Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

MeL_55

faust

Arkadaşlar tebrikler.Bu sonuçla lig Samsun için hemen hemen bitti.Artık korkulu rüya görmezsiniz.Ama playof imkansız.8 hafta kala 10 puanlık farkı kapatmak,hem de birkaç takım birden geçmek imkansız.Artık kalan maçlarda G.Antep için bile iş sizden daha zor.Kalan maçlarda gençlerinizin ve liğin keyfini çıkarın.İnşallah Giresun da sıkıntıyı atlatır...

babaalişo

ŞU AN AĞLIYORUM SEVİNÇTEN  HAVZADAN HERKESE SELAM İDDAA BAYİSİ ŞU ANDA KIRMIZI BEYAZ SAMSUN SİYE İNLİYO HAVZADA YIKIYORUZ BURALARI

ILUVATAR

oh be hele sukur  sonunda yendik:D:D:D keske haftaya samsunda olsam  :-\ samsunspor SENİ SEVİYORUMMMMMMMMM helal olsun:D

samsunmania

Samsunspor altın buldu: 1-2
Bank Asya 1. Ligi'nde oynanan 26. hafta karşılaşmasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, sahasında Karadeniz temsilcisi Samsunspor'u ağırladı ve mücadele konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçta erken yediği golle geriye düşen Samsunspor, önce beraberliği yakaladığı, rakibinin 10 kişi kalmasının ardından gol bulma çabalarını artırdığı maçta, son dakikalara doğru bulduğu golle maçı kazandı ve puanını 30'a yükseltti. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ise 30 puanda kaldı.

Bu sonucun ardından ligde zor günler yaşayan Samsunspor bir nebze de olsa rahatladı...

Çaðrý55

Ya play off filan hemen havaya gitmeyin takım Allah korusun bi maç kaybederse isyan yaparsınız sonra 2 hafta önceye kadar ligde kalma muhabbeti vardı durun bi  :)

red_white

Çaðrý55

Alıntı yapılan: babaalişo - 16 March 2008, 16:01:46
ŞU AN AĞLIYORUM SEVİNÇTEN  HAVZADAN HERKESE SELAM İDDAA BAYİSİ ŞU ANDA KIRMIZI BEYAZ SAMSUN SİYE İNLİYO HAVZADA YIKIYORUZ BURALARI
Offf offf süper yaa ilçelerde Samsunsporun desteklenmesi süper bi şey

babaalişo

HAVZADA MEŞALE SOV VAR ŞU ANDA İDDAA SALONU YIKILIYO

körfez55

ozkan17

ıkı deplasman=6 puan ıcerde bı mardin 3 puanda ordan ondan sora bıde mallara caksak onları dusursek ama duzmezlerki adamlara komsuları kıyak gecdı..tek hayalım bu sene ılk ona gırmek ve malları yenıp onları dusurmek ;D

samsunmania

Sevinçten yerimde duramıyorum. En büyük SAMSUNSPOR. Seneye yönetim sıkıntıları bitince bizi o zaman herkes görecek ümidindeyim.

MeL_55

erkan55

samsunmania

Arkadaşlar Mardin maçı başlığını Yaman55 açsın. Bekleyin.