Bank Asya 1.Lig, 26.Hafta | G.Antep BŞB.spor - Samsunspor'umuz: 1-2

Başlatan yaman55, 09 March 2008, 15:48:43

« önceki - sonraki »

ozkan17

harbisamsunsporlu5517

Sadece Samsunspor

İLK YARI TOPLU SONUÇLAR:

Boluspor
1 - 0
Kocaelispor

G.Antep Bld.Spor
1 - 1
Samsunspor

Giresunspor
0 - 0
Antalyaspor

Karşıyaka
0 - 0
Orduspor

Kartalspor
1 - 1
Altay

Malatyaspor
1 - 0
Diyarbakırspor

ozkan17

ancak sitede kırmızı kartın onların hocasına gosterıldıgıde yazıyor.allahımya adamların b ı radyosu bıle yok off radyoyu dınlemedende macın bı heycanı alınmıyo pofff

Çaðrý55

ya bu maçkolikte bi adam var samsunluyum diyo maç berabere bitmesin ya antep ya samsun alsın diyo ya adam iddaa kuponunu düşünüyor acayip sinirlendim şuan ya bune biçim insandır.

Sadece Samsunspor

Alıntı Samsunsporlu futbolculara silah çekildi

Samsunspor´un Gaziantep seferi olaylı başladı. Kırmızı-Beyazlı ekip, saat 12.00 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı´na ulaştı. Kafileyi burada Yönetim Kurulu üyesi Murat imza karşıladı. Ardından takım Yeşilköy´e yemeğe götürülmek üzere kendileri için tahsis edilen otobüse doğru yöneldi.

BİRDEN ALEVLENDİ
Tüm takım otobüse binerken bir iki futbolcunun henüz gelmediği anlaşıldı. Bu arada orada görevli trafik polisleri Samsunspor otobüsünün bir an önce bulunduğu yerden ayrılmasını istedi. Samsunspor yetkilileri ve futbolcular bir iki futbolcuyu beklediklerini onlar gelince hemen gideceklerini söylediler. İşte olay tam bu sırada ateşlendi. Samsunsporlu yetkililer ve futbolcular ile polisler arasında tartışma yaşandı.

ŞOK YAŞANDI
Tam bu sırada bir polis silahını çıkarıp ateşlemeye hazır duruma getirdi. Polisin silahını çekmesiyle herkes bir anda şok yaşadı. Bir polisinde jopunu çıkardığı ve otobüsün camına attığı ifade edildi. Kafilede yer alan Hüseyin Başgöl, Aykut Çepni, Murat İmza, Bahadır Saraç, Ata Giritli ile Orhan Kapucu´unn ve futbolculardan bazıları hemen polise müdahale ettiler. Olay, diğer görevlilerin araya girmesiyle son buldu.

TÜRKİYEDEKİ POLİSLERİN HEPSİ Mİ SAMSUNSPORA KARŞI  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

King Of The North

HADİ 2.yarı şu işi bitirelim artık,Mardin maçını 20000 kişiye oynayalım.

seckin55

polisler samsuna karşı ne len buuuu.alayınıza isyann.alayınıza gıderr

ozkan17

ohaa ohaa nasıl bir abartma nasıl bir anlatım seklidir bu.ateslemeye hazır hale getirmişde bilmem napmıs.yalandır yaw

harbisamsunsporlu5517

olsun özkan macı alalımda varsın dinlemeyi verelim ben korkudan yazamıyorum bile gol yeriz diye

körfez55

MeL_55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 16 March 2008, 15:04:55
kesin ts li ya da MALatyalıdır şerefisz polis

tam isabet. yüzde yüz tsli veya malatyali

King Of The North

Ya da eskiden şampiyonluğunu önlediğimiz Bizans takımlarından birinin fanatiğidir ama bu kadarına da pes doğrusu,dutbolcularımıza silah çekenden klüp adına davacı olmak lazım,herkes haddini bilecek kardeşim.

ozkan17

ıkıncı yarı basladı salsırsana saldırsana saldfırsana samsunspor bızım ıcın antebede koyssanaa samsunsporr OooOoOoO

Sadece Samsunspor