal (Altay), Caner (Samsun), 9 Gol: İbrahim (Bolu), Emrah Kol (Giresun)

TOPLU SONUÇLAR
Elazığ-Erciyes: 1-1, Mardin-İstanbulspor: 0-3, Giresun- Antalya: 0-0, Bolu-Kocaeli: 1-1, Malatya-Diyarbakır: 3-1 Karşıyaka-Ordu: 1-1, Kartal-Altay: 1-1 Gaziantep BŞB-Samsun: 1-2

HAFTANIN MAÇLARI
Diyarbakır-Eskişehir, Erciyes-Gaziantep BŞB, Samsun- Mardin, Kocaeli-Elazığ, Ordu-Bolu, Antalya-Karşıyaka, Altay-Giresun, Sakarya-Kartal, İstanbul-Malatya

http://www.fotomac.com.tr/iki102.html